Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah ya herseyin hayirlisi bunun da vakti zamani vardir elbet

Iptal edildi asilamam yumurtalar 3 un ustundeymis

Evet riskli dediler uzulmek istemiyorum ama insan bi düşmüyo degil insallah normal sekilde olur
Üzülme tabi ki. Ben 2 kutu iğne kullandığım halde 1 yumurtam büyüdü sadece. Maşallah bak yumurta üretimi ile ilgili çabuk tepki verebiliyorsun en azından öyle düşün. Klomeni ben 7 ay filan kullandım kullandığım ay adet düzensizliğim geçti ama hiç olumlu sonuç olmadı. yumurta yeterli olgunluğa ulaşamadan adet döngüsüne giriyorum yani. Umutsuzluğa kapılma aşılama olmadan da olur siz denemeyi bırakmayın. Gönlünü ferah tut. Bide fırsat buldukça Meryem suresini oku. Rabbim hayırlı olanı gösterir inşallah

Canim bnim cok sağol. Dr da oyle dedi normal deneyin catlar bu buyukluk de. Ne bileyim hic bu ihtimali düşünmemiştim. Herseyin hayirlisi hepimiz icin

Canim bnim cok sağol. Dr da oyle dedi normal deneyin catlar bu buyukluk de. Ne bileyim hic bu ihtimali düşünmemiştim. Herseyin hayirlisi hepimiz icin
Amin canım benim durmak yok dewamke moral bozmak da yok vakit de geçmedi nasılsa. Avokado ye diyolar ye bol bol

Doktorunuzdan memnun musunuz ben de orada yeliz hanıma gideceğim
Yaa ayni hastane demek Yani soyle bnim dr onder sakin hersey onun kontrolunde ama asistanlari bakiyor dr u 2 kere gordum ve gayet aciklayici bilgiler verdi ve ilimli birisi. Yeliz hanimi bilmiyorum infertilite dr olarak bi onder beyi biliyorum.

Yaa ayni hastane demek Yani soyle bnim dr onder sakin hersey onun kontrolunde ama asistanlari bakiyor dr u 2 kere gordum ve gayet aciklayici bilgiler verdi ve ilimli birisi. Yeliz hanimi bilmiyorum infertilite dr olarak bi onder beyi biliyorum.
Evet aynı hastane inşallah 2mize de şanslı gelir

inşallah canım yine farklıysa öğnenirsen mutlaka bilgilendir buradan inşallah hepimiz süreci rahat atlatır ve olumlu sonuçlar alırız hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Hayırlı akşamlar canım çarşamba gittim doktora benim 2.aşılama iptal tüp bebek kararı verdi doktorum hakkımızda hayırlısı inşallah evraklar için de bizden de istediler tekrar gittiğimde götürücem evlilik cüzdanı , kimlik, resim, nüfus kayıt örneği ve sgkdan da hizmet döküm çıktısı istediler aşılama ile tüp bebek için ayni evraklarmi bilmiyorum ama eksigin varsa tamamlarsın diye yazdım sizler içinde hayırlı haberler inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Merhaba arkadaşlarbende haziran da 3. Aşılamamı olacağım il negatif ikinci kimyasal inşallah bu son ve olumlu olurşuan adetimi bekliyoruz prolaktin 37 çıktı bi o canımı sıktı daha doktorum görmedi sonucumu

Kizlar slm bn aşılama olacaktım fakar dr fazla gelismis yumurta var bu nedenle catlatma ignesi yapamayiz asilama iptal kendiniz normal iliski deneyin dedi. Bu bilgi 26 mayista verildi bu sureye kadar catlamanin olmasi gerekmez miydi catlama olunca kanamam oluyor oyle kanama olmadigi icin boyle dusunuyorum. Yani catlama oldu mu olmadi mi diye pazartesi dr a mi gitsem ne yapsam bilemiyorum. Zaten normal yolla hamile kalamiyorum birde bu fazla yumurtadan tedavi iptali cikti hep bunu mu yasayacagim cok karmasik durumdayim. Sizin tavsiyeniz nedir ne yapayim simdi bn. Bugun adetin 15.günü . Bu hafta en fazla 50 saat arayla iliski denedik. Artik saatlerle hesap yapiyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…