2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet söylemiştin tekrar bir araya gelmenize sevindim açıkçası çünkü çocukların psikolojisi çok etkileniyo böyle durumlarda nasılsınız şimdi düzelme var mı karşı tarafta
Ayy hiç sormayın ben daha küçük anlamaz sanmıştım ama her görüntülü ya da yüz yüze görüşmeden sonra olan huysuzluklar beni bitirmişti şuan çok mutlu kendisi en azından akşam eve gelen babası var. Karşı taraf düzelmiş tabii önceki gibi değil ama ben çok mutsuzum gelmek en son istediğim durumdu insan çocuğu olınca istemediklerini yapmak zorunda kalıyor.

Evet önceliğimiz onlar oluyo ama bizim de duygularımız ağır basabiliyo bazen biliyorum anlamaya da çalışıyorum seni ama belki karşı taraf ta çabalar ve gerçekten geçici değil kalıcı olacak şekilde değişirse ne düşünürdün bazen ben de gel git yaşıyorum da o yüzden senin de fikrini merak ettim

Ben çok soğumuşum bu süreçte ben kesin bitirme kararındaydım çocuk olınca değişti fikrimiz ama ben sabredemiyorum ona göresim hiç yok stresten kafamda egzama oldu mideme falan ağrılar giriyor tamam değişmiş ama bende tamamen bitirmişim onu nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum.

Tekrar biraraya gelmenize sevindim kızın için en iyisi olmuş.inşallah aranız da düzelir Kızçen mutlu bir yuvada büyüsün.eşin belliki değişmeye çalışıyor sen de adım at güzel şeyleri hatırlamaya çalış.evlilik zaten böyle bir şey değil mi kızsan da unutup devam etmek..aldatma içki kumar hariç her şey unutulur gibi geliyor

Ya tabii onlar olmadığı sürece düzelir diyorsun ama ben kendimi değiştiremiyorum çok soğumuşum zorla duruyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Merhaba tatlı anneler ve bebişleri onlar büyürken daha tatlı oluyorlar bu dönemlerini çok seviyorum ama tabi bir de işin acı tarafı var kızım bir yaşından sonra tek meme emer oldu süt oluyor her dakka her saniye aç tok ruh hali nasıl isterse gece gündüz emiyoruz meme ver diye bas bas bağırıyor herkesin içinde bir de gece uykumuz yok bunun yüzünden işin Aslı iki gündür vermiyorum ama akşama kadar göğsüm şişiyor nasıl rahatlayabilrim istemiyor bantladım yüzüne bakmıyor gece mecbur veriyorum

Bence gündüz belli zamanlarda ver fazla olmayacak şekilde ve önce gece emmesini kesmeye çalış bunu yaparken aynı anda da gece uykusuna geçerken emmeden uyumasını sağla o zaman gece uykusu düzelir emzirme sıklığı azaldıkça süt te azalır ben böyle yaptım artık 1 gün boyunca emzirmesem de göğsüm dolmuyo şuan sadece günde 1 defa emziriyorum o da gündüz uykusundan önce

Yaşamayana yorum yapmak kolaydır tabi öncelikle en hayırlısını dilerim senin için, Allah yardımcın olsun. Ama düşününce de çocuğun öyle bir ortamda büyümesi mi, yoksa ayrılık durumuna alışıp mutlu olması mı diye düşünüyor insan Zor bir tercih tabi, Allah kimseyi o ikilemde bırakmasın.

Ya bende öyle düşündüm o yüzden yaşına girmeden 1 ay önce sanırım ayrılma kararı aldım taşındım ama ilk günlrr iyiyken her görüşmeden sonra yüz yüze ya da görüntülü konuşmadan sonra aşıro huysuz olmaya başladı ama şuan mutlu asla yanında gergin olmuyorız huzursuzluk çıkarmıyoruz onu üzecek bişey yapmıyoruz

Sesiniz çıkmıyor 2021 kasım anneleriii nasılsınız bebekler de iyidir umarım 1 buçuk yaşından beri epey rahatladık bence eskiye göre ama 2 aydır sürekli hasta olup iyileşiyoruz bu döngü ne zaman bitecek yaz geldi halen daha hastayız yaa

Arkadaşlar çocukların konuşmaları nasıl sizin bizim üç beş kelime dışında konusma yok herseyi anlıyor fakat bana normal gelmiyo bi randevu almayı düşünüyorum bunun için

Arkadaşlar çocukların konuşmaları nasıl sizin bizim üç beş kelime dışında konusma yok herseyi anlıyor fakat bana normal gelmiyo bi randevu almayı düşünüyorum bunun için
Çok normal canım her çocuğun gelişimi farklı benimkide öyle üç beş kelimesi var büyük oğlumda 3 yaşında cümle kurmaya başladı mesela sonra hiç susmuyorlar:)

Bizimkide aynı anlıyor ama konuşma yok İnşaAllah yakında konuşurlar dertlerini anlayınca daha rahatlarız

Bizim de öyle söylediğim kelimelerin bazılarını tam bazılarını yarım söyleyebiliyo kendi kendine bişeyler konuşuyo ama anlaşılmıyo benim söylediklerimi tamamen anlıyo yapıyo bence normal şuan

Çok normal canım her çocuğun gelişimi farklı benimkide öyle üç beş kelimesi var büyük oğlumda 3 yaşında cümle kurmaya başladı mesela sonra hiç susmuyorlar:)

Bizimkide aynı anlıyor ama konuşma yok İnşaAllah yakında konuşurlar dertlerini anlayınca daha rahatlarız

Yaa içimi nasıl rahatlattınız anlatamam çevremde annem kaynanam dahil bu çocuk konusması lazım şimdi neden konusmuyo deyip duruyor kaynanam hatta geçen biriyle telefonda konusurken bizim oğlan da aslında herşeyi anlıyor ama konusamıyor dedi sanki bi rahatsızlık gibi bahsetti çok üzülmüştüm

Benim oğlan, anne baba mama meme lamba dan başka hiç bir anlamlı kelime söylemiyor .. 15 aylık kontrolünde doktor, erkek bebek 2 yaşına kadar 3 kelime söylese yeter demişti. Benim ondan içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…