Insallah ya herseyin hayirlisi bunun da vakti zamani vardir elbetKesinlikle öyle. şu olumlama videoları varmış onu denemeyi düşünüyorum. Herşeyi deniyoruz onu da deneriz napalim. Hoş biz naparsak yapalım Rabbim verecek ama işte bı umut bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Olumsuz düşünmeyi bıraksak herşey yoluna girecekbiz de başarırız inşallah
Iptal edildi asilamamKesinlikle öyle. şu olumlama videoları varmış onu denemeyi düşünüyorum. Herşeyi deniyoruz onu da deneriz napalim. Hoş biz naparsak yapalım Rabbim verecek ama işte bı umut bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda. Olumsuz düşünmeyi bıraksak herşey yoluna girecekbiz de başarırız inşallah
Yapma ya çoğul gebelikten endişelendiler demek ki.Iptal edildi asilamamyumurtalar 3 un ustundeymis
Evet riskli dediler uzulmek istemiyorum ama insan bi düşmüyo degilYapma ya çoğul gebelikten endişelendiler demek ki.
Üzülme tabi ki. Ben 2 kutu iğne kullandığım halde 1 yumurtam büyüdü sadece. Maşallah bak yumurta üretimi ile ilgili çabuk tepki verebiliyorsun en azından öyle düşün. Klomeni ben 7 ay filan kullandım kullandığım ay adet düzensizliğim geçti ama hiç olumlu sonuç olmadı. yumurta yeterli olgunluğa ulaşamadan adet döngüsüne giriyorum yani. Umutsuzluğa kapılma aşılama olmadan da olur siz denemeyi bırakmayın. Gönlünü ferah tut. Bide fırsat buldukça Meryem suresini oku.Evet riskli dediler uzulmek istemiyorum ama insan bi düşmüyo degilinsallah normal sekilde olur
Canim bnim cok sağol. Dr da oyle dedi normal deneyin catlar bu buyukluk de. Ne bileyim hic bu ihtimali düşünmemiştim. Herseyin hayirlisi hepimiz icinÜzülme tabi ki. Ben 2 kutu iğne kullandığım halde 1 yumurtam büyüdü sadece. Maşallah bak yumurta üretimi ile ilgili çabuk tepki verebiliyorsun en azından öyle düşün. Klomeni ben 7 ay filan kullandım kullandığım ay adet düzensizliğim geçti ama hiç olumlu sonuç olmadı. yumurta yeterli olgunluğa ulaşamadan adet döngüsüne giriyorum yani. Umutsuzluğa kapılma aşılama olmadan da olur siz denemeyi bırakmayın. Gönlünü ferah tut. Bide fırsat buldukça Meryem suresini oku.Rabbim hayırlı olanı gösterir inşallah
Aşılama iptal edilince cinsel ilişki de yasaklanıyor değil mi?Iptal edildi asilamamyumurtalar 3 un ustundeymis
Iliskiye devam dedi. Eger catlatma ignesi olursam hormonlar daha da gelisip cogul gebelik olurmus. Catlatma ignesi verilmedi.Aşılama iptal edilince cinsel ilişki de yasaklanıyor değil mi?
Amin canım benim durmak yok dewamkeCanim bnim cok sağol. Dr da oyle dedi normal deneyin catlar bu buyukluk de. Ne bileyim hic bu ihtimali düşünmemiştim. Herseyin hayirlisi hepimiz icin
Ay evet alip alip yemiyorumAmin canım benim durmak yok dewamkemoral bozmak da yok vakit de geçmedi nasılsa. Avokado ye diyolar ye bol bol
aa o zaman hala umut var, süper! Icinizi ferah tutun ve olumlu düsünün :)Iliskiye devam dedi. Eger catlatma ignesi olursam hormonlar daha da gelisip cogul gebelik olurmus. Catlatma ignesi verilmedi.
Evet oyle cok sagolaa o zaman hala umut var, süper! Icinizi ferah tutun ve olumlu düsünün :)
Doktorunuzdan memnun musunuz ben de orada yeliz hanıma gideceğimIstanbul kartal lütfi kırdar dr.önder sakin
Yaa ayni hastane demekDoktorunuzdan memnun musunuz ben de orada yeliz hanıma gideceğim
Evet aynı hastaneYaa ayni hastane demekYani soyle bnim dr onder sakin hersey onun kontrolunde ama asistanlari bakiyor dr u 2 kere gordum ve gayet aciklayici bilgiler verdi ve ilimli birisi. Yeliz hanimi bilmiyorum infertilite dr olarak bi onder beyi biliyorum.
Hayırlı akşamlar canım çarşamba gittim doktora benim 2.aşılama iptal tüp bebek kararı verdi doktorum hakkımızda hayırlısı inşallah evraklar için de bizden de istediler tekrar gittiğimde götürücem evlilik cüzdanı , kimlik, resim, nüfus kayıt örneği ve sgkdan da hizmet döküm çıktısı istediler aşılama ile tüp bebek için ayni evraklarmi bilmiyorum ama eksigin varsa tamamlarsın diye yazdım sizler içinde hayırlı haberler inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıninşallah canım yine farklıysa öğnenirsen mutlaka bilgilendir buradan inşallah hepimiz süreci rahat atlatır ve olumlu sonuçlar alırız hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?