- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
-
Canım seninle suan ayni durumdayim ayni seyleri yasamisizz ama ben ikinci asilamayi kabul ettim suan ikinci asilamamn 7. Gunundeyim bekliyorum . Doktor ayni seyi bana sormustu ama ek olarak eger 2. Asilamayida olursaniz devlet tup bebegi yari yariya karsiliyor dedi .ben zaten denemek istyordum 2.yi ama en azindan olmasa bile bari tup bebekte indirim olsun ... Cok pahali cunku 12 bin tup bebek dedi ayriyetren yumurtalari buyuten igneler 6 bin tl mis canim bilginiz olsun iyice bir arastirin .. hemen tup bebege yonelmeyin . Bizim de spermler varikoselden önce 13 milyondu bir senede 70 mliyona yukseldiMerhaba arkadaşlar, ben 32 yaşındayım, 4.5 yıllık evliyim benim eşimde de varikosel vardı geçen sene ameliyat oldu, değerleri 80 milyona ulaştı, benim bütün tahliller oldu herşey normal, doktor eşimden dolayı aşılama tavsiye etti, yumurta büyütme ilaçları ve çatlatma ilaçları kullandım ocağın 23 de aşılama oldum, fitil kullandim maalesef tutmadı, adetim geldi, bugün doktora gittik, doktor aşılama ya devam mı yoksa tüp Bebek mi isterseniz dedi, hiç bilmiyoruz dedik, tüp bebek pahali dedi bütçeniz varsa tüp bekbek deneyin dedi yoksa 2 aşılama devam, düşünün taşının dedi, sizce ne yapmaliyim,bu arada İzmir Torbalıda yazıyorum
İnşallah tutar canım dualarım seninle, canım sen hangi sehirdesiin hangi doktora gittin özelle mi gittin devlette mi gittinCanım seninle suan ayni durumdayim ayni seyleri yasamisizz ama ben ikinci asilamayi kabul ettim suan ikinci asilamamn 7. Gunundeyim bekliyorum . Doktor ayni seyi bana sormustu ama ek olarak eger 2. Asilamayida olursaniz devlet tup bebegi yari yariya karsiliyor dedi .ben zaten denemek istyordum 2.yi ama en azindan olmasa bile bari tup bebekte indirim olsun ... Cok pahali cunku 12 bin tup bebek dedi ayriyetren yumurtalari buyuten igneler 6 bin tl mis canim bilginiz olsun iyice bir arastirin .. hemen tup bebege yonelmeyin . Bizim de spermler varikoselden önce 13 milyondu bir senede 70 mliyona yukseldi
Offff sorma zaten bizden baska herkes konusyor .ben sizin icin dedimm kuzum cok istyorlarsa versnler o kdr para sen hic canini skmaAynen canım araştırıyoruz bakalım, eşim ve kayınvalidem tüp bebek koyduralim geçelim diyor, ben bir kere daha aşılama diyorum , tüp bebek doktorlarını araştırıyorlar, herşey yolundayken niye olmadı niye olmadı diyorlar, beni daha da strese sokuyorlar
Sagol canim ben trabzondayim ozele gitttimİnşallah tutar canım dualarım seninle, canım sen hangi sehirdesiin hangi doktora gittin özelle mi gittin devlette mi gittin
Aynen canım araştırıyoruz bakalım, eşim ve kayınvalidem tüp bebek koyduralim geçelim diyor, ben bir kere daha aşılama diyorum , tüp bebek doktorlarını araştırıyorlar, herşey yolundayken niye olmadı niye olmadı diyorlar, beni daha da strese sokuyorlar
Anladım canım inşallah hayırlı sonuçlar alisin, bana da yazmayı unutma canım Allah gönlüne göre versin canımSagol canim ben trabzondayim ozele gitttim
Tamam canim haberlesirizAnladım canım inşallah hayırlı sonuçlar alisin, bana da yazmayı unutma canım Allah gönlüne göre versin canım
Maliyetimi ogrenebilirmiyimBen Ankara’da Yusuf Aytaç Tohma doktor beyde tedavi gördüm. İlk denememde sonuç pozitif şu an 18 haftalık hamileyim allah ondan razı olsun gözüm kapalı tavsiye ediyorum herkese ilgisi uğraşı motive edişi herşeyeee değerdi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Kimyasal g3beligin sonlandirilmasi gerekmiyormu asilama icin.. tehlike bir durum diye biliyorumMerhaba. Benim bir sorum olucaktı. Şuan kimyasal gebelik yaşıyorum ve adetim. Fakat şubat ayında ilk aşılamam yapılcaktı. Bu durumda gitmeli miyim yoksa gitmesem mi aşılamaya karar veremedim ?
Benim 6 yumurtam vardi. Gelisen 4 isimize yaramayan 2 dedi doktor.Kizlar 3 yumurta gelişince iptal mi ediliyor ki benim 3 yumurtam gelisti ucude 18 mm catlatma yapıp asilama yaptık bakalım
Asilama mi yaptırdın sonucun ne peki canimBenim 6 yumurtam vardi. Gelisen 4 isimize yaramayan 2 dedi doktor.
Aynen asilama yaptirdim. 19 Subatta yaptim. Doktor boyutlarini soylemedi ama ultrasonda ebe de vardi. Cikinca 6 yumurtan var 2 si golgeli bagirsak arkasinda 2 si cok gelismis 2 si de orta duzeyde dediAsilama mi yaptırdın sonucun ne peki canim
Orta duzeydekilerde dollenme olursa olur canim çok gelisenler dollenemiyor gecen ay benimkiler dollenemedi o yüzdenAynen asilama yaptirdim. 19 Subatta yaptim. Doktor boyutlarini soylemedi ama ultrasonda ebe de vardi. Cikinca 6 yumurtan var 2 si golgeli bagirsak arkasinda 2 si cok gelismis 2 si de orta duzeyde dedi
Aynen muhtemelen doktor da o yuzden bu ikisi isimi gorur gibisinden birsey dediOrta duzeydekilerde dollenme olursa olur canim çok gelisenler dollenemiyor gecen ay benimkiler dollenemedi o yüzden
Senle esinin herhangi bir sorunu var miydiii canimKizlar 3 yumurta gelişince iptal mi ediliyor ki benim 3 yumurtam gelisti ucude 18 mm catlatma yapıp asilama yaptık bakalım
Yok canim ikimizde de tek sıkıntı yok eşimin asilama günü sonuçları da çok iyi çıktıSenle esinin herhangi bir sorunu var miydiii canim
Iyi ki yapmamışsın iğnenin etkisiyle ilk 12 gün pozitif çıkıyor yaAynen muhtemelen doktor da o yuzden bu ikisi isimi gorur gibisinden birsey dedi
Ama gunler gecmiyo ya nerdeyse birinci gun bile saglik ocagina gidip kan vericektim o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?