Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 in anne adayları ocakta gebe kalanlar toplaşalımm 🤰🏻 👶🧿💙🙏🏻
- Konu Sahibi asl lyas
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #anne #doğum #hamilekalmanınyolu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Valla yaa 4+3 dahaDoğuma kadar zaman nasıl geçicek
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
Benim daha 3 buçuk haftalık sayılıyor şimdiden bi panik ne yapsak ne alsak zaman nasıl geçecekValla yaa 4+3 daha
Beta hcg baktırdın mı canmBenim daha 3 buçuk haftalık sayılıyor şimdiden bi panik ne yapsak ne alsak zaman nasıl geçecek
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
Aminn inşallahSağlıklı olsun da zaman geçmesin yeter ki
Şu kalp atışı duymayı iple çekiyorumDoğuma kadar zaman nasıl geçicek
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
Zaten ilk gebeliğim inanırmısınız 3 hafta önce yani daha karnıma düştüğü günlerde benim midem uyku düzenim alt üst oldu hemen anladım hamile olduğumu bekliyim biraz dedim adetim 1 hafta gecikti ve bugün testlerimiz pozitif çıktıBeta hcg baktırdın mı canm
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
Ya bende bende Hele cinsiyet hele sağlıklı olduğunu elinin ayağının düzgün olduğunu duymak öğrenmek hep bunları düşünüyorumŞu kalp atışı duymayı iple çekiyorum
Adetin 1 hafta geçiktiyse 3 haftalık olmaz kuzu 5 hafta felan ama beta baktır yaniiZaten ilk gebeliğim inanırmısınız 3 hafta önce yani daha karnıma düştüğü günlerde benim midem uyku düzenim alt üst oldu hemen anladım hamile olduğumu bekliyim biraz dedim adetim 1 hafta gecikti ve bugün testlerimiz pozitif çıktı
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.033
- 548
İnşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun iniAllahYa bende bende Hele cinsiyet hele sağlıklı olduğunu elinin ayağının düzgün olduğunu duymak öğrenmek hep bunları düşünüyorum
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
Doktor 3 buçuk 4 dedi son adet tarihine göre hesaplanıyormuş benim 24 - 25 günde bir oluyorAdetin 1 hafta geçiktiyse 3 haftalık olmaz kuzu 5 hafta felan ama beta baktır yanii
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
İsteyen herkese rabbim versin diye çok dua ediyorummOcak geboşları hepinizi tebrik ederimm Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bakalım bizlere de dua edinn .Şubata nasipse
Son adetin neDoktor 3 buçuk 4 dedi son adet tarihine göre hesaplanıyormuş benim 24 - 25 günde bir oluyor
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
31 aralıkSon adetin ne
Hmm tamam doğru o zaman canm31 aralık
- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27