Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben de Ebru hanımdan aldım ovülasyon testlerini, sayfasında bilgilendirici yazılar paylaşımlar videolar oluyor, inşallah darısı hepimize

Beni de ekler misiniz bat 15 mayıs yaş 28 hala olmadım test yaptım negatif ama salı günü bir gün süren belirti geldi devamı gelmedi
Aaa bendensin bende adet olmadan tekrar yumurtladim hayirlisi insallah

Bu ay inşallah hamile olurum hayırlısı ise inşallah eğer ki okursam bende bı doktora görüneceğim İnşallah gerek kalmaz ya rabbim

İnşallah bu sefer kanda da sonucu görürsünüz

Hanımlar günaydın sat 26 Nisan bat 22 mayıstı iki gün önce testte çift çizgi gördüm dün merakımdan acile gittim bhcg 494 çıktı nasıldır bu değer daha çoook küçük yani rabbim izin verirse pazartesi tekrar kan vereceğim katlanması gerek değil mi değerin daha Dr a gitmedim adetim 1 gün gecikmiş oldu yani

Ben gruptan çıkamadım yanlıs gruba yazdım kızlar özür dilerim

Ooo masallah benim catladimi oldumu anlamadım ya gecen hafta akıntım falan oldu ama bakalım devam et sonra bırak kuzum bat ne zamandı senin

Aynen nasılsın belirtiler ne durumda anlat
Valla sun esimin arkadaşları geldi gece oturdular baya kroku filmi izliyorduk esim guldu sen bakma bebe varsa duser dedi arkadasida hamilemisin yoksa karnin sismis dedi guldum yok degilik dedim onlar kacta gittiler bilmiyorum dayanamayip uyuyakalmisim bir belirtimi bilmem dun saat 15.30 da uyanmama ragmen uykum cok gelmisti kasik agrisi son hiz devam belimde agriyo göğüslerim sızlıyor boyle iste ishal devam ediyoemu bilmym henuz hic buyuk tuvalete cikmadim

Oooo hadi bakalım yaklaşınca belirtiler artar daha fazla ay hadi insallah sana kaldı 10 gün mü 11 mi bana kaldı 13 gün

Günaydın hanımlar
Bugün sabah 10.30 a kadar uyumusum. Biraz bel ağrısı ile uyandım siz nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…