- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 8
Evet tedavi görüyorum 2 buçuk yıl oldu hep istedik olmadı geçen ay aşılama oldum tutmadı bakalım bir iki ay ara verelim dedik şimdi normal yoldan devamNormal yoldan bekliyoruz 9 aylik evliyiz ilk 5 ay istemedik korunuyorduk 4 ay oldu gebe kalamadim insallah en kisa zamanda hepimiz aliriz mujdeyisiz tedavimi alıyorsunuz
Evet tedavi görüyorum 2 buçuk yıl oldu hep istedik olmadı geçen ay aşılama oldum tutmadı bakalım bir iki ay ara verelim dedik şimdi normal yoldan devam
Merhaba hosgeldin ekledim
Bende inşallah olurHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım
B.A.T+YAŞ
Beni etiketleyerek bilgileri yazanlar listeye alinacaktir!
�
�
Kullanıcı B.A.T Yaş S@zey Z zeynom4435 25.05 29 @psklgg 30.05 24 @hkorak 02.06 26 Haso18 19 S shtc 29 B berguzar34 19.06 25
Bende inşallah olurBat belli degil ama 5 Haziran olabilir yas 27
Tamamdir
2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
B.A.T+YAŞ
�
�
Merhabalar : Bat 28.05 yaşım da 27 :) herkese sağlıklı bebisler nasip olsun insallah :)2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
B.A.T+YAŞ
�
�
Merhaba hosgeldin hemen ekliyorumMerhabalar : Bat 28.05 yaşım da 27 :) herkese sağlıklı bebisler nasip olsun insallah :)Haso18
hayır kullanmıyorum cnm ve hala olmadım sadece kahverengi akıntım var oda peçeteye gelen günde 1 defaTakviye kullanıyor musunuz acaba folik asit vs ? :)
Ne zamandie olmuyosun peki pco falan varmihayır kullanmıyorum cnm ve hala olmadım sadece kahverengi akıntım var oda peçeteye gelen günde 1 defa
en son 30 martta oldum cnm oda geç olmuştu doktora gitmiştim beyaz akıntım coktu ama söktürücü vermemişti fitil vermişti sadece bu ay yine aynı pco varmı hiç bir bilgim yok inan evlendiğimden beri sadece bu 2 ay böyle oldu 3 aydır bebiş düşünüyoruz zaten, bu arada yanlış hatırlamıyorsam sende olmamıştın galiba sen oldun mu cnmNe zamandie olmuyosun peki pco falan varmi
Hayir maalesefen son 30 martta oldum cnm oda geç olmuştu doktora gitmiştim beyaz akıntım coktu ama söktürücü vermemişti fitil vermişti sadece bu ay yine aynı pco varmı hiç bir bilgim yok inan evlendiğimden beri sadece bu 2 ay böyle oldu 3 aydır bebiş düşünüyoruz zaten, bu arada yanlış hatırlamıyorsam sende olmamıştın galiba sen oldun mu cnm
doktora gittin mi cnm ben cumartesi gidicem bakalım ne diyecekHayir maalesefben en son 2 martta oldum hala gelen giden yok bizde 4 aydir istiyoruz
Doktora gitsme bisi yapmicakki sokturucu verip gondercek adet sokturucu masaj denemeye basladim baklm insallah soktururdoktora gittin mi cnm ben cumartesi gidicem bakalım ne diyecek
Kan testi yaptırmadım cnm idrarda cıkmadı benım ablamında idrarda cıkmamış kanda cıkmış o yuzden doktora gidicem birde her seye baktırmayı düşünüyorum sürekli bana pco varmı sende diyenler oldu bakalım ne verecek bana merak ediyorum gecen ayda doktor çunkü bana söktürücü vermemiştiDoktora gitsme bisi yapmicakki sokturucu verip gondercek adet sokturucu masaj denemeye basladim baklm insallah sokturur
inşallah cnmDoktora gitsme bisi yapmicakki sokturucu verip gondercek adet sokturucu masaj denemeye basladim baklm insallah sokturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?