Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah allah strestende gecikmiş olabilir zaten en büyük etkisi stres ya
Evet galiba öyle bu gun aksam evde bi test daha yapayim diyorum gene bisey yoksa sokturucu alicam mecbur

Evet galiba öyle bu gun aksam evde bi test daha yapayim diyorum gene bisey yoksa sokturucu alicam mecbur
Evet bende onu dicektim bidaha yap bakalım yumurtalamadan baya gün geçmiş olsa hayli hayli çıkar testte eğer yoksa dediğin gibi söktürücü al

Evet bende onu dicektim bidaha yap bakalım yumurtalamadan baya gün geçmiş olsa hayli hayli çıkar testte eğer yoksa dediğin gibi söktürücü al
Aynen oyle hayirlisi baklm

Aynen oyle hayirlisi baklm
Kendi kafanıza göre adet söktürücü kullanmayın. Mutlaka muayene olun. Geç döllenmeye karşı doktor tekrar muayene eder kan tahlili yapar ona göre verir ilacı. Allah korusun bi sakatlık çıkmasın

Bende katılmak istiyorum yaş 31 bat:12 Haziran

Beni de ekler misiniz? Mayıstan hazirana terfi oldum Bat 09.06 yaş 32

Haso18

BAT 7 Haziran
Yaş 27

merhaba bende katılıyorum insallah hepimiz haziranda hamiş olduğumuz haberlerini veririz

Hepinize hayirli bayramlar olsun insallah rabbim tuttugumuz oruclari kabul etsin rabbim en yakin zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Selam adet olursam haftaya bana da yer var mı şu an günü kestiremiyorum=)
Yaş 31 deneme 5.ay olacak eğer adet olursam
Tarih sonra değiştirebilirim 16haziran

Kiz tablo kayık biraz anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…