- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.621
Valla benden titizmiş senin bebeHem de ne takmak ya, surekli gecici bir surec diye diye 1 yili devircezsuan yazarken bile robotla oynuyor, diger supurgeleri de bana aldiriyor supureymisim, sonra borusunu tutup kendi de supuruyor, hem de her seyin altina girip, esyalari cekip filan yani ahahaha
Mum boyalar var rahat boyayabileceği şekilde onlara bakabilirsin, birkac marka çıkardı o sekilde, bulamazsan ornek link atarim eger kalemleri kullanamazsa
Ah yirimmm minnos yaaa, maasallah aferin sana kuzuValla benden titizmiş senin bebeo kadar üşeniyorum ki temizliğe her yer her yerde
şimdilik boyaları sevdi sabahtan beri elindekaralayıp duruyor bakalım böyle devam edecek mi ☺
Geleceğin bilim insanı demekki teknolojiye ilgili araştırmacı çocukAh bilmez miyim ilgi mevzusunu. Neredeyse 1 yıl olacak bu konu. Hep nasılsa geçecek diye bekledim. Oyuncaklarını değiştirerek verdim. Azalttim, kesfetmeye çalıştım neden hoslaniyor diye. Tamamen kaldirdim, sirayla cikardim vs, son 1 aydır da neredeyse hic çıkarmıyorum. Arada ufak denemeler yapiyorum ama hala ilgilenmiyor. Sadece supurge, makine ve turevleri. Surekli onlarla ilgileniyor, inceliyor, altını üstünü sagini solunu sarjini vs her turlu ayrintisina dikkat ediyor. Oyunca supurgesiyle tum evi her seyi ceke ceke temizliyorartik akisina biraktim. Eğitimci kimliğim burada es verdi, bekliyor
Fitoterapiyi de arastiralim mutlaka.. olumlu ilerliyor mu bilmiyoruz ama yan etkileri çok yaşıyor, hc bsy yiyemiyor, hep halsiz ve cok üzülüyoruzelden bir sey gelememesi cok zor... Atlatacak bunlari da
Benim için de iyi oldu kalemi nereye sürerse sürsün boyamıyor sadece kitabı boyuyor sayfalar kuruyunca boyalar siliniyor tekrar tekrar boyuyoruzBiraz takmış sanki robotaah be çocuğum herşeyin de varmış ne bu robot merakı dün kuru boya aldım yazdığını yeni gördüm güzelmiş kullanışlı.bunu kullanamazsa alayım
neler çıkmış bunu da yeni gördümağzına alırsa bundan da alayım tatlış bir şeymiş güle güle kullanın
Sağol teyzesiAh yirimmm minnos yaaa, maasallah aferin sana kuzu...
Sorma ben de cok üşeniyorum ama sürekli kosturmaca sekilde is yapmak zorundayızyetişmiyor bir türlü hicbir sey neyse saglik olsun da, isler olur gider
baya iyimiş biraz büyüsünler de sulu boya guaj boya da alırız.çok seviyorum bu resim işlerini büyümesini bekliyorumGeleceğin bilim insanı demekki teknolojiye ilgili araştırmacı çocuk
Benim için de iyi oldu kalemi nereye sürerse sürsün boyamıyor sadece kitabı boyuyor sayfalar kuruyunca boyalar siliniyor tekrar tekrar boyuyoruz
Dimi dimi, umarim oyledir yoksa bosa sabrediyorum ahahahahahahGeleceğin bilim insanı demekki teknolojiye ilgili araştırmacı çocuk
Benim için de iyi oldu kalemi nereye sürerse sürsün boyamıyor sadece kitabı boyuyor sayfalar kuruyunca boyalar siliniyor tekrar tekrar boyuyoruz
Biz iki kişi surekli is yapiyoruz ama yne olmuyor yetismiyor, yani senin yetisememen cok normal canim.Sağol teyzesiAynen ben de sağlık olsun diyorum ama diye diye iyice birikiyor sonra yapmak daha zorlaşıyor bugün 1 saat mutfağı topladım yarın da oturma odasını toplarım
baya iyimiş biraz büyüsünler de sulu boya guaj boya da alırız.çok seviyorum bu resim işlerini büyümesini bekliyorum
Bende de minyatur klozet var, bizim klozetin yaninda duruyor, arada oraya gidip oturup e e diyor, ya da e e geldi dye belirtiyor bastan gidip oturuyor. Hesapta yapiyormus gibiArkadaşlar yazdım mı bilmiyorum bizim cinsiyet belli oldu erkekmiş.bir kız bir erkek nasıl olacak bakalımbu arada klozet adaptörümüz ve taburemiz geldi öylesine biraz oturttum güldü ama çok durmadan kalktı. ilk günden zorlamak istemedim yavaş yavaş her gün oturtucam öyle öyle alışır belki
Olsun yardım etmesi de güzel maşallah enişteyeDimi dimi, umarim oyledir yoksa bosa sabrediyorum ahahahahahah
Ben de cok seviyorum o kitaplari
Biz iki kişi surekli is yapiyoruz ama yne olmuyor yetismiyor, yani senin yetisememen cok normal canim.
çok da akıllı ya yakında öğrenir o zamanBende de minyatur klozet var, bizim klozetin yaninda duruyor, arada oraya gidip oturup e e diyor, ya da e e geldi dye belirtiyor bastan gidip oturuyor. Hesapta yapiyormus gibi.. sonra sifona basıp oynuyor ahahahah
Bizde daha çok ben ona yardım ediyormusum gibi oluyor çünkü takintili temizlik duzen konusunda, ben rahatımOlsun yardım etmesi de güzel maşallah enişteye
çok da akıllı ya yakında öğrenir o zaman
Oh oh mis gibi olmuşturBizde daha çok ben ona yardım ediyormusum gibi oluyor çünkü takintili temizlik duzen konusunda, ben rahatımmisalen bu tatilde yerdeki taşların derzlerini beyazlatti oturup tek tek evde olmayan supurge, makine, temizlik aleti yok sanırım
Aklini kuduzlukta kullanıyor daha cok tabii ama cok şükür diyelim yine de
Hayırlısı olsun canımArkadaşlar yazdım mı bilmiyorum bizim cinsiyet belli oldu erkekmiş.bir kız bir erkek nasıl olacak bakalımbu arada klozet adaptörümüz ve taburemiz geldi öylesine biraz oturttum güldü ama çok durmadan kalktı. ilk günden zorlamak istemedim yavaş yavaş her gün oturtucam öyle öyle alışır belki
Sağol canım. belki haptandır uzun süre gecikmediği sürece korkmaHayırlısı olsun canımbu ay benimde reglim gecikti çok korkuyorum ertesi gün hapı kullanmıştım umarim o yüzden gecikmistir
Ben de bayramda hamile olduğumu öğrendim.Gerçekten büyük sürpriz oldu. Emzirmeye devam ediyorum, nasıl bırakacağız bilmiyorum… O bırakana kadar emzirmek istiyordumArkadaşlar yazdım mı bilmiyorum bizim cinsiyet belli oldu erkekmiş.bir kız bir erkek nasıl olacak bakalımbu arada klozet adaptörümüz ve taburemiz geldi öylesine biraz oturttum güldü ama çok durmadan kalktı. ilk günden zorlamak istemedim yavaş yavaş her gün oturtucam öyle öyle alışır belki
Sağlıcakla kucağınıza alın tam bayram hediyesi olmuşBen de bayramda hamile olduğumu öğrendim.Gerçekten büyük sürpriz oldu. Emzirmeye devam ediyorum, nasıl bırakacağız bilmiyorum… O bırakana kadar emzirmek istiyordumSiz emziriyor musunuz merak ettim? Aralarında tam iki yaş bir ay olacak bizim. Tüp bebek sonrası doğal gebelik olabiliyormuş, inanın
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen de bayramda hamile olduğumu öğrendim.Gerçekten büyük sürpriz oldu. Emzirmeye devam ediyorum, nasıl bırakacağız bilmiyorum… O bırakana kadar emzirmek istiyordumSiz emziriyor musunuz merak ettim? Aralarında tam iki yaş bir ay olacak bizim. Tüp bebek sonrası doğal gebelik olabiliyormuş, inanın
Bı süre sonra bilinçli söylüyor sonra da bir anda başka kelimeleri söylemeye başlıyor endişe etmeyin bizim Eylül doğumlu iki ay erken doğdu iki haftadır kelimeleri arttı.Merhaba arkadaşlar. Benim de oğlum 25 Kasım 2021 doğumlu. Sürekli takip ediyordum bu sayfayı ama ilk defa yazıyorum. Siz de bebisler konuşmaya basladimi. Bizim başlamadı henüz yani mama aba meme dede diyor ama bilinçli değil. Bide yukarıda bir arkadaşımız da yazmış süpürgeye ve arabalara çok düşkün diğer oyuncaklardan hemen sıkılıyor. Ama konuşma olarak gecikti. Ona kafama takıyorum..sizin bebisler konuşmaya basladimi. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?