- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Evet ben de Ebru hanımdan aldım ovülasyon testlerini, sayfasında bilgilendirici yazılar paylaşımlar videolar oluyor, inşallah darısı hepimizeBen teşekkür ederim birlikte öğrendikbenim için unutulmaz bir anı amin inşallah sağlıcakla canımm avokadoyu instagramda bir gebenin günlüğünde duymuştum. Çok yardımcı oluyor kendisi cevapsız bırakmıyor mesajları iki bebeği ile onun yumurtlama masajı videosu falan var bende yapmıstımm çok etkisi var enerjimiz tuttu hepimizle balımm inşallah
Aaa bendensin bende adet olmadan tekrar yumurtladim hayirlisi insallahBeni de ekler misiniz bat 15 mayıs yaş 28 hala olmadım test yaptım negatif ama salı günü bir gün süren belirti geldi devamı gelmedi
İnşallah bu sefer kanda da sonucu görürsünüzGecen ay erken gebelik testinde productor mu ne ismi hatta hayalet çizgi vardı Nisan grubuna yazmıstm herkes hamilesin koş kan ver demişti bir bayan yorum yapmıstı ahh bunlar yanlıs sonuç veriyor inşallah değildir diye ben hep iyi yorumu benimseyince nasıl ümitlendim nasıl hafta içi çalıştığım için hemen kanada gidemedim sonrası hüsran hcg 5 ben adet oldum insan psikolojisi hemen kanıyorum sonra söz verdim kendime tatlım bat geçsin öyle yapacağım diye çok ağrım olunca ovulasyon testini yaptım önce o çok koyu çıktı o koyu çıkarsa kanda hcg çok artmıs demekmiş 80 üstü ' birgebeningünlüğü ' ile bu konuda konusmustuk o koyu çıkınca yine bende bir ümit hemen hcg testi yaptım o daha 3.dk da koyu çıktı daha gitmedim Dr a tatlım kanda vermedim pazartesi insallah rabbim sizlerinde koyu çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah benm içinde devamı gelsin tutunsun kese olussun vs
Canım tebrikler, Allah sağlık sıhhatle tamamına erdirsin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah canım benm darısı sizlere
Sadece Folik asit kullandımMerhaba aşılama öncesi takviye vitamin kullandığınız mı acaba
Ben gruptan çıkamadımHanımlar günaydınsat 26 Nisan bat 22 mayıstı iki gün önce testte çift çizgi gördüm dün merakımdan acile gittim bhcg 494 çıktı nasıldır bu değer daha çoook küçük yani rabbim izin verirse pazartesi tekrar kan vereceğim katlanması gerek değil mi değerin daha Dr a gitmedim adetim 1 gün gecikmiş oldu yani
Ooo masallah benim catladimi oldumu anlamadım ya gecen hafta akıntım falan oldu ama bakalım devam et sonra bırak kuzum bat ne zamandı seninBenim bat 10 Haziran.. bu ay HSG çekindim ve tüpler açık bakalım nolcak... Yumurtlamayı da hissettim kaşık ağrısı vardı sabah çok fazla ve akıntı vardı bugün çatlamış yumurtagün aşırı devam bu hafta boyunca
Peki aynı anda yazmamizGünaydın nasılsınızmusmutlu haberler alacagimiz bir gün olsun
AynenKalp kalbe karsiymis
Valla sun esimin arkadaşları geldi gece oturdular baya kroku filmi izliyorduk esim guldu sen bakma bebe varsa duser dedi arkadasida hamilemisin yoksa karnin sismis dediAynennasılsın belirtiler ne durumda anlat
Oooo hadi bakalım yaklaşınca belirtiler artar daha fazlaValla sun esimin arkadaşları geldi gece oturdular baya kroku filmi izliyorduk esim guldu sen bakma bebe varsa duser dedi arkadasida hamilemisin yoksa karnin sismis dediguldum yok degilik dedim onlar kacta gittiler bilmiyorum dayanamayip uyuyakalmisim bir belirtimi bilmem dun saat 15.30 da uyanmama ragmen uykum cok gelmisti kasik agrisi son hiz devam belimde agriyo göğüslerim sızlıyor boyle iste ishal devam ediyoemu bilmym henuz hic buyuk tuvalete cikmadim
Catlamaya goremi sayiyoruzOooo hadi bakalım yaklaşınca belirtiler artar daha fazlaay hadi insallah sana kaldı 10 gün mü 11 mi bana kaldı 13 gün
Ben regli gunume göre sayıyorum suan catladimi bu ay ben anlamadim o yüzden sen catlamayi say kaç gün oldu çatlamaCatlamaya goremi sayiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?