2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Valla benden titizmiş senin bebe o kadar üşeniyorum ki temizliğe her yer her yerde
şimdilik boyaları sevdi sabahtan beri elinde karalayıp duruyor bakalım böyle devam edecek mi ☺

Valla benden titizmiş senin bebe o kadar üşeniyorum ki temizliğe her yer her yerde
şimdilik boyaları sevdi sabahtan beri elinde karalayıp duruyor bakalım böyle devam edecek mi ☺
Ah yirimmm minnos yaaa, maasallah aferin sana kuzu ...

Sorma ben de cok üşeniyorum ama sürekli kosturmaca sekilde is yapmak zorundayız yetişmiyor bir türlü hicbir sey neyse saglik olsun da, isler olur gider

Geleceğin bilim insanı demekki teknolojiye ilgili araştırmacı çocuk
Benim için de iyi oldu kalemi nereye sürerse sürsün boyamıyor sadece kitabı boyuyor sayfalar kuruyunca boyalar siliniyor tekrar tekrar boyuyoruz

Ah yirimmm minnos yaaa, maasallah aferin sana kuzu ...

Sorma ben de cok üşeniyorum ama sürekli kosturmaca sekilde is yapmak zorundayız yetişmiyor bir türlü hicbir sey neyse saglik olsun da, isler olur gider
Sağol teyzesi Aynen ben de sağlık olsun diyorum ama diye diye iyice birikiyor sonra yapmak daha zorlaşıyor bugün 1 saat mutfağı topladım yarın da oturma odasını toplarım

Benim için de iyi oldu kalemi nereye sürerse sürsün boyamıyor sadece kitabı boyuyor sayfalar kuruyunca boyalar siliniyor tekrar tekrar boyuyoruz
baya iyimiş biraz büyüsünler de sulu boya guaj boya da alırız.çok seviyorum bu resim işlerini büyümesini bekliyorum

Arkadaşlar yazdım mı bilmiyorum bizim cinsiyet belli oldu erkekmiş.bir kız bir erkek nasıl olacak bakalım bu arada klozet adaptörümüz ve taburemiz geldi öylesine biraz oturttum güldü ama çok durmadan kalktı. ilk günden zorlamak istemedim yavaş yavaş her gün oturtucam öyle öyle alışır belki

Eklentiler

• 9DDE8DFB-9836-47CD-9A54-02E325C2A3EC.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 41

Dimi dimi, umarim oyledir yoksa bosa sabrediyorum ahahahahahah

Ben de cok seviyorum o kitaplari
Biz iki kişi surekli is yapiyoruz ama yne olmuyor yetismiyor, yani senin yetisememen cok normal canim.

Bende de minyatur klozet var, bizim klozetin yaninda duruyor, arada oraya gidip oturup e e diyor, ya da e e geldi dye belirtiyor bastan gidip oturuyor. Hesapta yapiyormus gibi .. sonra sifona basıp oynuyor ahahahah

Dimi dimi, umarim oyledir yoksa bosa sabrediyorum ahahahahahah

Ben de cok seviyorum o kitaplari

Biz iki kişi surekli is yapiyoruz ama yne olmuyor yetismiyor, yani senin yetisememen cok normal canim.
Olsun yardım etmesi de güzel maşallah enişteye
Bende de minyatur klozet var, bizim klozetin yaninda duruyor, arada oraya gidip oturup e e diyor, ya da e e geldi dye belirtiyor bastan gidip oturuyor. Hesapta yapiyormus gibi .. sonra sifona basıp oynuyor ahahahah
çok da akıllı ya yakında öğrenir o zaman

Olsun yardım etmesi de güzel maşallah enişteye

çok da akıllı ya yakında öğrenir o zaman
Bizde daha çok ben ona yardım ediyormusum gibi oluyor çünkü takintili temizlik duzen konusunda, ben rahatım misalen bu tatilde yerdeki taşların derzlerini beyazlatti oturup tek tek evde olmayan supurge, makine, temizlik aleti yok sanırım

Aklini kuduzlukta kullanıyor daha cok tabii ama cok şükür diyelim yine de

Oh oh mis gibi olmuştur darısı bizim beylere gerçi çocuklarım titiz olsa yeter bana

Hayırlısı olsun canım bu ay benimde reglim gecikti çok korkuyorum ertesi gün hapı kullanmıştım umarim o yüzden gecikmistir

Ben de bayramda hamile olduğumu öğrendim.Gerçekten büyük sürpriz oldu. Emzirmeye devam ediyorum, nasıl bırakacağız bilmiyorum… O bırakana kadar emzirmek istiyordum Siz emziriyor musunuz merak ettim? Aralarında tam iki yaş bir ay olacak bizim. Tüp bebek sonrası doğal gebelik olabiliyormuş, inanın

Kızlar uzun süredir yazmıyordum bebisler büyüdü artık:) memeden kesen varmi haziran başı düşünüyorum ama kıyamıyorum şimdiden bir düşünce aldı beni gece çok uyanıyor emzik gibi kullanıyor beni resmen meme ağzında uyuyor ilk oğlumda salça surmustum çok ağlamıştım hala üzülüyorum nasıl bir yol izlediniz sizler

Sağlıcakla kucağınıza alın tam bayram hediyesi olmuş bizim araları 23ay olacak.2 yaşa kadar ben de isterdim ama bebek gelmeden bıraktırmak en iyisi yoksa onu emzirirken diğeri isteyecek.1,5 yaşta az değil iyi emzirdik bu günümüze de çok şükür Ben azaltarak bıraktırıyorum.ilk geceler kestim.şimdi de gündüzleri azalttım.bir aya ailemin yanına gidicem orda oyalayıp tamamen unuttururum diyorum.birinin desteği olursa daha iyi olur.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sizi uğraştırmadan gelmiş bu sefer sevindim senin adına tüp bebek zorlu bir süreç oluyor
Ben de halen daha emziriyorum az ense de tamamen bırakmıyo şu aralar düşünüyorum bırakmayı ama daha ben de hazır değilim zaten fazla emiyo bizimki sadece uyuyacağı zamanlar emiyo gece de 1 defa uyanıyo ama kesecek olduğum zaman biberonla süt vermeyi deneyeceğim

Emzirmeyi günde bir kere akşam yatmadan önceye düşürdüm.yakında tamamen bıraktırıcam.zamanla azaltmak en iyisi o da ben de çok üzülmedik aylar önce gece emzirmeyi kestim sonra gündüz azalttım.isteyince farklı şeylerle oyalıyorum bazen parka çıkarıyorum.bazen meyve salatalık havuç veriyorum.portakal sıkıp biberona koyuyorum.artık süt ısıtıp vermeye başlasam iyi olacak
Uykusu da tek uykuya düştü.birkaç haftadır uyku gerilemesi yaşıyorduk uyuması 12yi buluyordu.iki gündür geçti sanki

Merhaba arkadaşlar. Benim de oğlum 25 Kasım 2021 doğumlu. Sürekli takip ediyordum bu sayfayı ama ilk defa yazıyorum. Siz de bebisler konuşmaya basladimi. Bizim başlamadı henüz yani mama aba meme dede diyor ama bilinçli değil. Bide yukarıda bir arkadaşımız da yazmış süpürgeye ve arabalara çok düşkün diğer oyuncaklardan hemen sıkılıyor. Ama konuşma olarak gecikti. Ona kafama takıyorum..sizin bebisler konuşmaya basladimi. ?

Bı süre sonra bilinçli söylüyor sonra da bir anda başka kelimeleri söylemeye başlıyor endişe etmeyin bizim Eylül doğumlu iki ay erken doğdu iki haftadır kelimeleri arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…