Canim aynen öyle cift çizgiyi görsem inanmam artik o kadar hayal kurdum ve bozuldu ki artık hayalen bile göremiyorum hattaaa dun gece rüyamda gördüm test yapmışım cifr cizgi gene olmadı diye ağlıyorum sonra içimden diyorum ama cift cizgi iste hahahhaYaa kıyamam sürekli tek çizgide travma yaratıyor çift çizgiyi görsem inanmam bende gözlerim bozulmuş kesin derimGece gece hiç uğraşma bence bu kadar beklemişsin sabahın hayrıyla kalk erkenden kan vermeye git tıpış tıpış ben yarını iple çekiyorum yaa senin göğüs ağrım devam ediyor mu ? Benim geçti iğnenin etkisiydi heralde uçları hafif sızlıyor elleyince
Canim hic çıkamadım dışarı ve test alamadım ayy cok korkuyorum biri bana bisey desinCanım benim yap kurtul en iyisiTest günün yarın bugün kaset test al yap içinde kalmasın kan testinide yarın yaptırırsın artık er ya da geç yüzleşiyoruz elimizden birşey gelmiyor
Çok sevindim valla senin yerine evde halay cekicem neredeyseAma az önce hastanenin aciline geldim kan verdim, sonuç 381,66
Sizinki de tuttumu? Çok sevindim valla kaçıncı gün aşılama yaptırmıştın ?Hayırlı olsun değerlerimiz çok yakın sen de 12sinde mi olmuştun aşılamayı?
Canım çok teşekkür ederimÇok sevindim valla senin yerine evde halay cekicem neredeyseAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ne zaman aşılama olmuştun ve kaçıncı aşılama bu?
Selam canm Eşime doktor evicap ve pharmaton verdı bız ayrı yeten arı sütü keci boynuzu özü aldık ama doktora gıttıgımde soyledım boş ıslerle uğraşmışsın demıstı spermler yıkandıktan sonra ılerı hızı 97 olmustu ama gerçek degerı yıne 15 di artış olmadı suan hıc bısey kullanmıyorCanım selamm eşim vitamin olarak ne kullandı acaba ve nasıl bir etkisi oldu? 2.aşılamamızda eşimin değeri %40 düşmüş 1.aşılamaya göre. Bu ay dinlenme modunda iken ne kullanabilir önerin nedir?
doktorlar hep öyle diyor zaten canım ama ben inanıyorum.bende doktora sorduğumda ne yiyeyim ne içeyim diye sorduğumda; yapabileceğin hiç bir şey yok dedi. benim 1 tane yumurtam oluyordu her ay ve kalitesi düşük olduğu için hamile kalamıyordum. bende kendime 2 aylık bir kür uyguladım kendimce tabiki çok kilo aldım bu arada ama işe yaradı bence hem yumurta sayım arttı, hem kalitesi iyileşti ki hamile kaldım. bende arı sütü yedim, keçi boynuzu özü içtim, hayıt otu çayı yaptım, bolca incir havuç tükettim. d vitamini folik asit omega 3 içtim.badem ceviz fındık tükettim düzenli olarak. ve her gün taze süt aldım içine bal/arı poleni koyup içtim. bence etkili oldu.Selam canm Eşime doktor evicap ve pharmaton verdı bız ayrı yeten arı sütü keci boynuzu özü aldık ama doktora gıttıgımde soyledım boş ıslerle uğraşmışsın demıstı spermler yıkandıktan sonra ılerı hızı 97 olmustu ama gerçek degerı yıne 15 di artış olmadı suan hıc bısey kullanmıyor
Evet oldu çok şükür 12 Nisan da oldum aşılamayıSizinki de tuttumu? Çok sevindim valla kaçıncı gün aşılama yaptırmıştın ?
Allah büyük canim. Vakti zamanı değilmişKızlar bende regl oldum mıkrocıpde bence aynı dıger asılamalar gıbı fark yokmus gercı hersey nasıp kısmetHerseyın hayırlısı
Benim de mikroçipti canım ama ben kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük yapıyorum. İnşallah önümüzde ki günler güzel olacak bizim içinKızlar bende regl oldum mıkrocıpde bence aynı dıger asılamalar gıbı fark yokmus gercı hersey nasıp kısmetHerseyın hayırlısı
Kanaman başladı mıBenim de mikroçipti canım ama ben kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük yapıyorum. İnşallah önümüzde ki günler güzel olacak bizim için
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşadım hatta benim ki 8haftalikti çok zor ne olur metanetli eğer kanama yoksa da umudu bırakma lutfenyBenim de mikroçipti canım ama ben kimyasal gebelik yaşadım şuan düşük yapıyorum. İnşallah önümüzde ki günler güzel olacak bizim için
Regl bitsin senin için okuyacağımKızlar Ramazan ayında 70kişi Enbiya Suresinin son sayfasını 1kez okursa Rabbim evlat nasip edermiş.Kuran okuyabilenler okuyabilirmi acaba? Bu süreçleri sizler dışında kimseyle paylaşmadığım için kimseden isteyemedim yardımcı olabilir misiniz?
Okurum ben canım ama şuan adetim bitsin okur haber ederimKızlar Ramazan ayında 70kişi Enbiya Suresinin son sayfasını 1kez okursa Rabbim evlat nasip edermiş.Kuran okuyabilenler okuyabilirmi acaba? Bu süreçleri sizler dışında kimseyle paylaşmadığım için kimseden isteyemedim yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?