Ben daha önce hiç devlete gitmemiştim ki diyarbakırda da değildim. Özel hastanede çok doktora gittim hatta bir kez de aşılama oldum ama başarısız malesef. Mayis ayında adetliyken dicle uni ye gittim inanının özelden daha cok ilgilendi notlar aldı ve uzunca muayene etti aşılama degil de tüp bebek olmasını söyledi tahlillerimi aldı. Eşimin testleri haziran 15 de bitti zaten ben de rapor çiksa bile yaz dönemi tüp bebek önerilmiyor diye beklicektm o yüzden ertelenmesine çok takılmadim tek korkum tekrar test istemeleri o süreç zaten 1 buçuk Ayi buluyor. Sizin rapor aşılama için mi çıkacaktı ikisi farklidir
Evet belli oldu canım nasip olursa hamileyim inşaallah kan değerlerime göre. Daha ulturosona hiç bakılmadı bidaha kanda verme dediler cuma gününe kadar beklicem sabırlqSonucunuz belli mi ?
Yaa bildirim geldi şimdi canım çok sevindimmmmmEvet belli oldu canım nasip olursa hamileyim inşaallah kan değerlerime göre. Daha ulturosona hiç bakılmadı bidaha kanda verme dediler cuma gününe kadar beklicem sabırlq
Ben hala şoktayım canım bildiğin gibi değil çok üzüldüm nisan da ama hayırlısı dedim hep. ya sen 13 haftalık olmuşsun bile maşallah nasıl gidiyor iyisin dimi sen ve bebeğinYaa bildirim geldi şimdi canım çok sevindimmmmmrabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah
İyi şükür ya şimdilik bi sorun korka korka geldik bişey olur mu acaba diye inşallah Allah devamını getirir bütün hamilelik sürecinde olanlarınBen hala şoktayım canım bildiğin gibi değil çok üzüldüm nisan da ama hayırlısı dedim hep. ya sen 13 haftalık olmuşsun bile maşallah nasıl gidiyor iyisin dimi sen ve bebeğin
Ayy maşallahh kuzularıma ya tek yumurta mı çift mi canımİyi şükür ya şimdilik bi sorun korka korka geldik bişey olur mu acaba diye inşallah Allah devamını getirir bütün hamilelik sürecinde olanlarınBenimkiler ikiz çıktı bide ikisi de tutmuş aşılamada sabah bildirimi görünce çok sevindim ne konuşmuştuk bu grupta kimse kalmamış şimdi
Çift yumurta benimkiler korkma buraya kadar geldi devamı da gelir inşallah iyi düşünelim iyi olsun keseyi görünce rahatlarsın haftaya inşallahAyy maşallahh kuzularıma ya tek yumurta mı çift mi canımbrn daha ulturosona girmedim ya stresliyim kan değerlerim iyi ama yolum bitmedi daha bakalım
Yaaa çok sevindindim rabbim sağlıkla devam ettirsin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahEvet belli oldu canım nasip olursa hamileyim inşaallah kan değerlerime göre. Daha ulturosona hiç bakılmadı bidaha kanda verme dediler cuma gününe kadar beklicem sabırlq
İnşallah canım inşaallahÇift yumurta benimkiler korkma buraya kadar geldi devamı da gelir inşallah iyi düşünelim iyi olsun keseyi görünce rahatlarsın haftaya inşallah
Erkek diye tahmin ettimBizde cinsiyet öğrendik teyzeleri
Aminnnn inşallah teşekkür ederimmYaaa çok sevindindim rabbim sağlıkla devam ettirsin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Bende birini öğrendim biri göstermedi biri kız diğeri bu kontrolde belli olacak bakalımBizde cinsiyet öğrendik teyzeleri
İnşallah canım benim bakalım şimdilik sorunsuz ilerliyoruz böyle devam ederiz inşallahİnşallah canım inşaallahsenden de sağlıklı güzel haberler bekliyoruz canım çok sevindim 2 güzellik seni bulmuş
Evet erkekErkek diye tahmin ettim
Aminnnn inşallah teşekkür ederimm
Ayyy bi kız bı erkek geliyormuş bideBende birini öğrendim biri göstermedi biri kız diğeri bu kontrolde belli olacak bakalım
Boşver ya insanlar konuşur sen bebeğini düşün umursamamak lazım n güzel cevaptır benceAyyy bi kız bı erkek geliyormuş bideeşimin ailesinde ilk erkek torun olcak ve bazı kişiler sırf kıskançlıktan arayip bı hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bile demedi çok üzüldüm oysaki ben ne hata yapsalar göz yumdum sırf eşinle kötü olmamak için
Inşallah sagliklada kucağınıza alırsınız. Çok sevindim. Darısı bekleyenlere bizlere olsun insallah❤Kızlarr hamileyimmmmmMucizemm benimle Allah'a şükür
İsteyen herkese hele ki bizler gibi uğraş verenlere tez zamanda inşallahInşallah sagliklada kucağınıza alırsınız. Çok sevindim. Darısı bekleyenlere bizlere olsun insallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?