Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam gönlüme göre olmadı, kısmet diyorum. benim oğlumda rahat bi çocuk ben daha hırslıyım, OLDUĞU KADAR DİYORUM. çok belirsizlik var denemeler farklı sonuçlar veriyor. sizizn nasıl denemeler. dersaneye gidiyormuMerhabalar ben varımSınava son 3 gün oğlumdan çok ben stresliyim.
Oğlum çok rahat son bir hafta kala test çözmeyi bıraktı zaten pek çalışan bir çocuk değildi. Günde 50 soru ancak çözdü diyebilirim koskoca sene. Matematik , fen vs iyi fakat Türkçe bizi çok zorluyor. Türkçeden 4 yanlışı geçmezsek ben süper olduğunu düşüneceğim
Sizde durum nasıl? Planladığınız, hayalini kurduğunuz bir okul var mı?
Bizim denemeler fena değil . Fakat potansiyelinden düşük geliyor puanlar.Türkçe yakıyor bizi diyebilirim. Dershane eğitimini uzaktan aldı . Ne kadar etkisi oldu bilemiyorum.bende tam gönlüme göre olmadı, kısmet diyorum. benim oğlumda rahat bi çocuk ben daha hırslıyım, OLDUĞU KADAR DİYORUM. çok belirsizlik var denemeler farklı sonuçlar veriyor. sizizn nasıl denemeler. dersaneye gidiyormu
Hayırlısı olsun hepimiz için inş. Biz çalışmayı tamamen bıraktık artık . Oğlum soru görmek bile istemiyor şuan. Pazar günü büyük gün. Buraya sınavımız çok güzel geçti diye yazmak istiyorumVe bende katildim aranıza
Son 3 gün ve ben cok stres oluyorum.
Kızım acayip rahat,doğru düzgün çalışması pandemi çok kötü etkiledi bizi.
Matematik fena değil,fen fena değil, İngilizce berbat.
yapacak biseyimiz kalmadı hayırlısı olsun.basarilar bütün çocuklarımıza![]()
bizizm beklediğimizn altında bi sonuç aldık , sizlerin nasıldıVe bende katildim aranıza
mat yks sorularıymış 10 tane zor soru varmışArkadaşlar sınavınız nasıl geçti? Matematik çocukları çok zorladı . Umarım hepsi hakettikler yerleri kazanırlar
keşke önce görseymişim yeni gördüm msjınıHayırlısı olsun hepimiz için inş. Biz çalışmayı tamamen bıraktık artık . Oğlum soru görmek bile istemiyor şuan. Pazar günü büyük gün. Buraya sınavımız çok güzel geçti diye yazmak istiyorum
Oğlumdan ziyade benim heyecanım var , sınav günü kapıda beklerken nasıl duracağım bilmiyorum valla![]()
bizizm mat kötü çokVe bende katildim aranıza
Biz bugün kontrol edemedik.yarin bakacağız inşallah.ingilizce çok kötü geçmiş.kalan sözel gayet iyi sayilsal da yarı yarıya.bizizm beklediğimizn altında bi sonuç aldık , sizlerin nasıldı
bence olur , mat çok çok iyi en iyileri arasındasınız. tabbiki ilde çok önemli hangi ildesinizBeklediğimizin altında bir sonuç oldu. Morali bozuldu genel olarak çocukların....Sayısal baya zormuş.2 yıldır eğitim yok...çocuklar kendi imkanlarıyla bişeyler yaptılar...Bu kadar zor bir sınav çok saçma olmuş. Emeklere yazık oldu
Okul puanları düşer mi acaba?
Fen lisesi istiyorduk ama bu sonuca göre zorlayacak
matematik 3 boş 2 yanlış
fen 2 yanlış
ingilizce 1 yanlış
inkilap 1 yanlış
türkçe 1 yanlış
Sizin gayet iyi geçmiş bu sorulara göre, oğlum matematiği sevdiği halde bizim mat berbatBeklediğimizin altında bir sonuç oldu. Morali bozuldu genel olarak çocukların....Sayısal baya zormuş.2 yıldır eğitim yok...çocuklar kendi imkanlarıyla bişeyler yaptılar...Bu kadar zor bir sınav çok saçma olmuş. Emeklere yazık oldu
Okul puanları düşer mi acaba?
Fen lisesi istiyorduk ama bu sonuca göre zorlayacak
matematik 3 boş 2 yanlış
fen 2 yanlış
ingilizce 1 yanlış
inkilap 1 yanlış
türkçe 1 yanlış
Mat çok zorladı oğlumu , sınavdan çıktığında ağlayacak gibiydi . Böyle soru mu olur? Doğru dürüst okula bine gidemedi bu çocuklarmat yks sorularıymış 10 tane zor soru varmış
DENİZLİbence olur , mat çok çok iyi en iyileri arasındasınız. tabbiki ilde çok önemli hangi ildesiniz