Canım günaydin hiç üzülme nolurbenim aşılamam tutmadı bu ay.cok üzüldüm ama parmağımda dolama çıktı enfeksiyon vardı antibiyotik kullanmasam parmağımdan olacaktım.hamile kalsaydım ilac kullanamayacaktim.bizim olmadi diye üzüldüğümüz herseyin arkasında bir hayır var
Ben yatmadım canım aşılama günü dinlendim o kadar ertesi gün iş temposuna devam ettim 9. Günüm bugun sabırla bekliyorum.Hanımlar bir sorum olacakAşılamadan sonra 2 gün yattim ama kendimi yattikca hasta gibi hissediyorum yatmak zorunlu mu
Cnm yatmaya gerek yok sadexe agır falan kaldırmaHanımlar bir sorum olacakAşılamadan sonra 2 gün yattim ama kendimi yattikca hasta gibi hissediyorum yatmak zorunlu mu
Yani bana doktor birsey soylemedi yatmakla alakali ama cevremdekiler ve buradaki arkadaslar 1 hafta yatilmasi lazim falan dedi 2 gundur yatiyorum ama bugun hasta giviyim vallaBen yatmadım canım aşılama günü dinlendim o kadar ertesi gün iş temposuna devam ettim 9. Günüm bugun sabırla bekliyorum.
Yazılan her şeyi duymuş ya da okumuştum ama ben bunu ilk defa duydum maydanoz ve adaçayı düşük yapar die kayınvalidem uyardı hatta. Gerçekten ne faydası varmış maydanoz süt kürünün merak ettim açıkcasıKızlar, maydanozla süt kürünü uygulayan oldu mu ? Baya faydasını gören varmış,
Yok normalde de agir kaldirmamCnm yatmaya gerek yok sadexe agır falan kaldırma
Ben yaptim bir faydasini gormedm ama zararida olmadiKızlar, maydanozla süt kürünü uygulayan oldu mu ? Baya faydasını gören varmış,
Ben de bayağı yattım aşılamadan sonra ama bir hafta sonra kan tahlilinden sonra tutmadı deyip kalktım bahar temizliği kadar ağır bir temizlik yaptım ama tutunacak bebiş tutunuyormuş yani. Sen kendini çok yorma ama sürekli yatmanın da bir anlamı yokmuş yaniHanımlar bir sorum olacakAşılamadan sonra 2 gün yattim ama kendimi yattikca hasta gibi hissediyorum yatmak zorunlu mu
Enfeksyon varsa ona iyi geliyor ve bazilarina gore tüpler tikaliysa onu aciyormus ama tuoleri actigini sanmiyorum benYazılan her şeyi duymuş ya da okumuştum ama ben bunu ilk defa duydum maydanoz ve adaçayı düşük yapar die kayınvalidem uyardı hatta. Gerçekten ne faydası varmış maydanoz süt kürünün merak ettim açıkcası
Cok tesekkurlerBen de bayağı yattım aşılamadan sonra ama bir hafta sonra kan tahlilinden sonra tutmadı deyip kalktım bahar temizliği kadar ağır bir temizlik yaptım ama tutunacak bebiş tutunuyormuş yani. Sen kendini çok yorma ama sürekli yatmanın da bir anlamı yokmuş yani
Doğrudur hatta kullandığım folik asit in içinde de var. Daha önce proxeed plus kullandı içinde o dahil birçok içerik vardı baya da iyi geldi. Ama sürekli idrara götürüyordu onu rahatsız hissetti. O yüzden başka takviye arayışındayızEvet hep bir erteleme yolunda oluyorum inşallah nasip o yolda gerçekleşir deartık geç olsun temiz olsun diyorum.
Arı sütü bal polen ben kullanıyorum canım vitamin takviyesi eşine Koenzim Q10 onu öneririm bir bak araştır bire bir diyorlar sprem kalitesi arttırmak içinaşılama arası başlamadan alsın kullandır. İşe yarayacak bence.
Zaten alt muayene en nefret ettiğim kısım bugünde canımı yaktı baya kan sonuçlarına göre aşılamayı denicez yineSöylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum ve her gittiğimiz de eşime artık karnımdan bakılma evresine geçelim ben çok yoruldum diyorum
Merhaba benim eşim de sorun yok ama biz takviye olarak karnitin kapsül kullanıyoruz bir ayda ileri hareket %52 toplam sayı da 420 milyon çıktı biz çok memnun kaldıkArkadaslar merhaba bısey sorucam eslerınıze vıtamın neler kullandınız acaba?dr esıme proxymen verdı kullanan var mı?
Anladım canım benm dediğimde araştır içine gelirse bak değişiklik bazen iyidirDoğrudur hatta kullandığım folik asit in içinde de var. Daha önce proxeed plus kullandı içinde o dahil birçok içerik vardı baya da iyi geldi. Ama sürekli idrara götürüyordu onu rahatsız hissetti. O yüzden başka takviye arayışındayızDediğin gibi geç olsun temiz olsun diyoruz artık
Resım atabılıtmısınız bır cok urun cıktıda google daMerhaba benim eşim de sorun yok ama biz takviye olarak karnitin kapsül kullanıyoruz bir ayda ileri hareket %52 toplam sayı da 420 milyon çıktı biz çok memnun kaldık
Ben ilk defa devlete gideceğim. Özelin rahatlığını arayacağız o zamanDevlette durum ne bilmiyorum ama özel klinikler tedavilere devam ediyor şehirler arası izin belgesi de veriyorlar e devlet üzerinden
Canım yumurtlama olmadan önce yapılıyor. Ya regl olurken yada bittikten sonra, biraz araştırma yaptım bir kaç tane uygulama şekli var hangisi mantıkliysa onu denemeyi düşünüyorum , rahmin içini temizliyor, tüplerde bir tıkanıklık vs var ise onları açıyor, sütle maydanozu kaynatıp buharına oturuyorsun o şekilde. 1 aylik beklemede boş durmak da istemedimYazılan her şeyi duymuş ya da okumuştum ama ben bunu ilk defa duydum maydanoz ve adaçayı düşük yapar die kayınvalidem uyardı hatta. Gerçekten ne faydası varmış maydanoz süt kürünün merak ettim açıkcası
Yapısal yapışıklık vs var ise açmaz zaten. Ama diyelim bu ay enfeksiyon geçirdin tüplerde kaldı Mesala onu açarEnfeksyon varsa ona iyi geliyor ve bazilarina gore tüpler tikaliysa onu aciyormus ama tuoleri actigini sanmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?