Adı ne acaba bir de önceki değeri kaçtı eşinizin yüzdesi çok iyi olmuşMerhaba benim eşim de sorun yok ama biz takviye olarak karnitin kapsül kullanıyoruz bir ayda ileri hareket %52 toplam sayı da 420 milyon çıktı biz çok memnun kaldık
Enfeksyonu soyledim zatenYapısal yapışıklık vs var ise açmaz zaten. Ama diyelim bu ay enfeksiyon geçirdin tüplerde kaldı Mesala onu açar
Duzeldi canim cok sukur , benim amh cok düşük değil aslında regl zamani folukul sayimi da yaptılar Semra hoca normale göre belki 2 tane daha az diyebilirim gayet iyi sag sol dediAnladım canım detaylı muayene olarak aklımda bakalım. Eşinin değerleri düzeldi ama senin amh mı düşük?
Her yolu deniyoruz, boş duramıyoruz, bir şeyler vesile olacak ama hangisi bilmiyoruzEnfeksyonu soyledim zatenben tıkalı tüpten bahsediyorum veya yapışık onlarda işe yaramaz ben kullanmadan once cogu yerdi tikali tupu actigini okumustum ondan belirttim
Amin insallaaahhh Rabbim hak eden herkese evlat nasil etsinHer yolu deniyoruz, boş duramıyoruz, bir şeyler vesile olacak ama hangisi bilmiyoruzRabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Çekildi canım, herşey yapıldı bilinmeyen infertilite olarak geçiyorAmin insallaaahhh Rabbim hak eden herkese evlat nasil etsinrahim filmi falan çekildiniz mi
Benimde öyleÇekildi canım, herşey yapıldı bilinmeyen infertilite olarak geçiyor
Ne kadar zamandır olmuyor. Benim tam 2 yıl olduBenimde öyleHakkimizda hayirlisi
Geldı mı acaba sızın regl?progestandan mı ne anlamadım tam sokulmedı benım yaBende öyleay inshAllah sizin de benim de tutmuştur
1.5 seneye yaklasti bizimdeNe kadar zamandır olmuyor. Benim tam 2 yıl oldu
Amin inşallah canım, sende bunu yap1.5 seneye yaklasti bizimdecok zor boyle beklemek bakalm Rabbim su mubarek ayda hepimize nasip etsin
Progestan yüzünden benim 3 gün geciktiGeldı mı acaba sızın regl?progestandan mı ne anlamadım tam sokulmedı benım ya
İçmeli olsaydı iyi iş ama oturma diyince bi korktumCanım yumurtlama olmadan önce yapılıyor. Ya regl olurken yada bittikten sonra, biraz araştırma yaptım bir kaç tane uygulama şekli var hangisi mantıkliysa onu denemeyi düşünüyorum , rahmin içini temizliyor, tüplerde bir tıkanıklık vs var ise onları açıyor, sütle maydanozu kaynatıp buharına oturuyorsun o şekilde. 1 aylik beklemede boş durmak da istemedim
Canım ilk hafta değerin kaçtı ve sonra kaça yükseldi acabaBen de bayağı yattım aşılamadan sonra ama bir hafta sonra kan tahlilinden sonra tutmadı deyip kalktım bahar temizliği kadar ağır bir temizlik yaptım ama tutunacak bebiş tutunuyormuş yani. Sen kendini çok yorma ama sürekli yatmanın da bir anlamı yokmuş yani
Resım atabılıtmısınız bır cok urun cıktıda google da
Yüzde 32 ydi canım hatta son verdiği tahlil de yine kullanıp verdi aşağıya bıraktım toplam 83 ileri hareket 65 çıkmışAdı ne acaba bir de önceki değeri kaçtı eşinizin yüzdesi çok iyi olmuş
19 Nisan İlk hafta 0.21 diCanım ilk hafta değerin kaçtı ve sonra kaça yükseldi acaba
Ben kullandım klomenden sonra femareye geçti doktor daha etkili bir ilaç klomendenHanımlar bana bu defa femera ilaç verdi yumurta geliştirme büyütme için 165 TL de fiyatı var. Yarın başlayacağım kullanmaya sizlerden daha önce kullanan oldu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?