- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 38
Canım benim bat 10 haziran
Benide ekler misin Bat 2-3 haziranEkledim hayirli olur inslalah
Yaş?Benide ekler misin Bat 2-3 haziran
Bende şimdi senin yaşını görünce çok sevindim yaAY cok sevindim yasima yakin biriekledim canm
Ugurlu gelir insallahBende şimdi senin yaşını görünce çok sevindim ya
Ne zamandir istiyosunuz ilk bebekmi sohbet edelim birazÇok aminn
Ben 7 aylık evliyim 3. Ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum malesefNe zamandir istiyosunuz ilk bebekmi sohbet edelim biraz
Ben 9 aylik evliyim ilk 5 ay istemedik korunuyorduk 4 aydirda olmuyoBen 7 aylık evliyim 3. Ayımda hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum malesefşimdi tekrar istiyorum bu ay adet olmak istemiyorum Allahım inşallah nasip eder sağlıklı şekilde hepimize Peki sen
Hım hayırlı zamanda olur inşallah ovülasyon testi felan kullanıyomusunBen 9 aylik evliyim ilk 5 ay istemedik korunuyorduk 4 aydirda olmuyo
Nisanda kullandim ve hala adet olmadim iki kez yumurtlama gordum baklm beklyrm insallah hamileyimdir ondan olmuyordumru 16 gun geciktiHım hayırlı zamanda olur inşallah ovülasyon testi felan kullanıyomusun
Test felan yapmadın mı baya gecikmişNisanda kullandim ve hala adet olmadim iki kez yumurtlama gordum baklm beklyrm insallah hamileyimdir ondan olmuyordumru 16 gun gecikti
Valla 5 gun geciktiginde kan vermistim 0.0 di 7 gun gecikmede tekrar verdim 0.24 du umudu kestim acikcasi regl beklyrmTest felan yapmadın mı baya gecikmiş
Nisanda kullandim ve hala adet olmadim iki kez yumurtlama gordum baklm beklyrm insallah hamileyimdir ondan olmuyordumru 16 gun gecikti
21 nisandi 2. Yumurtlama2. Yumurtlamanin uzuerindenkac gün geçti peki
Allah allah strestende gecikmiş olabilir zaten en büyük etkisi stres yaValla 5 gun geciktiginde kan vermistim 0.0 di 7 gun gecikmede tekrar verdim 0.24 du umudu kestim acikcasi regl beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?