Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışını duydunuzmu? Amin sağlıkla alırız inşallah kucagımıza16 temmuz benim transferde
Herkese sağlıklı hayırlı hamilelikler
Duydum 8±2 de şuan 10ncu haftadayiz 11 e doğru gidiyorumKalp atışını duydunuzmu? Amin sağlıkla alırız inşallah kucagımıza
ay masallah gözünüz aydin ikizmi peki? bende 8+5 te ilk kontrolde hem kalp atisi hemde hareketlerini gördüm sükür. bizde yarin 11. haftaya giriyoruzDuydum 8±2 de şuan 10ncu haftadayiz 11 e doğru gidiyorum
Yok bu tek tuttu önceki iki tutmuştu ama keseden sora düşmüştüay masallah gözünüz aydin ikizmi peki? bende 8+5 te ilk kontrolde hem kalp atisi hemde hareketlerini gördüm sükür. bizde yarin 11. haftaya giriyoruz
aynen öyle saglikla kucagimiza alalim yeter minnak mucizelerimiziYok bu tek tuttu önceki iki tutmuştu ama keseden sora düşmüştü
Hayırlısı sağlıklısı olsun Rabbim bize bağışlasın sağlıkla❤
Amin amin inşallah.. senin ikizmi?aynen öyle saglikla kucagimiza alalim yeter minnak mucizelerimizi
tekAmin amin inşallah.. senin ikizmi?
Yazarlar kota dolmadiysa caninKızlar merhaba . Acaba progestan 200 mg vajinadan olan ilacı sağlık ocağı yaziyor mu kullanan bilgisi olan var mı
Kota nedir . Bir gün içinde alınan ilaç sayısı miYazarlar kota dolmadiysa canin
Ya belli sayıda hak tanınıyor ücretliye tabii olunuyor süre bitmeden alınırsaKota nedir . Bir gün içinde alınan ilaç sayısı mi
Peki nasıl kullanılmalı. İlk defa bu ilacı deneyeceğimYa belli sayıda hak tanınıyor ücretliye tabii olunuyor süre bitmeden alınırsa
Fitilimi diyorsun peki.Peki nasıl kullanılmalı. İlk defa bu ilacı deneyeceğim
Fitil olarak kullan dedi pregastan 200 mg . Tüp bebek yaptırdım 6 ya da 7. Haftada kanamam olmuştu. Crinone kullanıyordum o bulunmadığı için buna geç dedi 2 hafta daha kullanmam gerekiyormuşFitilimi diyorsun peki.
Agizdanda vajinal da alınıyor kanamanmi var?
Bnimde kanamam oldu ben bıraktım kesilince.Fitil olarak kullan dedi pregastan 200 mg . Tüp bebek yaptırdım 6 ya da 7. Haftada kanamam olmuştu. Crinone kullanıyordum o bulunmadığı için buna geç dedi 2 hafta daha kullanmam gerekiyormuş