Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal yoldan bekliyoruz 9 aylik evliyiz ilk 5 ay istemedik korunuyorduk 4 ay oldu gebe kalamadim insallah en kisa zamanda hepimiz aliriz mujdeyi siz tedavimi alıyorsunuz
Evet tedavi görüyorum 2 buçuk yıl oldu hep istedik olmadı geçen ay aşılama oldum tutmadı bakalım bir iki ay ara verelim dedik şimdi normal yoldan devam

Anladım en kisa zmaanda olur inşallah
Evet tedavi görüyorum 2 buçuk yıl oldu hep istedik olmadı geçen ay aşılama oldum tutmadı bakalım bir iki ay ara verelim dedik şimdi normal yoldan devam

Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Bende inşallah olur Bat belli degil ama 5 Haziran olabilir yas 27

Merhaba benide eklermisiniz bat 2 haziran yaş 32

2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim

Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım

B.A.T+YAŞ

Beni etiketleyerek bilgileri yazanlar listeye alinacaktir!

hayır kullanmıyorum cnm ve hala olmadım sadece kahverengi akıntım var oda peçeteye gelen günde 1 defa
Ne zamandie olmuyosun peki pco falan varmi

Ne zamandie olmuyosun peki pco falan varmi
en son 30 martta oldum cnm oda geç olmuştu doktora gitmiştim beyaz akıntım coktu ama söktürücü vermemişti fitil vermişti sadece bu ay yine aynı pco varmı hiç bir bilgim yok inan evlendiğimden beri sadece bu 2 ay böyle oldu 3 aydır bebiş düşünüyoruz zaten, bu arada yanlış hatırlamıyorsam sende olmamıştın galiba sen oldun mu cnm

Hayir maalesef ben en son 2 martta oldum hala gelen giden yok bizde 4 aydir istiyoruz

doktora gittin mi cnm ben cumartesi gidicem bakalım ne diyecek
Doktora gitsme bisi yapmicakki sokturucu verip gondercek adet sokturucu masaj denemeye basladim baklm insallah sokturur

Doktora gitsme bisi yapmicakki sokturucu verip gondercek adet sokturucu masaj denemeye basladim baklm insallah sokturur
Kan testi yaptırmadım cnm idrarda cıkmadı benım ablamında idrarda cıkmamış kanda cıkmış o yuzden doktora gidicem birde her seye baktırmayı düşünüyorum sürekli bana pco varmı sende diyenler oldu bakalım ne verecek bana merak ediyorum gecen ayda doktor çunkü bana söktürücü vermemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…