Ben 7 nisanda 5 cı gun embryosu transfer oldumKızlarrrr kimler transfer sonrası sonuç bekliyor gelin birbirimizi motive edelimmm çok stresliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7 nisanda 5 cı gun embryosu transfer oldumKızlarrrr kimler transfer sonrası sonuç bekliyor gelin birbirimizi motive edelimmm çok stresliyim
Hayırlı olsun canım umarım olur. Benim negatif oldu size bu süreçte başarılar diliyorumBen 7 nisanda 5 cı gun embryosu transfer oldum
6 mı cok düşük oran değil mi yoksa yanlış mı yazdınBence 8.günde falan yap. Ben doktorumu bekledim 12. Günde betam 6 çıktı ve öncesini göremedim bilsem daha erkenden testimi yapardım
Teşekurler canımHayırlı olsun canım umarım olur. Benim negatif oldu size bu süreçte başarılar diliyorum![]()
Bende cumartesi günü transfer oldum. İyi kalite iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.ilk denemem. Pazartesi günü iş başı yaptım kasik ve bel ağrım oldu. Çok sabırsızlanıyorum. 17 Nisan belli olacak sonuç ama zaman geçmiyor . İnşallah olumlu sonuc alırızKızlarrrr kimler transfer sonrası sonuç bekliyor gelin birbirimizi motive edelimmm çok stresliyim
Ben 5. Gün embriyosu oldum bana 3 gün yatmamı söylediler evde dahi bisey yapamıyorum benmi cok evhamlıyım yaBende cumartesi günü transfer oldum. İyi kalite iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.ilk denemem. Pazartesi günü iş başı yaptım kasik ve bel ağrım oldu. Çok sabırsızlanıyorum. 17 Nisan belli olacak sonuç ama zaman geçmiyor . İnşallah olumlu sonuc alırız
Bana doktor ilk gün yat sonra dikkat et kendini çok yorma dedi. Sonucu güzel olsun da ben her hareketinde acaba zararı olmusmudur diye evham yapıyorumBen 5. Gün embriyosu oldum bana 3 gün yatmamı söylediler evde dahi bisey yapamıyorum benmi cok evhamlıyım ya![]()
Benimde test tarihim 19 nisan dediler aynı tarihte transfer olmusuz Allahım hayırlısıyla emeklerimizi bosa cıkartmasınBana doktor ilk gün yat sonra dikkat et kendini çok yorma dedi. Sonucu güzel olsun da ben her hareketinde acaba zararı olmusmudur diye evham yapıyorum![]()
İnşallah güzel haberler alırızBenimde test tarihim 19 nisan dediler aynı tarihte transfer olmusuz Allahım hayırlısıyla emeklerimizi bosa cıkartmasın![]()
Benimde iyi kalite 2 adet 3. Gün transfer edildi ama maalesef biyokimyasal gebelik ile sonuçlandı size başarılar diliyorumBende cumartesi günü transfer oldum. İyi kalite iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.ilk denemem. Pazartesi günü iş başı yaptım kasik ve bel ağrım oldu. Çok sabırsızlanıyorum. 17 Nisan belli olacak sonuç ama zaman geçmiyor . İnşallah olumlu sonuc alırız
Zaten kimyasal olarak sonuçlandı canım6 mı cok düşük oran değil mi yoksa yanlış mı yazdın
İkinci opu ama ilk transferimdiTeşekurler canımçok üzüldüm kaçıncı deneme?
Bende 2 opu oldu ama bu 3 transferımİkinci opu ama ilk transferimdi