Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım. Dondurulmuş embriyo transferimi peki?Ben gelecek hafta içinde transfer olucm doktorumdan haber bekliyorum
Hayir canim taze transfer olcak insalahHayırlı olsun canım. Dondurulmuş embriyo transferimi peki?
İnşallah güzel haberlerini alırız. Çok heyecanlı bir süreç olacakHayir canim taze transfer olcak insalah
Hoş geldin canım. Maşallah ne güzel İnşallah pozitif olur pozitif düşün. Benimkide 5.gün 2 tane transfer edilecek. Doğal siklusmu ilaçlımıBeen şurada yerimi alayım sizlerle bekleyin bende sonucu . 6 ocakta 5.gun embriyosu iki tane transfer edildi . İnşallah hep birlikte yeni yılda hamiş oluruz
Belirtilere takılma canım. İnşallah her şey gönlünce olsun. ❤Selam kızlar, benimde transfer tarihim 4 Ocak. 5.gün donmuş embriyo. Beklemedeyim sakinliğimi korumaya çalışıyorum ilk transferim taze transferdi ve adet benzeri ağrılarım vardı. Bu sefer herhangi bir belirtim yok.
Allahım kucaklarımızı hayırlısı ile tez zamanda doldursun.
Güzel haberler alalım inşallah
İlk transferin tutmuşmuydu cnm?Selam kızlar, benimde transfer tarihim 4 Ocak. 5.gün donmuş embriyo. Beklemedeyim sakinliğimi korumaya çalışıyorum ilk transferim taze transferdi ve adet benzeri ağrılarım vardı. Bu sefer herhangi bir belirtim yok.
Allahım kucaklarımızı hayırlısı ile tez zamanda doldursun.
Güzel haberler alalım inşallah
Yok canım, kasım ayında ilk tedavim ve taze transfer gerçekleşti. Negatif sonuçlandı. 2 adet bekleyip 4 ocakta dondurulmuş transferi gerçekleştirdirdik. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahİlk transferin tutmuşmuydu cnm?
Anladım canım. İnşallah bu sefer güzel haberler alırsın. Rabbim kucağımızı boş bırakmasınYok canım, kasım ayında ilk tedavim ve taze transfer gerçekleşti. Negatif sonuçlandı. 2 adet bekleyip 4 ocakta dondurulmuş transferi gerçekleştirdirdik. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Hoşbuldum canın ay hadi İnşallah çifter çifter haberler aliriz. İlaçlı canım.pko vardıHoş geldin canım. Maşallah ne güzel İnşallah pozitif olur pozitif düşün. Benimkide 5.gün 2 tane transfer edilecek. Doğal siklusmu ilaçlımı
Ben de şubat sonu mart başi olacağim inşallahh embriyolarim bugun 3.gunde inaniyorum 5.gune gelicekler rabbimin izniyleBismillahir Rahmanir Rahim! Ocak- Şubat transfer olacak arkadaşlar gelin bir birimize destek olalım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah❤
Hayırlı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ben de hiç düşünmedim kaç güne gelecekler diye 5.gün doktor aradı tebrik ederim embriyoların 5.güne geldi hepsi donduruldu diye. Rabbime tevekkül et İnşallah güzel olacak herşey ❤Ben de şubat sonu mart başi olacağim inşallahh embriyolarim bugun 3.gunde inaniyorum 5.gune gelicekler rabbimin izniyle
Maşallah ne güzel düşüncelerin Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin.Ben de şubat sonu mart başi olacağim inşallahh embriyolarim bugun 3.gunde inaniyorum 5.gune gelicekler rabbimin izniyle
Beni 1 ve 3.gun aradilar e haliyle aklimdan da bir an cikmadilar stres yaptim acikcasi ama umutluyum sonraki surcten amiin inşallahhHayırlı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ben de hiç düşünmedim kaç güne gelecekler diye 5.gün doktor aradı tebrik ederim embriyoların 5.güne geldi hepsi donduruldu diye. Rabbime tevekkül et İnşallah güzel olacak herşey ❤
Amiiin hepimize canim benim ama keske hic stres yapmasak cok istedigimizden heralde stres illaki oluyorMaşallah ne güzel düşüncelerin Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin.
Merhaba canım. İnşallah bol bol ve kaliteli yumoşların olur. Bende de pko var. İnşallah bir birimize sevinçli haberler vermeyi Rabbim nasip etsin ❤Merhaba bende bu hafta yumurta toplaticam insallah 1 veya 2. Ayda dondurulmuş transfer olacak umarim bol kaliteli embriyo oluşur da iyi sonuçlar aliriz polikistik var buarda herkeze bol şans diliyorum