- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.372
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.581
Normalde bende kapıda bekliyor gittiğimde oradan ses çıkarıyorum bak sende burada yap çiş de ben getiriyim diye konuşuyorum bugün götürdüm yaptı yapmadı gibi oldu ama alışacak bende tamamen bırakmayı yazın yaparım ama en azından alışsın istiyorum yaızn bi anda kesmek zor olur diyeKakayı anladığımda mutlaka koş kol diye götürdüm, ne zaman kendi tuvaletim gelse aldım onu da karşıma oturttum şar şur şırr gibi sesleri taklit ederek çiş yapmasını sağladım, bazen yaptı bazen yapmadı ama zamanla alıştıı.
Bazı günler hiç söylemiyor mesela bende üstüne gitmiyorum temelli bez bırakma olayına yazın geçicem hala bez baglıyorum yanii sadece söylediğinde gidip yaptırıyorum
O benim de aklıma geldi ama boyları kurtarmaz benceAa bir de ıkı katlı tabureler var plastik yine ikeada bulabilirsiniz oturunca ayak altına ondan koyup destekleyebilirsniz tabi bizimkilerin boyu henüz kurtarır mı bilmiyorum ama
yanıma alıp emziriyordum sonra yanıma alıp emzirip arkamı dönüp uyumaya başladım.(ona bakınca memeden ayrılmıyor) biraz mızmızlandı sonra bir oyana bir bu yana döne döne uykuya daldı.Tuvalet olayına dedigim gbi karşıyım ben ama gece beslenmesini nasıl kestin ...gece emmezse ağlıyor uyumuyor...bende gece beslenmesini kesmek istiyorum ama çok zor sanki
aynısını ben de yapıyorum kapıda bekliyor alışsın diye konuşuyorumNormalde bende kapıda bekliyor gittiğimde oradan ses çıkarıyorum bak sende burada yap çiş de ben getiriyim diye konuşuyorum bugün götürdüm yaptı yapmadı gibi oldu ama alışacak bende tamamen bırakmayı yazın yaparım ama en azından alışsın istiyorum yaızn bi anda kesmek zor olur diye
Benimki korkmuyor anne çiş çiş diyor ama kendi otururken sıkıntı dikkati dağılıyorO benim de aklıma geldi ama boyları kurtarmaz benceyine de denicem yaza bakalım
yanıma alıp emziriyordum sonra yanıma alıp emzirip arkamı dönüp uyumaya başladım.(ona bakınca memeden ayrılmıyor) biraz mızmızlandı sonra bir oyana bir bu yana döne döne uykuya daldı.
Sonraki günlerde yanına alıp direk arkamı döndüm ilkten mızmızlandı sonraki günlerde alıştı sırtıma dokunarak uyudu.şimdi bazen ıhmıh yapıyor sonra uyuduğumu görüp o da uyuyor.yanıma almasam çok ağlar öyle ağlatarak alıştırmak istemiyorum en azından sabaha karşı kalkıyor yanımda uyuyor
aynısını ben de yapıyorum kapıda bekliyor alışsın diye konuşuyorumbir kere kapımı açık bıraktım her yerim örtülü oturdum ne yaptığımı anlasın diye baktı kaçtı
Aynen öyle bende bu düşünceyle başladımNormalde bende kapıda bekliyor gittiğimde oradan ses çıkarıyorum bak sende burada yap çiş de ben getiriyim diye konuşuyorum bugün götürdüm yaptı yapmadı gibi oldu ama alışacak bende tamamen bırakmayı yazın yaparım ama en azından alışsın istiyorum yaızn bi anda kesmek zor olur diye
Arkadaşlar çok kötü bir zamandayız Allah enkazdakilerin ve çıkanların yardımcı olsunBöyle bir zamanda söylenmez ama dün adetimin 1 hafta geciktiği fark ettim önce emzirmektendir dedim ama yine de test yaptım hemen çift çizgi çıktı.duygularım karmakarışık korkuyorum kızım için üzülüyorum.sadece bir kere dikkat etmedik onda da hemen oldu.daha geçen çocuklar arası kaç yaş olmalı diye yazıyordum.2 yaş fazla küçük olmuş olacak sanırım.daha doktora gitmedim birkaç haftaya gidince tekrar yazarım
Kazayla çocuk mu olurmuş derken büyük konuşmuşumUzun bir süredir girmemiştim foruma. Şimdi açar açmaz başka bir mesajda hamilelik takvimini gördüm.
Oooooo 2 çocuklu analara kazara da olsa katılıyorsun demek. Ne güzelHayırlı olsun. Sağlıkla, sorunsuzca kavuşun dilerim.
Kazayla çocuk mu olurmuş derken büyük konuşmuşumamin çok sağolun
gün içinde 3 saatten fazla uyumuyorsa uyanmaması lazım.eğer öyleyse gündüz uykusunu kısalt.benim kıza yedirip yatırınca gece kaka yaptığı için uyanıyor ama yapsa bilirdin.sende yedirip yatırıyorsan kes belki hazmedemiyordur.benim kız iki uyku yapınca geç yatıyor.uykuları 1-1,5 saati geçmezKizlar merhaba. Son bir aydır oğlumda bir uyku problemi başladı yaşayan var mı aranızda...şöyle ki uyanınca emdirirdim tekrar uyurdu .şimdi uyanıyor emmiyor ağlıyor salonu işaret ediyor bildiğin uyanıyor yani...misal bu gece...gece birde uyandı üçe kadar uyutamadım..fazla mi uyuyor derseniz hayır. Rutinimiz şöyle. Genelde 07.30 gbi uyanir. 11.30 gbi uyur yada 12 gbi üç gbi uyanır akşam uykusuna 21.30 gbi gecer...niye böyle yapıyor bilmiyorum azilarida cikardi...sabah çok erken ise gdyorum hem kendime üzülüyorum hem uykusunu alamıyor diye ona...gece emmesini kesemiyorum çünkü uyanınca emesiye kadar agliyo..
Tek uyku yapıyor ama üç saati biliyormuş uyanması...yemeği 7 gbi yeriz 9 da uyur yada 9.30 genelde ..ne yapmalıyım bilmiyorum gercektengün içinde 3 saatten fazla uyumuyorsa uyanmaması lazım.eğer öyleyse gündüz uykusunu kısalt.benim kıza yedirip yatırınca gece kaka yaptığı için uyanıyor ama yapsa bilirdin.sende yedirip yatırıyorsan kes belki hazmedemiyordur.benim kız iki uyku yapınca geç yatıyor.uykuları 1-1,5 saati geçmez
Gündüz toplamda 3 saat olmalı.tek uykuda 2 saati geçmemeli diye biliyorum hatta ben 2 saat olunca uyandırıyordum.artık gerek kalmadı kendi 1 saatte uyanıyor.Tek uyku yapıyor ama üç saati biliyormuş uyanması...yemeği 7 gbi yeriz 9 da uyur yada 9.30 genelde ..ne yapmalıyım bilmiyorum gercekten
1 saat mi...peki geç mi uyanıyor .ne im ki 7.30 da ayakta iki saat uyusa dayanabilir mikiGündüz toplamda 3 saat olmalı.tek uykuda 2 saati geçmemeli diye biliyorum hatta ben 2 saat olunca uyandırıyordum.artık gerek kalmadı kendi 1 saatte uyanıyor.
bence uykusunu kısaltın
Aynen 1 saat uyuyor 1,5 saat uyursa ikinci uykuyu uyumuyor.akşam 22-23 gibi uyuyor sabah 9da kalkıyor.gayet dayanır her şeye alışıyorlar gece uykusu daha önemli bence.dayanamazsa ikinci uykuda biraz daha uyur merak etme.1 saat mi...peki geç mi uyanıyor .ne im ki 7.30 da ayakta iki saat uyusa dayanabilir miki
İkinci uyku yok bizde tek uyku. Çünkü erken yatıyor erken kalkiyorAynen 1 saat uyuyor 1,5 saat uyursa ikinci uykuyu uyumuyor.akşam 22-23 gibi uyuyor sabah 9da kalkıyor.gayet dayanır her şeye alışıyorlar gece uykusu daha önemli bence.dayanamazsa ikinci uykuda biraz daha uyur merak etme.
Tek de olsa 3 saat fazla sanırım sen bilirsin canım inşallah gece uykusu düzene girerİkinci uyku yok bizde tek uyku. Çünkü erken yatıyor erken kalkiyor
Bizde olmuştu 2 3 ay oluyo kalkardı emdiği halde uyumazdı oyuna dönerdi en az 1 saat dolaşırdık oynardık veya bişeyler yerdi öyle uyurdu çok şükür atlattık ama gece 2 kez kalkmaya devam ediyodu gece emzirmeyi kesmek istedim artık uyanmaması için ama bu sefer de acıkıyodu mecbur 1 defa emziriyorum onu gece emmesini kesmek te imkansız gibi bişeydi bizim için onu da sallayarak çözdüm normalde sallayarak uyutmuyorum ama gece uyanırsa emzirmeden sallıyorum öyle uyuyo başlarda direniyo ama alışınca bu sefer uyanmamaya başlıyo sadece gerçekten acıkmışsa sallamak ta işe yaramıyo mecbur emziriyorum sizinki de geçici bir dönemdir belki de uyku gerilemesi gibi bişeydirKizlar merhaba. Son bir aydır oğlumda bir uyku problemi başladı yaşayan var mı aranızda...şöyle ki uyanınca emdirirdim tekrar uyurdu .şimdi uyanıyor emmiyor ağlıyor salonu işaret ediyor bildiğin uyanıyor yani...misal bu gece...gece birde uyandı üçe kadar uyutamadım..fazla mi uyuyor derseniz hayır. Rutinimiz şöyle. Genelde 07.30 gbi uyanir. 11.30 gbi uyur yada 12 gbi üç gbi uyanır akşam uykusuna 21.30 gbi gecer...niye böyle yapıyor bilmiyorum azilarida cikardi...sabah çok erken ise gdyorum hem kendime üzülüyorum hem uykusunu alamıyor diye ona...gece emmesini kesemiyorum çünkü uyanınca emesiye kadar agliyo..
Sallatmiyo agliyo zirliyo memede uyuyo sadeceBizde olmuştu 2 3 ay oluyo kalkardı emdiği halde uyumazdı oyuna dönerdi en az 1 saat dolaşırdık oynardık veya bişeyler yerdi öyle uyurdu çok şükür atlattık ama gece 2 kez kalkmaya devam ediyodu gece emzirmeyi kesmek istedim artık uyanmaması için ama bu sefer de acıkıyodu mecbur 1 defa emziriyorum onu gece emmesini kesmek te imkansız gibi bişeydi bizim için onu da sallayarak çözdüm normalde sallayarak uyutmuyorum ama gece uyanırsa emzirmeden sallıyorum öyle uyuyo başlarda direniyo ama alışınca bu sefer uyanmamaya başlıyo sadece gerçekten acıkmışsa sallamak ta işe yaramıyo mecbur emziriyorum sizinki de geçici bir dönemdir belki de uyku gerilemesi gibi bişeydir
O zaman allah yardımcın olsun memeye çok fena alışmış emzirmeyi kesme yöntemlerine bak istersen çok zorluyorsa seni veya bi yöntem bulup gece emzirmelerini geçiştirmeyi tekrar uyutabilmeyi sağla başka yolu varmıdır bilmiyorum 2 gecedir bizim gece uyanmaları uygulamalar ağlamalar başladı ama bizim dişler çıkıyo ondandır kesinSallatmiyo agliyo zirliyo memede uyuyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?