- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.921
Aminnn insallah canimmmHadi bakalım canım değerlerin başlamak için uygun çıkar inşallah sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insallah canimmmHadi bakalım canım değerlerin başlamak için uygun çıkar inşallah sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsun inşallah
Aminnn canim hepimizinkini insallahh sen ne asamadasin canim inşallah haberler iyidirHadi bismillah hayırlısı inşallah canım benim rabbim emeklerini boşuna çıkarmasın inşallah
Canım yatip dinlenmem gerek. Ayaklar biraz havada. Hatırlamıyorum ama fitil ve Proluton ignen var mıydı ?Merhabalar arkadaşlar.. dün gece yine az bir kanamam oldu. sabah kalkınca gördüm. ama kesildi. aynı bu durumu 10 gün önce de yaşadım. öyle adet kanaması gibi değil ama böyle pembemsi bir kanama. günlük pedi doldurur şeklinde oldu. 2-3 gündür karın altımda bıçak kesiği gibi saplantılı ağrılar oluyor. kasılıyor. öyle tedirginim ki. doktorum ara ara olur kanama endişe etme çok demişti. bu durumu yaşayan var mı? bana yardımcı olur musunuz?
Bir süre adınız etiketlenmeyince ve bir iki bildirim sonrasi konuya bakmayınca bildirim gelmiyorYaa bana bildirim düşmüyor niye böyle oluyo anlamadım. Hep kaçırmışım yazıları.
Normal
Bende akıntı beyazdı ilaçlardan dolayı bel kasik agrisi da vardi
Ama verilen bildirme kağıdında pembe kahverengi akıntı normal diyor
Guzel sonuçlar alırsınız inşallah
Teşekkür ederim , inşallah herkes güzel sonuç alsınMerhaba bende iki tane transfer olmustum transfer günü dahil sonrasında yaklasık 3 gun lekelenmem oldu bu sekılde transferden sonra ki yakın günlerde yerleşme belirtisi olanlar var batma vs gbı seyler olabiliyor kendinizde çok belirti aramamaya ve düşünmemeye çalışın inşallah sizinledir minikler
4 de canim güzel haber alırım inşallah çok korkuyorum heycandan kalbim cikcak zaman şimdi hiç geçmezTureed canım, saat kaçta randevun?
Ay hadi bakaalım, hayırlı haberlerle gel inşallah4 de canim güzel haber alırım inşallah çok korkuyorum heycandan kalbim cikcak zaman şimdi hiç geçmez
Amin inşallah canım benimAy hadi bakaalım, hayırlı haberlerle gel inşallah
ben çalışıyorum. ama ayakta bir iş değil masa başındayım. akşam eve gidince direkt yatıyorum sabaha kadar kalkmıyorum. progestan fitil 3 defa. birde prolutex iğne kullanıyorum.Canım yatip dinlenmem gerek. Ayaklar biraz havada. Hatırlamıyorum ama fitil ve Proluton ignen var mıydı ?
İzin alabiliyorsan doktorunlada konuş canım. Evden yapamaz misin,?ben çalışıyorum. ama ayakta bir iş değil masa başındayım. akşam eve gidince direkt yatıyorum sabaha kadar kalkmıyorum. progestan fitil 3 defa. birde prolutex iğne kullanıyorum.
doktorum çalışmamda bir sakınca olmadığını söyledi. şuanda bir sıkıntım yok çok şükür. işte lekelenme olunca korkuyor insan. bir atlatabilsek şu 4-5 haftayı.İzin alabiliyorsan doktorunlada konuş canım. Evden yapamaz misin,?
merhabalar.. öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. transferden 48 sonra tutunma gerçekleşiyor zaten. o yüzden tutunma lekelenmesi olabilir. bel de ağrı kasıkta batma yaşanabilirMerhabalar, transfer tecrübesi olanlar bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz öok sevinirim. Perşembe günü iki tane dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün pembe bir akıntım oldu. Daha üç günde yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum ama ne olabilir acaba? Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba? Bir de ara ara belimde batmalar var.
haftasonu daha aktif oluyorsunuzdur evdekilerle vs kafan dağılıyordur ondan olabilirGünaydın kızlar çok tuhaf ama pazar günleri iyice uyuyup dinlendiğim için mi bilmem midem bulanmıyor ama hafta içleri öğlene kadar felaket
Hoşgelgin canım inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğin sana. Hiç belirti arama belli olmuyor çünküMerhaba arkadaşlar.ben buradaki mesajlaşmaları uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez üye olup mesaj yazıyorum…transferimin 9.günündeyim hiçbir belirtim yok.benim sorum şu;aramızda transferden sonra thyramazol kullanmaya dewam eden war mı ?
O ne için kullanılıyor acabaMerhaba arkadaşlar.ben buradaki mesajlaşmaları uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez üye olup mesaj yazıyorum…transferimin 9.günündeyim hiçbir belirtim yok.benim sorum şu;aramızda transferden sonra thyramazol kullanmaya dewam eden war mı ?
Gözlerim yaşarıyor.Hoşgelgin canım inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğin sana. Hiç belirti arama belli olmuyor çünkü
Dediğin ilacı da hiç kullanmadım belki vardır kullanan