Öncelikle herkese merhaba bu platformu cok uzun zamandır takip ediyorum ve bir çok anneden anne adayından fazlasıyla yararlı bilgiler edindim. Gebelik istemi ve gebelik dönemi ile ilgileniyordum. 2020 ekim de ilk tüp bebek transferimi yaptırıp negatif sonuç aldım. Şimdi ise Temmuz 2021 de opu(yumurta toplama işlemi) yaptırdım. İki gün sonra kaza geçirdiğimiz için seyreden ay transfer yaptiramayacagimiz icin de embriyolarımız dondurulup benim hazır olduğum zamanı bekledik. Malum covid döneminde olduğumuz icin asilarimin tam olmasını istedim ve asilarimi tamamladim bir süre de öyle gecti. Hala kendimi hazır hissetmiyordum bence ama meğer hazırmışım 25 kasım 2021 persembe gününe transfer gününü aldık hastaneye gittik transferimi yaptırdım doktorum bana 3 gun dinlenmemi (ama kesinlikle sürekli yatmak degil kastı) 3 gun sonunda da yavaş sakin yürüyüşler yapmamı zararlı olabileceğini bildiğim şeyler hariç herseyi yiyebileceğimi 3-4 litre su içmem gerektiğini ve 10. Gun test yaptırmam gerektiğini söyledi.
Gelelim transfer sonrası yaşadığım belirtilere
• 2-3-4. Günlerde geceleri ates basması ve sırılsıklam ter ile uyandım
• 3. Gun küçük küçük rahatsız edici olmayan kasik agrilari başladı.
• 4. Gun dayanamayıp idrar testi yaptım sanki çıkacak gibi tabiki negatif
• 5. Gun ates basmaları arttı cok sık tuvalete gitmeye başladım
• 6. Gun önceki saydığım belirtiler yanında aksam uzeri idrarimin cok koyu renkte ve cok kötü kokulu olduğunu fark ettim.
• 7. Gun yine aksam uzeri eczaneden aldığım miratech erken gebelik testini yaptım ikinci çizgiyi gördüm. İnanamadım normal gebelik testini yaptım. Onda da silik ikinci çizgi vardi. Aksam eşime söyledim ve evimin karisisinda bulunan hastanenin acilinden kan verdim.
Veeeeeee benim mercimegimin öyküsü burada başlıyor. Beta hcg sonucum 95 çıktı.
• 8. Gun psikolojik olduğunu düşündüğüm mide bulantım başladı.
• 9. Gun beta hcg testi yaptırdım. 181 çıktı sonucum 36 saatte bu artışı gosterdi. 11. Gun tekrar test yaptirip doktorumla görüşeceğim.
İnsallah sizede umut olurum. Bir nebze olsun içinizi rahatlatırım.
Kimseye kulak asmayın kimsenin dediğini takmayın halk arasında bilinenin aksine tekrarlayan dusukleriniz yada bir sorununuz yoksa hersey yolunda gidecektir. Stres herseyin bası kiminle nerede rahat hissedecekseniz transfer sonrası kesinlikle orda olun
Yaptığım gebelik testlerini de ekledim
Herkese mutlu akşamlar bol hcg Li aylar
Gelelim transfer sonrası yaşadığım belirtilere
• 2-3-4. Günlerde geceleri ates basması ve sırılsıklam ter ile uyandım
• 3. Gun küçük küçük rahatsız edici olmayan kasik agrilari başladı.
• 4. Gun dayanamayıp idrar testi yaptım sanki çıkacak gibi tabiki negatif
• 5. Gun ates basmaları arttı cok sık tuvalete gitmeye başladım
• 6. Gun önceki saydığım belirtiler yanında aksam uzeri idrarimin cok koyu renkte ve cok kötü kokulu olduğunu fark ettim.
• 7. Gun yine aksam uzeri eczaneden aldığım miratech erken gebelik testini yaptım ikinci çizgiyi gördüm. İnanamadım normal gebelik testini yaptım. Onda da silik ikinci çizgi vardi. Aksam eşime söyledim ve evimin karisisinda bulunan hastanenin acilinden kan verdim.
Veeeeeee benim mercimegimin öyküsü burada başlıyor. Beta hcg sonucum 95 çıktı.
• 8. Gun psikolojik olduğunu düşündüğüm mide bulantım başladı.
• 9. Gun beta hcg testi yaptırdım. 181 çıktı sonucum 36 saatte bu artışı gosterdi. 11. Gun tekrar test yaptirip doktorumla görüşeceğim.
İnsallah sizede umut olurum. Bir nebze olsun içinizi rahatlatırım.
Kimseye kulak asmayın kimsenin dediğini takmayın halk arasında bilinenin aksine tekrarlayan dusukleriniz yada bir sorununuz yoksa hersey yolunda gidecektir. Stres herseyin bası kiminle nerede rahat hissedecekseniz transfer sonrası kesinlikle orda olun
Yaptığım gebelik testlerini de ekledim
Herkese mutlu akşamlar bol hcg Li aylar