2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Dokromu salı günü gideceğim sorup tüketmem daha iyi olacak

Coraspirin + oksapar kullanıyorum dikkat etmeye çalışaçağım listeniz hamilelik için verilense başka nelere dikkat etmemiz gerekli
Bende oksapar ve ecoprin kullaniorum ve ananas verdi doktorum burda herkesi ikiye ayırıyonbu konu en iyisi doktorunu z

Coraspirin + oksapar kullanıyorum dikkat etmeye çalışaçağım listeniz hamilelik için verilense başka nelere dikkat etmemiz gerekli
Bol bol avakado ye bana yasaklı besinler özellikle maydonoz ananas kahve ve çay çeşitlerinin hepsi hafta iki gün baklagil tüketmemiz gerekmiş bir gün nohut bir gün kurufasulye kabız olmamak için çok şükür olmadımda kereviz enginar brokoli her akşam biri kırmızı et önermedi balık daha iyi dedi

Bende oksapar ve ecoprin kullaniorum ve ananas verdi doktorum burda herkesi ikiye ayırıyonbu konu en iyisi doktorunu z
Benimde aklımda soru işareti kaldı herkesin doktoru farklı şeyler söyler ben kendi doktoruma soracağım ama transfer zamanında yememe kısıtlama getirmedi doktorum hayırlısı olur inşallah

Balık hafta 3 gün yiyorum çünkü et ve tavukla aram yok yumurtada zorla yiyiyordum ondanda bu sabah tiksindim yiyemedim bakalım hayrlısı olsun inşallah

Benimde aklımda soru işareti kaldı herkesin doktoru farklı şeyler söyler ben kendi doktoruma soracağım ama transfer zamanında yememe kısıtlama getirmedi doktorum hayırlısı olur inşallah
Ben biliodum ananasi böle herkes farklı soyluo almadım çevrem ye dedi hatta sonra doktor odaya gelip dikkat etmemi gerekenlerin yanında ananas daki bı madde tutunmayı saglio diyince eşime aldırdım ve hergun yedim bı porsiyon sonu cta doktor soledi ama aynı şekilde bazı doktorlar da onermio okumuştum önceden siz de sorun ama bence kötü olsa uyarirdi sizide yenmicek diye hayırlısı hepimize canım şifa olsun yediklerimiz cidden

Anladım canım.ama herkeste oyle durum olmaz dıye dusunuyorum.Ben kullamadıgım ıcınde net bısey dıyemıyorum.

Teşekkür ederim amin inşalah

Ben transfer oldugumu soyledikten sonra diyetisyenim ananasi, dereotunu, maydanozu, bitki caylarini, nar ve kiviyi yasakladi, bu donemde bunlar kesinlikle olmicak dedi,,bilginize
Canim anliorum ama şuanda doktorum ye dedi benim gibi bı suru insan var uzman doktor demiş ben ye yada yemeyin diyemiorum bu konu doktor larin görüşün de deisiken şuanda transferimin 8gunu ve bunu doktorum demiş bole kesinlikle olcak olmayacak dersen yanlış yaparsin nar içinde bak arksslar güzel ve uyario ben şimdi napayaim kesin yenmicek mis benim uzman doktorum dedi die strese mi gireyim elbetteki bilgini şöyle bunun için var ama kesinlikle diyemessin bende kesinlikle yiyin iyi dedim benim doktorum demeliyim ki demedim

Strese girme bende yedim her gün ananas. Doktorum da sunu ye bunu yeme diye bişey demedi. Bir maydonozun bir ananasın düşüğe sebep olması için de kasa kasa falan yememiz lazım bence. Herkes doktorunu dinlesin

Strese girme bende yedim her gün ananas. Doktorum da sunu ye bunu yeme diye bişey demedi. Bir maydonozun bir ananasın düşüğe sebep olması için de kasa kasa falan yememiz lazım bence. Herkes doktorunu dinlesin
Kesinlikle benim şuanda tutsa bile ananas yiyin demem bunda her doktor farklı benim ki yemelisin dedi şuanda beni en iyi doktorum bilio vücudumu tanio ben misal boynumda kizarlik oluo bunu bile ona soruorum çünkü o ilaç verio tepkimesini o bilio tabi burda konusuoruz bilgi alışverişi bana burası çok iyi geldi ama kesinlik le yemeyin yiyin diyemem kimseye hassas konumdayuz şuanda zaten

Ananas ile ilgili pek bilgim yok, geçenki transferde her gün 1 dilim yemiştim.
Bunda değişik görüşler okuyunca hiç yemedim.

Ama maydanozu senelerdir adet zamanı yerim. 6-8 sap yiyince gerçekten adet söktürücü etkisi oluyo.
Onun için uzak durmakta fayda var bence.

Benim göğüs sisligim hic yok . Sırf bu yüzden acaba tutmadi mi diye düşünüyorum.
Benm transferden önce gerilmeye başladı ama sabah akşam Protestan iğne oluyorum hatta dedim transferden sonra bu devam ederse gebelik belirtisi olmadığından eminim diye ben eminim alakası yok zaten test günü ve sonrası başlıyormuş ufak belirtiler bence kendini dinleme olmuş tutmuş gübü hayal et sadece

Evet cnaim bende işte çok farklı görüş var almadım önceden ama doktorum deyince bunları mutlaka ye hergun yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…