- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.921
Ben bugün 6+3 üm pazartesi gidicem duymak için o zaman duyarım Allahın izniyle inşallahAmin canım inşallahBugün 6+1 oldum duyduk çok şükür
Maşallah canım. Vajinal mi baktıAmin canım inşallahBugün 6+1 oldum duyduk çok şükür
Gözün aydın canım benım, sımsıkı tutunsunlar sana ınsallah, bugun neler yasamıs sın öyle, ama bence bu da güzel bir anı olarak kalacakevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
İnan aynı duygular hepimizde cnm aşırı stresli bi okdr da heyecanlı bir süreç sende bi başla gerisi gelir zatenAllah kabul eder inşallah. Bende regl olmayı bekliyorum heyecanla tedavim başlayacak bi yandan stres bi yandan korku karışık duygular içimdeyim
Yok bebegım bakamadmkı okdr sıkısıktımki oraya salacam die korktumSımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah baya skistinmi iyi surguyle almışlar bende o an napcam bilemiorum gordunmu bebisleridinlenseydin artık gün sayma vakti canım
Yaa harika,Kalp atışını duyduk çok şükür canımDoktor iki gün önden gidiyo gelişimi dedi ohh rahatladık ya ne güzel bi duyguymuş o sesi duymak
Saol askım darısı sana artık inşlh devamıda guzel olur hepimiz içinOyy sağlıkla büyüsünler minnoşlardarısı sağ salim kucağına almaya olsun kuzum
Cd aldın mı canım. Ondan kendin izleyebilirsin çizik attığını.
İleri tarihe atıldığında hiç üzülme kuzum enfeksiyon daha riskli. İnşallah şifalar olsun dediğin gibi bebeğine kavuşman için vesile olsun
Aynen baya olaylı başladı günüm cok sukur ki güzel bittiGözün aydın canım benım, sımsıkı tutunsunlar sana ınsallah, bugun neler yasamıs sın öyle, ama bence bu da güzel bir anı olarak kalacak
Lütfen 2 gun cok dıkkat et, kalkıp hamur falan acmaAynen baya olaylı başladı günüm cok sukur ki güzel bitti
10 gün mü ben 6.gün yaprım kaset testCanimm bize 10 12 gün sonra güzel haber vermen duasi ile hayırlı olsunn
canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktanHayırlı olsun canım, inş güzel sonuç alırsın
Ne kadar su içmiştin? Yarın benim de transferim var?
Valla nefesim be tuhaf gündü çişli lastik patlamalı neyseki atlattımAy canım benim hadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine dikkat et kendine sen zaten profsun biliyorsun dememize gerek yokçiş işi sıkıntı ya olsun sonu güzel olur inşallah
Ahahaha ya güldürdün beni bacom yaaaLütfen 2 gun cok dıkkat et, kalkıp hamur falan acma
Gerekırse hazır yufka kullanAhahaha ya güldürdün beni bacom yaaayok akıllı uslu yatıcam eşimde evde yemeklerimde vr rahat rahat dinlenmece
Sanırım ben de dayanamayıp 6.gün test yapıcam.10 gün mü ben 6.gün yaprım kaset test
canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktanhala ec ye kosturuyrm 7-8defa yaptm bıtmıo bu arada sanada hayırlı olsun canımm yarın inşallah cok güzel geçerrrr dualrm sizinle
Valla nefesim be tuhaf gündü çişli lastik patlamalı neyseki atlattım
Evet canım hayırlısı hepimizin emekleri güzel sonuclansinYok bebegım bakamadmkı okdr sıkısıktımki oraya salacam die korktum40dk yatıp dinlendm zaten suan evdeyız bakalm artık beklemece sende bır cırpıda olup kurtulcan canm az kaldı
Suyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar10 gün mü ben 6.gün yaprım kaset test
canm bana 1.5litreye yakın verdiler sen sen ol 1 litre iç geberdım sıkısıklıktanhala ec ye kosturuyrm 7-8defa yaptm bıtmıo bu arada sanada hayırlı olsun canımm yarın inşallah cok güzel geçerrrr dualrm sizinle
Valla nefesim be tuhaf gündü çişli lastik patlamalı neyseki atlattım
Ayyy canim anlatacak çok anın oldu:) transferden 10 dk sonra ben surguye yapmistim. Ona ragmen tum yatak çiş olmustuevet ben aldım minnoşları eve gidiyorum.yalnız çiş yüzünden geberdim3kere sürgüye 4defa ec cıktm hala kurtulamadm
Yok geçen poğaça yaptım hamur işi hakkımı doldurdumGerekırse hazır yufka kullan
ben hala koşuyorum hemşireye dedim 1litre yeter dayanamam sonra die yok iç iç dedi al içtim gördüm ebemiSanırım ben de dayanamayıp 6.gün test yapıcam.
PlutonMerkez ciğim, ben sadece merkezde 1 lt içmeme rağmen transferden çıkar çıkmaz 5dk dayanabildim, sonra hemen sürgü istedim. Yarım saat sonra üstümü giyinip çıkarken de WC’ye uğradım.
Eve gelince de yatmadan önce bir ziyaret edince anca rahatladım.
Ya valla çişidir iğnesidir stresidirSuyu orda içtin demi skisik gitmen gerekmio bende tutamamktan korkuorum ya bizim işimiz ne. Zor ah bu kadınlar
10 dk dayanabilmişin geneAyyy canim anlatacak çok anın oldu:) transferden 10 dk sonra ben surguye yapmistim. Ona ragmen tum yatak çiş olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?