VardıDaha 10 gün yokmuydu adetineee canım
Ağrın sızın var mı pekiiAcik pembe minnacik minnacık ıslak mendile sildikce geliyo
Sag kasikta agrim var ozellikle dokununca aşırı agriyoAğrın sızın var mı pekii
Vardıama adet gibi degil
İnsallahBende olanın aynısı bende de pembemsi akıntı gibi geliyordu demiştim ya içini karartma lütfen iyi haberler alacağız hepimiz bu ay inşallah
Ay hadı canım insallah yerlesme kanamasıdır. Ücümüzde de geldi hadi hayırlı olsun insallahSag kasikta agrim var ozellikle dokununca aşırı agriyo
Folibol ben hergun kullanıyorum folik asit olarak canımCanım çok belirtim olmadı rahimden vajinaya inen bi ağrı hissettim adetim gecikti bir gün, bir de göğüs hassayeti mevcuttu. Çok teşekkür ederim
Adetin 11 günü yumurtladım 12. Günü pik yaptı 13. Çatlama oldu. Yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama, pik ve çatlama günününü üç gün üst üste değerlendirdim. Daha sonra da çok ilişkiye girmedim. Kendime dikkat ettim ağıır bir şey kaldırmadım. Adet bittikten sonra ebru ceylanı yumurtlama masajın başladım ve yumurtlamayı gördüğüm gün bıraktım. Haftada 3 kez folbiol kullandım.
Yerleşme kanaması dir icini karartma kuzumBende olanın aynısı bende de pembemsi akıntı gibi geliyordu demiştim ya içini karartma lütfen iyi haberler alacağız hepimiz bu ay inşallah
Kesildi simdi hadi insallahAy hadı canım insallah yerlesme kanamasıdır. Ücümüzde de geldi hadi hayırlı olsun insallah
İnsalalh sagolYerleşme kanaması dir icini karartma kuzum
Canım o zaman yumurta çatladigi zaman bazen kanama olabiliyor.. belkide o dur16. Günü canım
Süper bende bu ay arada yaptım o masajıCanım çok belirtim olmadı rahimden vajinaya inen bi ağrı hissettim adetim gecikti bir gün, bir de göğüs hassayeti mevcuttu. Çok teşekkür ederim
Adetin 11 günü yumurtladım 12. Günü pik yaptı 13. Çatlama oldu. Yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama, pik ve çatlama günününü üç gün üst üste değerlendirdim. Daha sonra da çok ilişkiye girmedim. Kendime dikkat ettim ağıır bir şey kaldırmadım. Adet bittikten sonra ebru ceylanı yumurtlama masajın başladım ve yumurtlamayı gördüğüm gün bıraktım. Haftada 3 kez folbiol kullandım.
Canım bende de 1 kere gelmis sadece dün ondan sonra gelemdi dahaKesildi simdi hadi insallah
Folbiolun folik asit değeri fazlaymış o yüzden haftada 3 kere kullan demişti bana doktorum canımFolibol ben hergun kullanıyorum folik asit olarak canım
Hayirlisi o zaman umarim yerlesmedirCanım bende de 1 kere gelmis sadece dün ondan sonra gelemdi daha
Ooooo yumurtlama çatlama olduysa eğer. Sadece 20 sinde iliskiye girdik yaaaCanım o zaman yumurta çatladigi zaman bazen kanama olabiliyor.. belkide o durdaha yerleşme kanaması için çok erken
Aaaa o zaman ben kullanmim suan iliski öncesi içiyordum şimdi birakip mi acaba ? NapimFolbiolun folik asit değeri fazlaymış o yüzden haftada 3 kere kullan demişti bana doktorum canım
Canım eğer mümkünse ayakların altına yastık köy yat uzan stres yapma sakın .. pozitif düşün pozitif olsunAcik pembe minnacik minnacık ıslak mendile sildikce geliyo
Ne ise yariyorki ppzitif dusunmeye calisiyorum ama bel agrimda basladi korkuyorumCanım eğer mümkünse ayakların altına yastık köy yat uzan stres yapma sakın .. pozitif düşün pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?