Allah razı olsun amin inşallahKiyamam sana ben. Etmezmiyiz hic canım benim. Hic kafana takma sen mutlu günler inşallah yakında❤eminim cok güzel sevgi dolu bir anne olacaksın
Girip buraya çıkıyorum yazıları okuyorum inşallah pozitif görürsünüz merakla size bakıyorum kan oruçlu da veriliyor aslındaYarını bekliyorum bugün oruçluydum yarın oruç tutmıcak erkenden gidicem
Canim bende negatifi görünce bugün. Acaba dedim devlette mi devam etsem. Ama adet olursam yine ayni doktoruma gideceğim.maddi olarak fazla yıprattı bizi manevi olarak yıkıntı olacak sanırımAma ilk aşılamadan pes etme. Bak benim de 2.aşılama. Biz de 1.5 yıldır mücadele ediyoruzevet zor ama napalım bir umut işte herşey
Oruc bozulmuyormu kan verinceGirip buraya çıkıyorum yazıları okuyorum inşallah pozitif görürsünüz merakla size bakıyorum kan oruçlu da veriliyor aslındabende aşılama olblrm bu ay adet bekliyorum
Evet öyleymiş ama eğer hamileysem tutmıcam büyük ihtimalle ins vardır sabah olsun istiyorum biran evvelGirip buraya çıkıyorum yazıları okuyorum inşallah pozitif görürsünüz merakla size bakıyorum kan oruçlu da veriliyor aslındabende aşılama olblrm bu ay adet bekliyorum
Tamam canım teşekkür ederimTamam onu da bu akşamdan itibaren kullanmaya başla. İnş şifa olur
Hayır canım diyanetin sayfasına baktım bozmuyormuş bende kan verdim. Ama kan almak orucu bozuyor dişarıdan beslenme sayılıyor.Oruc bozulmuyormu kan verince
Hiç hamile olmanız önemli değil öyle hemen kötüü birşey yapmaz. Doktorunuz hamilesiniz tutmayın derse o zaman tutmayın. Çünkü şuan hamiş oruç tutan var sayfalarda. Tabi ki yinede siz bilirsinizEvet öyleymiş ama eğer hamileysem tutmıcam büyük ihtimalle ins vardır sabah olsun istiyorum biran evvel
Haklısın canım. Ama İnş gerek kalmaz bu ay müjdeli haber alırsınKuzum aşılamada sans cok az ve ben bulundugum sehirde yaptirmiyorum baskanile gidiyorum 2 saatlik yol gelip gitmesi muayene parası ignesi asilamasi sperm yikamasi nerdeyse 5 bini buluyor yorgunlugu emeklerimi saymiyorum bile sansta çok az ikinci kez ayni paralari dokmektense biraz daha biriktirir tup bebek yaptiririm en azından şans cok fazla asilamaya gore
Allahimm inşallah kuzum sabah yine yapicam eger cikarsa dogru test vermeye gidicem Allahim ramazanin suyu hurmetine herkese nasip eyleHaklısın canım. Ama İnş gerek kalmaz bu ay müjdeli haber alırsın
Kız sen aşılama çekiyor canım diye diye bedenine adet komutu verdin dimiGirip buraya çıkıyorum yazıları okuyorum inşallah pozitif görürsünüz merakla size bakıyorum kan oruçlu da veriliyor aslındabende aşılama olblrm bu ay adet bekliyorum
Amiiiin Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınAllahimm inşallah kuzum sabah yine yapicam eger cikarsa dogru test vermeye gidicem Allahim ramazanin suyu hurmetine herkese nasip eyle
Ayy sana yazıcam yazıcam unutuyorum ben kan vermiştim ya negatif çıktı adet bekliyorumKız sen aşılama çekiyor canım diye diye bedenine adet komutu verdin dimi
Evet iki buçuk senedir bu anı bekliyorum ins kandada çıkarsa o yüzden dikkatli olmak istiyorumHiç hamile olmanız önemli değil öyle hemen kötüü birşey yapmaz. Doktorunuz hamilesiniz tutmayın derse o zaman tutmayın. Çünkü şuan hamiş oruç tutan var sayfalarda. Tabi ki yinede siz bilirsinizbirşey olur diye korkuyorsunuz hiç korkmayın
Bugün gördüm Bi sayfada o yüzden kıyamadım sorayım. Canın sağolsun İnş bu ay olacakAyy sana yazıcam yazıcam unutuyorum ben kan vermiştim ya negatif çıktı adet bekliyorumSen napyorsun aşılama oldun mu?
Bugün gördüm Bi sayfada o yüzden kıyamadım sorayım. Canın sağolsun İnş bu ay olacakBenim cuma yumurta kontrolü var. Yine klomen 1*1 verdi. Bi de macun kullanıyorum hele bakalım ne kadar büyümüş.
Çok iyi anlıyorumEvet iki buçuk senedir bu anı bekliyorum ins kandada çıkarsa o yüzden dikkatli olmak istiyorum
İnsAllahÇok iyi anlıyorumbelki bende olsam öyle olurdum inşallah güzel haberlerle gelesin
Üniversite hastanesindeOzeldemi oldunuz ozelde herkese veriliyor diye biliyorum
Bana niye ilaç vermedi acaba, herkes kullanıyor mu? Aşılama yapıp 3 gün rapor verip gönderdiKızlar bir şey soracağım verilen ilaçları bugünden itibaren mi kullanmaya başlıyoruz acaba ben bugün sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?