Benim de eşim hep gözlerinden yaşlar gelerek yaptı. Iyiki bize her konuda destek olan eşlerimiz varİnşallah Kızlar ya keşke fitil verseydi ama iğne mahvetti beni eşim yapıyor iğnemi çocuğun da artık morali bozuluyor ben ağlamaklı oldukça gece sağıma soluma dönerken bile canım yanıyor
Belirti var mi pekiBenimde 6. Günü benim için de zaman durmuş gibi
Ara ara karnım ağrıyor ama çok kısa sürüyor onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum, bilmiyorumBelirti var mi peki
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallaaaahhAra ara karnım ağrıyor ama çok kısa sürüyor onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum, bilmiyorum
Amiinnn hepimiz için hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun inşAllahHadi bakalım hayırlısı olsun inşallaaaahh
Bana da öyle söyledi canim ama galiba asilama denemeyeceğim. Macun aldım klomen yapıcam sonra olmazsa direk tüp bebekEvet görüştüm. Bu ay vererecez önümüzdeki ay adetin 2.gün gel baslayalim tekrar dedi.
Ne macunu aldinizBana da öyle söyledi canim ama galiba asilama denemeyeceğim. Macun aldım klomen yapıcam sonra olmazsa direk tüp bebek
Kııız İnş pozitif olsa da refakat e bile gelir kapıda beklerim sizi. Ama olmasa kafama 9 Eylül yattı. Gel bacım sen de başla. Özele çuvalla döktük. Gel belki keramet devlettedir kim biliren azından raporumuzu da rahat çıkarırız. Kız masrafı ne ki. Raporumuzu alır istersek gider özel yaparız. 6 bin fark oluyor raporla az değil
Benim bat 26sıydı canım 25i akşamı lekelenme yaşadım pembe kahve karışık daha sonra 1 gün sonra bugün gündüz tamamen sökülmeye başladıNegatif alan canım kızlar siz regl oldunuz mu ?
Merhabalar hiçç üzülmeyin 1 ay geç olsun güç olmasın inşallahR rcannnn benim aşılama Hazirana kaldı burayı görüyorum ama gelemedim üzülüyorum inşallah haziran nasip olur. Kapanma vurdu beni doktor zaten adetin ne zamana gelir girmeyelim dedi bende girmedim eşim yok ya zorlanır gelmeye yasak da zaten dedim.Geç olsun temiz olsun diyorm. Adet görmem için ilaç verdi bana şimdi başladım bir yandan da adet söktürücü masajı yapıyorum. Seni merak ediyorm bir yandan naptın nasılsın durumun? Girip okuyamadım msjları hastanedeydim kaç gündür ondan tüpe geçiyor musun şimdi sen?
Çok teşekkür ederimMerhabalar hiçç üzülmeyin 1 ay geç olsun güç olmasın inşallahZaten aşılama olacak düşüncesiyle bu ay kendiliğinden oluverir belki belli mi olur
Canım peki sen progestron fitil ya da estrofem hap kullanmış mıydınBenim bat 26sıydı canım 25i akşamı lekelenme yaşadım pembe kahve karışık daha sonra 1 gün sonra bugün gündüz tamamen sökülmeye başladı
Benimde 3 yumurtam vardı canım ama olmadı maalesef olmayacağı varsa hiçbir şekilde olmuyor olacağı varsa 1 tanede bile oluveriyor canını sıkma lütfen seninde dediğin gibi nasip kısmet
Canım sen hangi şehirdesin rapor almanım şartları nedir biliyor musun?canım ya pozitif olsunda kapıda beklemesende oluur Enn mantıklısı rapor almak zaten tüp bebekte tutma ihtimali aşılamaya göre yüksek olsada kesin değil belki ilk tüpte tutmayacak 2.yi denemek isteyeceğiz maddiyatta bir yere kadar düşünmeden olmuyor canım illa ki düşünüyoruz
Öyle miii , insan işte hep ya şöyle olsaydı diyor . Akıl sır ermiyor gerçekten rabbim yüzünü güldürsün. Eşinde her hangi bir sorun var mı ?Benimde 3 yumurtam vardı canım ama olmadı maalesef olmayacağı varsa hiçbir şekilde olmuyor olacağı varsa 1 tanede bile oluveriyor canını sıkma lütfen seninde dediğin gibi nasip kısmet♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?