2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

evet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Gözün aydın canım benım, sımsıkı tutunsunlar sana ınsallah, bugun neler yasamıs sın öyle, ama bence bu da güzel bir anı olarak kalacak

Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah baya skistinmi iyi surguyle almışlar bende o an napcam bilemiorum gordunmu bebisleri dinlenseydin artık gün sayma vakti canım
Yok bebegım bakamadmkı okdr sıkısıktımki oraya salacam die korktum40dk yatıp dinlendm zaten suan evdeyız bakalm artık beklemecesende bır cırpıda olup kurtulcan canm az kaldı

Saol askım darısı sana artık inşlh devamıda guzel olur hepimiz için

Canimm bize 10 12 gün sonra güzel haber vermen duasi ile hayırlı olsunn
10 gün mü ben 6.gün yaprım kaset test
Hayırlı olsun canım, inş güzel sonuç alırsın
Ne kadar su içmiştin? Yarın benim de transferim var?
canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktanhala ec ye kosturuyrm 7-8defa yaptm bıtmıo bu arada sanada hayırlı olsun canımm yarın inşallah cok güzel geçerrrr dualrm sizinle
Ay canım benim hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine dikkat et kendine sen zaten profsun biliyorsun dememize gerek yok çiş işi sıkıntı ya olsun sonu güzel olur inşallah
Valla nefesim be tuhaf gündü çişli lastik patlamalı neyseki atlattım

Sanırım ben de dayanamayıp 6.gün test yapıcam.
PlutonMerkez ciğim, ben sadece merkezde 1 lt içmeme rağmen transferden çıkar çıkmaz 5dk dayanabildim, sonra hemen sürgü istedim. Yarım saat sonra üstümü giyinip çıkarken de WC’ye uğradım.
Eve gelince de yatmadan önce bir ziyaret edince anca rahatladım.

Suyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar

ben hala koşuyorum hemşireye dedim 1litre yeter dayanamam sonra die yok iç iç dedi al içtim gördüm ebemi bak test konusunda ben kimseyi ayartmış olmayayaım yapmadan duramam ben bılıyrm kendımı

Suyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar
Ya valla çişidir iğnesidir stresidir orda başlıosun su içmeye canm boşa sıkışık gitme .benm cok geç geldi çiş oyuzden 1saat bekledikstresten gelmeyecegı tuttu o an snrası zaten malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…