Ben iki gun arayla iki kez kan testi yaptirdim birinde 0.0 digerinde 0.24 cikti srtik regl beklyrm ben o sebeptenKan testi yaptırmadım cnm idrarda cıkmadı benım ablamında idrarda cıkmamış kanda cıkmış o yuzden doktora gidicem birde her seye baktırmayı düşünüyorum sürekli bana pco varmı sende diyenler oldu bakalım ne verecek bana merak ediyorum gecen ayda doktor çunkü bana söktürücü vermemişti
Merhaba canm valla ben ovulasyon testi deniyorum ayni zamanda folik asit ama bu ay yumurtlama masaji ve yakı denicem insalah rwgl beklyrmArkadaşlar selamGebelik için doğal yada geleneksel neler yapıyorsunuz? Yumurtlama masajı vs gördüm bu tarz şeyler denediniz mi
Ekledim
Benide ekler misiniz yaş 29 bat 03.06Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Beni de ekleyebilir misiniz? Yaş 29 Bat 2 haziran2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım
B.A.T+YAŞ
Beni etiketleyerek bilgileri yazanlar listeye alinacaktir!!
KULLANICI B.A.T YAŞ SONUÇ
@zeynom4435 25.05 29
@gzdogrtmn 28.05 27
@psklgg 30.05 24
@hkorak 02.06 26
@esem-15 02.06 32
Arianaa 03.06 29
@Zhrsrkn 05.06 27
Gulbahcesiiii 05.06 32
Nazura 06.06 26
@berguzar34 19.06 25
@shtc 29
Haso18 19
Merhaba benide eklermisinzHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Bat ve yaş yazarsaniz eklerim tabiMerhaba benide eklermisinz
Pco var bat kesin değil ama 10 mayıs yaş 37Bat ve yaş yazarsaniz eklerim tabi
TamamdirPco var bat kesin değil ama 10 mayıs yaş 37
Test yapmadinimiz 1 gun kalmis bata inşallah topigimin ilk ugurlu haberi sizden gelirPco var bat kesin değil ama 10 mayıs yaş 37
Şuan erken geldi reglim malesefTest yapmadinimiz 1 gun kalmis bata inşallah topigimin ilk ugurlu haberi sizden gelir
Anladim hayirlisi olsun inşallahŞuan erken geldi reglim malesefinofolic pembe glokofer ve femara kullanıyorum ovulasyon testide kullanıcam inş
EkledimMerhaba beni de ekler misiniz?
Inofolic pembe kutu,hap kullanıyorum.
Teşekkür ederimEkledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?