Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Allah yardımcımız olsun gecicek insallah kavuşacağız insallah.
Doktorum aradi kist vs oluşmuş olma ihtimalinden kaynaklı bu ay onermiyoruz diger adetle dilerseniz asilama bir kez daha denenebilir dedi.
Asilamanin başarı oranı düşük dedi yuzde 12 dedi..

Arkadaşlar bana da ara ara adet ağrısı gibi çok hafif bir ağrı girip çıkıyor 2-3 sn sürüyor geçiyor hayır mı şer mi bilemedim adet olcam galiba

En azından raporu kendileri veriyor hakları var o fena değil. Ama benim için iğneli şart koyuyor bana gitmez. Şuan benim için de 9 Eylül favori hele sen Bi git gel bakalım ne diyecek
Canım ben 9 Eylül'ü aradığımda bana da iğneyle mi tedavi oldunuz diye sordular.bende evet dedim. Ben devlet hastanesi fikrine cok ısındım. Nekadar hakkim varsa hepsini kullanirim en azından hemde maddi olarak biraz daha rahat olur benim için. Sabırsızlanıyorum gitmek için. Insallah iyi davranırlar. Cok kırılgan çabuk incinen bi yapım var. Terslenme gibi bir durum inşallah yaşamam

Herkese merhaba
18 nisanda çatlama iğnesini oldum
19 nisanda da aşılama oldum
Bugün dayanamayıp beta hcg verdim
Sonucum 5.0 çıktı
ovitrille in etkisi devam ediyor mudur acaba
2 gün sonra yine test vereceğim

Eki Görüntüle 2835624
Kızlar sabah kan vermiştim sonuç çıkmış anlayanlar yorumlaya bilir mi?
Merhaba işlemin kaçıncı günü bilmiyorum ama bu sonuca göre malesef olumsuz
Daha test gününe varsa erken test olduğu içinde bu sonuç çıkmış olabilir
Çünkü çatlama iğnesinin etkisi kanda önce sıfırlanıp döllenme olduysa tekrar yükselişe geçiyor. Tam düştüğü zamana da denk gelmiş olabilirsiniz

Teşekkür ederim cevap için. Aşılamanın 14. günü ve negatif

Ben senin kırılganlığını yirim Yirim ponçik Beni de o düşündürüyor ama inan senin anlattığın irenbede ki muameleyi yapmazlar. Kaldı ki 9 Eylül de yarı özel gibi birşey bence. Yazan arkadaşlardan ben olumlu fikir edindim. Hiç koşullama kendini nötr git Allah büyüktür. Dediğin gibi bizi maddi olarak çok rahatlatır. Düşünüyorum çevremden keşke daha erken yönlendirseydiler keşke. Ben bilmiyordum mesela buralarda öğrendim

Malesef negatif.. aynı gün aşılama olmuşuz ben de bugun negatifi aldım 0.100.. Ne denir bilemiyorum çok üzgünüm.
c life aldım macun umut işte her ay sarılacak bişey bulmaya çalışıyorum
Kuzum senin negatif mi çıktı canın sağolsun İnş önümüzdeki ay nasibin olur. C life ben bu ay kullanmıştım epey faydası oldu

Kuzum senin negatif mi çıktı canın sağolsun İnş önümüzdeki ay nasibin olur. C life ben bu ay kullanmıştım epey faydası oldu
Evet canım negatif... inşallah önümüzde ki ay olur ve inşallah senin ki tutmuştur senin 2. Aşılama şansın daha yüksek rabbim sana mucizeni kavuştursun C life kullanmana çok sevindim faydasını gördün demek yumurtanda mı canım neler oldu ?

Perşembe sabah test yapacam ama adet belirtilerim kocaman el sallıyor bana çok korkuyorum senin gibi. Hani diyordun ya elim gitmiyor test yapmaya. Belki yine olumsuz görecem ama görmek bile istemiyorum. Aam sonuca faydası yok. Mecbur. Kesinlikle ben memnun kaldım. 1.aşılama klomen 1*1 kullandım 1 yumurtam oldu büyük, diğerleri küçük belki olgunlaşmadı bile. 2.aşılamam klomen aynı doz 1*1. Yarım kutu C life vardı kullanayım dedim ne kaybederim. Geçen ay 19 olan yumurta bu ay 21.5 oldu, diğeri, 19, diğeri 17. tam büyük orta küçük oldu. Çook şaşırdım çok mutlu oldum ama aksine eşimin bu ay sperm değeri geçen aya göre düşmüş. Geçen ay 60 milyon iken bu ay 25 milyon ileri hız. Herşey tek sperme bakıyor bilemeyiz ama bilmiyorum. Demetle 9 Eylül e başlayacağız biz de bu ay. 3.aşılamaya giderim ben devlette deneyecem

Canim benimde bu ay klomen sabah aksam 5 gun kullanarak bir tane 21 mm bir tane 13 mm vardi 21 i çatlatır ve asilama yaptik. Senin 3 yumurtanin olmasi muhtesem 1 degil 3 şans aslinda cok sevindim rabbim.insallah bunu vesile etmiştir ben suan senden umutlandım hemen araştırmaya baslamissjn hastane kiyamam cok iyi bilirim bu duyguyu ben de c life macunu ve onların önerdiği erkek macununu 1 hafta önce almıştım olumlu olsaydı birilerine hediye edecektim. Kismet banaymis bu ay için ne yaparız henüz eşimle konusmadik. Sizler ardi ardına mi denemistiniz canim asilamayi ? Bu arada esine de macun al istersen yorumları cok iyiydi ben ondan aldim c life e yazdim onlar önerdi bana

Malesef negatif.. aynı gün aşılama olmuşuz ben de bugun negatifi aldım 0.100.. Ne denir bilemiyorum çok üzgünüm.
c life aldım macun umut işte her ay sarılacak bişey bulmaya çalışıyorum
Hayırlısı olsun canım bende üzgünüm bugün kendime gelemem. Bizde reishi mantarı kırmızı mantar yani onun takviyelerini kullanıyoruz karı koca eşimin değerleri yükselmişti kullanmaya devam edeceğiz bu ürünleri kullanıp 3. Ayda hamile kalan çok kişi var birbiri çevremde hamile kalan da olunca bizde başladık bu 1. Ay bakalım 3 sonra belki benimde mucizem gelir bu takviyeler vesilesi ile benimde şimdi tek umudum bunlar

Pco yok canim bende ama Amh azalmaya baslamis 1.00 sen de pco var mi ?
. aşılama tekrar denesem mi bu ay klomen mi yapsam cok karar sizim.. önceden olsa direk tup bebek koşardım ama içimden gelmiyor bilmiyorum ...
Evet bende pco var. Biraz araştırın ne yapılması gerekiyorsa, dinlenmeniz gerekirse dinlenin bu ay

Canım benim aşılama için 2500₺ demişlerdi ödemeyi yaparken 2250₺ ödedik 1 kez muayene ücreti verdim 265₺ ilaçlarım çatlatma iğnesi falan 210-220 gibi birşey tuttu birde bu ay rahim filmi çektirdim 900₺ sadece aşılama ve ilaçlar 2725₺ falan tutuyor devlete gidiyor olsaydım belki bir aşılama daha deneyebilirdim ama başarı oranı tüp bebeğe göre oldukça düşük o yüzden yeniden aşılama yerine tüp bebek biraz daha mantıklı geliyor ama onunda tutmama ihtimali var tabii bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bence aşılamada bir adımdı çok yakında güzel haberleri alacağız allahın izniyle ben inanıyorum

Canim ya Allah razı olsun Merve de cok yardımci oldu.beni arayıp süreci anlattı. Cok tavsiyeler verdi.rahatlatti. Sen hele bir ajan gibi sürdün maşallah subhanallah ben inanıyorum orası bize iyi gelecek canim

Benimde aşılamamın 2. Günü coook sabırsız bir insanim zaman bana geçmiyor

Canim ya Allah razı olsun Merve de cok yardımci oldu.beni arayıp süreci anlattı. Cok tavsiyeler verdi.rahatlatti. Sen hele bir ajan gibi sürdün maşallah subhanallah ben inanıyorum orası bize iyi gelecek canim
R rcannnn D demet7688 kızlaar benimde izmirde olup sizinle 9 eylüle gidesim geldii moral çookk önemli ben inanıyorum çok güzel sonuçlar alacaksınız inşallah allahın izniyle ama tabii önceliğimiz senin bu haftaki sonucun R rcannnn inşallah pozitif olsunda çook sevinelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…