Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yaa 4+3 dahaDoğuma kadar zaman nasıl geçicek![]()
Benim daha 3 buçuk haftalık sayılıyor şimdiden bi panik ne yapsak ne alsak zaman nasıl geçecekValla yaa 4+3 daha
Beta hcg baktırdın mı canmBenim daha 3 buçuk haftalık sayılıyor şimdiden bi panik ne yapsak ne alsak zaman nasıl geçecek![]()
Şu kalp atışı duymayı iple çekiyorumDoğuma kadar zaman nasıl geçicek![]()
Zaten ilk gebeliğim inanırmısınız 3 hafta önce yani daha karnıma düştüğü günlerde benim midem uyku düzenim alt üst oldu hemen anladım hamile olduğumu bekliyim biraz dedim adetim 1 hafta gecikti ve bugün testlerimiz pozitif çıktıBeta hcg baktırdın mı canm
Ya bende bendeŞu kalp atışı duymayı iple çekiyorum![]()
Adetin 1 hafta geçiktiyse 3 haftalık olmaz kuzu 5 hafta felan ama beta baktır yaniiZaten ilk gebeliğim inanırmısınız 3 hafta önce yani daha karnıma düştüğü günlerde benim midem uyku düzenim alt üst oldu hemen anladım hamile olduğumu bekliyim biraz dedim adetim 1 hafta gecikti ve bugün testlerimiz pozitif çıktı
İnşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun iniAllahYa bende bendeHele cinsiyet hele sağlıklı olduğunu elinin ayağının düzgün olduğunu duymak öğrenmek hep bunları düşünüyorum
![]()
Doktor 3 buçuk 4 dedi son adet tarihine göre hesaplanıyormuş benim 24 - 25 günde bir oluyorAdetin 1 hafta geçiktiyse 3 haftalık olmaz kuzu 5 hafta felan ama beta baktır yanii
İsteyen herkese rabbim versin diye çok dua ediyorummOcak geboşları hepinizi tebrik ederimmSağlıcakla kucağınıza alın inşallah bakalım bizlere de dua edinn .Şubata nasipse
![]()
Son adetin neDoktor 3 buçuk 4 dedi son adet tarihine göre hesaplanıyormuş benim 24 - 25 günde bir oluyor
31 aralıkSon adetin ne
Hmm tamam doğru o zaman canm31 aralık
Sizede hayırlı evlatlar diliyorumHmm tamam doğru o zaman canm
Sanada canmSizede hayırlı evlatlar diliyorum![]()