Zaman bizede hiçç geçmedi 10.güne kadar sonra geçiyor sizede zaman su gibi geçsinn pozitif sonuçlar alın inşallahBenimde aşılamamın 2. Günü coook sabırsız bir insanim zaman bana geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman bizede hiçç geçmedi 10.güne kadar sonra geçiyor sizede zaman su gibi geçsinn pozitif sonuçlar alın inşallahBenimde aşılamamın 2. Günü coook sabırsız bir insanim zaman bana geçmiyor
İnşallah hayırdır canımmArkadaşlar bana da ara ara adet ağrısı gibi çok hafif bir ağrı girip çıkıyor 2-3 sn sürüyor geçiyor hayır mı şer mi bilemedim adet olcam galiba
Amiiinn hepimize insallaaahhZaman bizede hiçç geçmedi 10.güne kadar sonra geçiyor sizede zaman su gibi geçsinn pozitif sonuçlar alın inşallah
Canım özelin konforu var sadece. Diger şehirlerde bilmiyorum ama benim sadece muayene ücretim 600 lira.cebimden 1 lira çıkmadı Allah razı olsun babam karşıladı sonuna kadar siz evlat sahibi olana kadar arkanızdaýim diyor ama insanız sonuçta babama da kıyamıyorum. O halinden memnun ama benim içim razı değil.bilsem inan daha önce niyet ederdim 9 eylül hastanesine. Bence canim sende şeytanın bacağını kır birde devlette dene.hem umudumuzu hemde maddi olarak kaybettik.devlet bizim için büyük şans olacak.sadece 250 lira benzin yakıyoruz biz git gel. Ne bileyim özel bana cok külfet. Bence ara sende belli mi olur nasibimizi oradadır belki
Pardon canım izmirde olmadığını unutmuşum yaaa
Biz de 3600 verdik canim cok haklisin peki bu ay baslayacak misin tup bebeğe?Canım benim aşılama için 2500₺ demişlerdi ödemeyi yaparken 2250₺ ödedik 1 kez muayene ücreti verdim 265₺ ilaçlarım çatlatma iğnesi falan 210-220 gibi birşey tuttu birde bu ay rahim filmi çektirdim 900₺ sadece aşılama ve ilaçlar 2725₺ falan tutuyor devlete gidiyor olsaydım belki bir aşılama daha deneyebilirdim ama başarı oranı tüp bebeğe göre oldukça düşük o yüzden yeniden aşılama yerine tüp bebek biraz daha mantıklı geliyor ama onunda tutmama ihtimali var tabii bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bence aşılamada bir adımdı çok yakında güzel haberleri alacağız allahın izniyle ben inanıyorum
Sen ne yapacaksın peki doktoruna gorustun mu ?Evet bende pco var. Biraz araştırın ne yapılması gerekiyorsa, dinlenmeniz gerekirse dinlenin bu ay
Demek erkek için olanı sonra çıkarmışlar bu çok iyi. Evet ben de çok umutlandım 3 olunca ama kısmet bu sefer eşimin düştü Ne oldu biliyor musun dün gece rüyamda akşam test yapıyorum ve pozitif görüyorum (genelde rüyamda kendimi ağlar görürüm hep olumsuz olacak diye) rüyamda gerçekmiş gibi yaşıyorum çok ağlıyorum mutluluktan. Eşim bak gördün mü oldu bu sefer diyordu. Ben de bu gerçek olamaz kesin rüyadır diyorum. Hadi uyuyalım diyordu. Olmaz diyordum uyursam rüyadan uyanırım. Hakikaten de öyle uyandım sabah o gerçekmiş hissini rüya bile olsa ilk defa yaşadım Aynen canım arka arkaya yaptık doktorum öyle istedi. Ama macunumu sabah akşam saatinde kullandım bol bol su içtim. Başka hiçbir takviye kullanmadım. Yumurta için iyi sonuç elde ettik keşke sperm de öyle olsaydı İnş sonuç pozitif olur ama hissim olumsuz (Canim benimde bu ay klomen sabah aksam 5 gun kullanarak bir tane 21 mm bir tane 13 mm vardi 21 i çatlatır ve asilama yaptik. Senin 3 yumurtanin olmasi muhtesem 1 degil 3 şans aslinda cok sevindim rabbim.insallah bunu vesile etmiştir ben suan senden umutlandım hemen araştırmaya baslamissjn hastane kiyamam cok iyi bilirim bu duyguyu ben de c life macunu ve onların önerdiği erkek macununu 1 hafta önce almıştım olumlu olsaydı birilerine hediye edecektim. Kismet banaymis bu ay için ne yaparız henüz eşimle konusmadik. Sizler ardi ardına mi denemistiniz canim asilamayi ? Bu arada esine de macun al istersen yorumları cok iyiydi ben ondan aldim c life e yazdim onlar önerdi bana
Ben istanbuldayım canım devlete gitmeyi hiç düşünmedim zaten malum istanbul trafiği bir yerden bir yere gitmek işkence ve eşim çalışıyor kontrollere kendim taksiyle gittim geldim birde pandemi olunca tedirgin oluyor insan ister istemez. Ama senin için çok sevindim hem maddi hem manevi 9 eylül sana iyi gelecek inşallah birde gönlüne göre doktorlara denk gelirsen oohh sonra gelsin güzel haberlerCanım özelin konforu var sadece. Diger şehirlerde bilmiyorum ama benim sadece muayene ücretim 600 lira.cebimden 1 lira çıkmadı Allah razı olsun babam karşıladı sonuna kadar siz evlat sahibi olana kadar arkanızdaýim diyor ama insanız sonuçta babama da kıyamıyorum. O halinden memnun ama benim içim razı değil.bilsem inan daha önce niyet ederdim 9 eylül hastanesine. Bence canim sende şeytanın bacağını kır birde devlette dene.hem umudumuzu hemde maddi olarak kaybettik.devlet bizim için büyük şans olacak.sadece 250 lira benzin yakıyoruz biz git gel. Ne bileyim özel bana cok külfet. Bence ara sende belli mi olur nasibimizi oradadır belki
Canimm ne guzel bir rüya rabbim kavuştursun ben senden umutluyum 1 sperm yeter 3 tane harika yumurtaların varmis şansın cok daha fazla rabbim nasip etmiştir insallah ne zaman test yapacaksın? Bu arada c life kendisi satmıyor onerdjkleri biri var aktar galiba ali bey ondan siparis ediyorsunuz ben baya inceledim sayfasını cok iyi yorumları adam dedi eger sıfır değilse değeriniz hemen etki eder faydasını hemen görürsünüz dedi kendinden baya emindi. Insallah gerek kalmaz ve seninledir bebegin hatta belki bebeklerin ..Demek erkek için olanı sonra çıkarmışlar bu çok iyi. Evet ben de çok umutlandım 3 olunca ama kısmet bu sefer eşimin düştü Ne oldu biliyor musun dün gece rüyamda akşam test yapıyorum ve pozitif görüyorum (genelde rüyamda kendimi ağlar görürüm hep olumsuz olacak diye) rüyamda gerçekmiş gibi yaşıyorum çok ağlıyorum mutluluktan. Eşim bak gördün mü oldu bu sefer diyordu. Ben de bu gerçek olamaz kesin rüyadır diyorum. Hadi uyuyalım diyordu. Olmaz diyordum uyursam rüyadan uyanırım. Hakikaten de öyle uyandım sabah o gerçekmiş hissini rüya bile olsa ilk defa yaşadım Aynen canım arka arkaya yaptık doktorum öyle istedi. Ama macunumu sabah akşam saatinde kullandım bol bol su içtim. Başka hiçbir takviye kullanmadım. Yumurta için iyi sonuç elde ettik keşke sperm de öyle olsaydı İnş sonuç pozitif olur ama hissim olumsuz (
Kııız İnş pozitif olsa da refakat e bile gelir kapıda beklerim sizi. Ama olmasa kafama 9 Eylül yattı. Gel bacım sen de başla. Özele çuvalla döktük. Gel belki keramet devlettedir kim bilir en azından raporumuzu da rahat çıkarırız. Kız masrafı ne ki. Raporumuzu alır istersek gider özel yaparız. 6 bin fark oluyor raporla az değil
Yok bu ay dinleneceğim canım kendimi hazır hissettiğimde başlayacağım inşallah bu süreçte hastane ve doktora karar vereceğim doktorum konusunda kararsız kaldım tüp bebek için görüşmeye gittiğimde tutumuna göre karar vereceğimBiz de 3600 verdik canim cok haklisin peki bu ay baslayacak misin tup bebeğe?
İnan ki ben de kendimi henüz tüp bebeğe hazır hissetmiyorum. Yani gerek kalmaması gerektiğini düşündüğüm için belkide. İnşallah öyle olur canım ya. Vallahi yorulduk billahi yorulduk. İnş bize de nasip olur müjdelerimizCanimm ne guzel bir rüya rabbim kavuştursun ben senden umutluyum 1 sperm yeter 3 tane harika yumurtaların varmis şansın cok daha fazla rabbim nasip etmiştir insallah ne zaman test yapacaksın? Bu arada c life kendisi satmıyor onerdjkleri biri var aktar galiba ali bey ondan siparis ediyorsunuz ben baya inceledim sayfasını cok iyi yorumları adam dedi eger sıfır değilse değeriniz hemen etki eder faydasını hemen görürsünüz dedi kendinden baya emindi. Insallah gerek kalmaz ve seninledir bebegin hatta belki bebeklerin ..
Ben de umutluyum biraz icim ferahlandi sanki neden bilmiyorum belki kendimi kandırıyorum ama sanki tup bebeğe gerek kalmadan hamile kalixam gibi hissediyorum bilmiyorum rabbim büyük
Amin aminnn arkadaşım Allahim inşallah hepimizin gönlünün muradını versin ❤❤Ben istanbuldayım canım devlete gitmeyi hiç düşünmedim zaten malum istanbul trafiği bir yerden bir yere gitmek işkence ve eşim çalışıyor kontrollere kendim taksiyle gittim geldim birde pandemi olunca tedirgin oluyor insan ister istemez. Ama senin için çok sevindim hem maddi hem manevi 9 eylül sana iyi gelecek inşallah birde gönlüne göre doktorlara denk gelirsen oohh sonra gelsin güzel haberler
Amin artık iyi köyü bi sonuç gelsin istiyorum progestan iğnenin artışından artık oturamaz oldum o kadar canım yanıyor ki misket gibi kitle oldu iğne yerinin altındaİnşallah hayırdır canımm
Canım inşallah test gunu muradına erersin ❤❤ Allahim cok büyük emeğimizi çabamızı görüyorİnan ki ben de kendimi henüz tüp bebeğe hazır hissetmiyorum. Yani gerek kalmaması gerektiğini düşündüğüm için belkide. İnşallah öyle olur canım ya. Vallahi yorulduk billahi yorulduk. İnş bize de nasip olur müjdelerimiz
Kiyamam canim inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini gülümseyerek hatırlayacağızAmin artık iyi köyü bi sonuç gelsin istiyorum progestan iğnenin artışından artık oturamaz oldum o kadar canım yanıyor ki misket gibi kitle oldu iğne yerinin altında
Evet görüştüm. Bu ay vererecez önümüzdeki ay adetin 2.gün gel baslayalim tekrar dedi.Sen ne yapacaksın peki doktoruna gorustun mu ?
Bu ay ara verecez dedi yani eksik yazmisimEvet görüştüm. Bu ay vererecez önümüzdeki ay adetin 2.gün gel baslayalim tekrar dedi.
Benimde 6. Günü benim için de zaman durmuş gibiBenimde aşılamamın 2. Günü coook sabırsız bir insanim zaman bana geçmiyor