-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.481
Tamam canımHadi bakalım inşallah bize de yaz
Devlet 16 . haftadan önce cinsiyet söylemiyor malesefYa doktorum bana 20 sinde gel dedi ozaman 16 haftalık oluyor bende duramadım ayın üçünede bizim burdaki devlet hastanesinden aldım 14 haftalık olmuş oluyorinşallah ilgilenir doktor başından atmaz (
AminnAynı canım aynı beni anlattın Dr ultrason cihazını tutup ekrana bakıp biseyler söylemesi o an ki zaman sanki duruyor yaşadıklarımdan dolayı dediğin gibi tüm duyguları bir arada yaşıyorum resmen aglayamiyorum Rabbim izin vermiyor adeta Rabbim evlatlarimiza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin canimm
Kızlar bu arada cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranız da
[/QUOTE
Genel de tutuyor tahminlerim şansımı denerim ultrason resmini gönderirsen
Kalp atışı varsa öncelik o ve şuan kini
Hee gümbür gümbür duyarsın o zamanGeçen hafta gördüm bu hafta daha belirgindi atış ama 10ncu hafta dinletcem dedi en başında olsun orda atsın da kuzum zaten ayda bir olcak 10ncu hafta da n sonra ozaman napcan dedi senben dedim bı hafta yi zor ediom
Ay cnm valla paylaşırsan çok sevinirimBen önümüzde ki hafta vitamin değerlerime bakacağım doktora gideceğim yani bunun için yapılacak birşey olursa yardımcı olur bende mutlaka söylerim sana
Bunlar yakından foto uzaktan altta olan kısım yok gibi görünüşe göre erkeğe benziyor tabi bu kese durumuna bakarak tahmin ediyorum.Nub teorisi için de -12. Haftalarda gidersen ona göre de yorum yaparım.Allah gönlünde kini saglikcakla.nasip.etsin inşallahBi bak canım
Nasıl kız. Kesenin şekline göre belli oluyor mu Ayy bende merak ettimBunlar yakından foto uzaktan altta olan kısım yok gibi görünüşe göre erkeğe benziyor tabi bu kese durumuna bakarak tahmin ediyorum.Nub teorisi için de -12. Haftalarda gidersen ona göre de yorum yaparım.Allah gönlünde kini saglikcakla.nasip.etsin inşallah
Veriyorlar canımKızlar dün bana doktor haftaya gel keseye bakalım dediboş kese mi oluyor nasıl oluyor ya onun fotoğrafını veriyorlar mı
Yurt dışında sıkıntı galiba canım Allah yardımcın olsun geçer inşallah sen yorma kendini beslenmene dikkat etBen yurt dışında yaşıyorum canım onlar için hersey çok normal ben zannetmiyorum bişiy vereceğini ama resmen Ağrı’dan ayağımı hissetmiyorum
Aynen söylemiyor erken diyor bende 13 haftanın içinde gittim söylemedi ama ikili test yapan perinatolog tahminde bulundu artık 1 ay sonraki randevuda netleşirDevlet 16 . haftadan önce cinsiyet söylemiyor malesef
Sen idrar tahlilini sordun mu canımAynen söylemiyor erken diyor bende 13 haftanın içinde gittim söylemedi ama ikili test yapan perinatolog tahminde bulundu artık 1 ay sonraki randevuda netleşir
Sordum canım hem sağlık ocağına hemde tüp bebek doktoruma bol bol su iç dedi zorla içiyorum fena oluyorum ama yapacak bisey yokSen idrar tahlilini sordun mu canım
Ne oldu ben orayı kaçırmışım demekki idrar tahlilinde ne ciktiSordum canım hem sağlık ocağına hemde tüp bebek doktoruma bol bol su iç dedi zorla içiyorum fena oluyorum ama yapacak bisey yok