- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.201
Reglinin 10 ncü nu olmadan benim 7nci günü oldu canım yani adetten hemen sonra olması lazım rahim kalinlasmadan benim acaba ile polip varmı diyip temizleme ve çizik atma icin yapıldı transfer iptal oldu ilaçları bıraktım histereskobi oldum anestezi verilio çok kısa bi işlem çok az ağrı adet gbi oluo ama benim sonrası cizikten mi bilmiorum öne eğilirken ağrı oldu ama on gün sonra bişe kalmadı oda küçük hissediosun yani bişe oldugunu benim temiz çıktı ama polip perde bişe olsaydı o anda alicakti korkma yani canım rahat bı işlemKızlar günaydın bir şey soracağım histereskopi işlemi yapan arkadaşlara
Histereskopi ne zaman yapıldı size yani adet bitiminin kaçıncı günü
Ben de yapacağım da nasip olursa bugün adetimin 3. Günü bende yapılacak işlemi çok detaylı konuşmadık yani perde yada ne bileyim rahim düzeltme işlemi falan değil. Normal rahim temizleme gibi herhalde polip yada başka bisey varsa doktorum sadece transfer oncesi histereskopi tavsiye etti embriyom genetik süreci olduğu için çok ayrıntılı konuşmadım bir sonuç gelsin öyle konuşuruz dedim.
Birde histereskopi sonrasi aynı gün yola çıkabilir miyiz yani ağrılı bir işlem mi
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Ama adetin 3.gunu haber ver buay olacaksan çünkü biz gün belirledik yani adet bitiminde hemen olması lazım hayırlı olsun tedavin canımKızlar günaydın bir şey soracağım histereskopi işlemi yapan arkadaşlara
Ben de yapacağım da nasip olursa bugün adetimin 3. Günü bende yapılacak işlemi çok detaylı konuşmadık yani perde yada ne bileyim rahim düzeltme işlemi falan değil. Normal rahim temizleme gibi herhalde polip yada başka bisey varsa doktorum sadece transfer oncesi histereskopi tavsiye etti embriyom genetik süreci olduğu için çok ayrıntılı konuşmadım bir sonuç gelsin öyle konuşuruz dedim.
Birde histereskopi sonrasi aynı gün yola çıkabilir miyiz yani ağrılı bir işlem mi
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım.ben ilk transferdede cok yaptm prolutex ama morarma felan olmadı hiç. Göbek deliğinin altınada hiç yapmadım ben göbegın deliğinin sagına soluna yapıyorum.enox yapmıstr morarmayı oyuzden koluna yaptır brzda enoxu göbeğin dinlensn sürekli göbeğe yapma zornluluk yok kıyamam ya ;(((Canım prolutex iğne ve Enox kan sulandırıcı yapıyorum her gün birer tane.Çok fazla morarma oldu göbeğimin etrafında.Bana göbek deliğinin 4 parmak sağına soluna ve altına yapın iğneleri dediler. Ama morluklardan yer kalmadı yapacak.Sen de sadece göbek deliği etrafına mı yapıyorsun.Kan sulandırıcı iğneyi yapınca ıslak pamukla bastırıp gezdirirsen o yapıyormuş, ben ilk iğnemde göbeğimin alt tarafını tamamen morarttım o şekilde
Aynen canım haber verdim bu ay olmam gerekiyor adet bitimi hemen daha iyi demektir nette adet bitiminden 1 hafta içinde yapılması gerekiyor deniliyorAma adetin 3.gunu haber ver buay olacaksan çünkü biz gün belirledik yani adet bitiminde hemen olması lazım hayırlı olsun tedavin canım
Adet bekliorum bana toplasın rahmi die estrofem verdi dün bıraktım smdi beş gün içinde gelir inşallah die bekliorum adet i gelince gitcem inşallah bı sorun çıkmazsa bu ay transfer bakalımAynen canım haber verdim bu ay olmam gerekiyor adet bitimi hemen daha iyi demektir nette adet bitiminden 1 hafta içinde yapılması gerekiyor deniliyor
Cok tesekkur ederim canım cevabın için senin transfer oldu mu şimdi bekliyor musun
Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah canım benimAdet bekliorum bana toplasın rahmi die estrofem verdi dün bıraktım smdi beş gün içinde gelir inşallah die bekliorum adet i gelince gitcem inşallah bı sorun çıkmazsa bu ay transfer bakalım
Amin canım inşallah benim ilk ama hazirandan beri beklemedeyimHayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah canım benim
Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasınkaçıncı denemen senin benim 3. Denemem olacak
Insallah canim bizim ilk denememizde embriyomuz bolunmedi iki gün 3. Gün 3 e bölündü tutmadı zatenAmin canım inşallah benim ilk ama hazirandan beri beklemedeyimiki kere iptal oldu biri hormon lar uygun çıkmadı biri 3.cizgi olusmamsindan hayırlısı senin peki canim arastiriolarmi yada su sebepten tutmadı diolarmi histereskobi yapmaları iyi çizik atmak faydalı diolar inşallah tutunsun bebeklerimiz
Anladım canım merkez önemli hayırlısı böyleymiş deneyimlemeniz gerekiomus dier yerleri bu sefer güzel haberleri alırsın canım insallah merkez çok önemli evet hazirandan beri bekliorum ama keşke sole yapılsa demedim inşallah Allah emeklerimizin karşılığını versin canimInsallah canim bizim ilk denememizde embriyomuz bolunmedi iki gün 3. Gün 3 e bölündü tutmadı zaten
2. Sinde embriyolar iyi denildi ama bilmiyorum tam bir açıklama yapılmadı neden tutulmadı die
Merkez değiştirdik bu sefer de böyle bir tedavi yolu çizildi bakalim inşallah bu sefer yüzümüz güler yumurta sayım çok oluyor yani 10 15 arası ama 5. Güne hep 1 yada 2 kalıyor bizde es kaynaklı tüp bebek sebebimiz
Yok kuzum daha transfer olmadı benim. Sen nasılsın yazdıklarını okudum şimdi inşallah enfeksiyondan falan olmuştur Rabbim kolaylıklar şifalar versin inşallahAh canım topiğim nasılsınız ? Bende normalde bugünlerde transferimi olmuş sonucumu bekliyor olacaktım . Ama mağlesef başka sağlık sıkıntılarından dolayı olmadı . Aklım sizlerde nasıl gidiyorCatlak-kurabiye napyım canım transfer oldun mu ? @Sohrab sende nasıl gidiyor ? Kalp atışı aldınız mı ?
Aynen canım inşallah sağlıklı güzel embriyoların olur ve sana tutunur sağ salim alırsın kucağına. Bu defa doktor farklı mı temkinli ilerliyor bu güzel bir şeyAllah razı olsun kuzum benim amin inşallah güzel haberler verelim hepimiz birbirimize evet donduracak tekrar histereskopi yapacak artık transfer ne zaman olur bilmem şimdi tek düşündüğüm güzel embriyo ol su inşallah aşama aşama stresssrabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım adet bittikten sonra 5 gün içinde yapılıyormuş galiba hemşire öyle demişti. Benim 5. Gün yapıldıKızlar günaydın bir şey soracağım histereskopi işlemi yapan arkadaşlara
Yani bu on gün içinde bir sıkıntı olmuyor ama uzandığımda falan kasık ağrım olmuştu M Mucizelereinanin55Yok kuzum daha transfer olmadı benim. Sen nasılsın yazdıklarını okudum şimdi inşallah enfeksiyondan falan olmuştur Rabbim kolaylıklar şifalar versin inşallah
Aynen canım inşallah sağlıklı güzel embriyoların olur ve sana tutunur sağ salim alırsın kucağına. Bu defa doktor farklı mı temkinli ilerliyor bu güzel bir şey
Canım adet bittikten sonra 5 gün içinde yapılıyormuş galiba hemşire öyle demişti. Benim 5. Gün yapıldı
İşlemden sonra eve dönebilirsin ama araçla dönmeni tavsiye ederim. Çünkü narkozun etkisi kolay atılmıyor benim 1 buçuk saatlik falan yolum oluyor. Ve iyi ki araçla dönmüşüm yarı yolda midem bulandı narkoz etkisiyle sanırım.
Bi 10 gün sonra falan tamamen iyileşirsin eğer işlem yapılırsa
Bu süreçte ağır kaldırma bide doktor ayakta duş al demişti
Transfer ne zaman allah izin verirse canım ?Yani bu on gün içinde bir sıkıntı olmuyor ama uzandığımda falan kasık ağrım olmuştu M Mucizelereinanin55
Henüz belli değil kuzum bugün geldim doktora ama tahlillerin sonucuna göre bakılacak başlayıp başlamayacağımızaTransfer ne zaman allah izin verirse canım ?
Kuzuuuuuuum, Allah yardımcın olsun.Kızlarrr yoldayım ben
Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberler getirirsin bize.Hayırlı olsun canım, dualarımız hepimiz içinSen de bana dua et lütfen transfer sonucumu öğreneceğim 2 ekimde .
Naptın canım hastane de kan sonucu bekliosun sanirim ilaç neler verdiHenüz belli değil kuzum bugün geldim doktora ama tahlillerin sonucuna göre bakılacak başlayıp başlamayacağımıza
Amin inşallah cabim benim hepimizin inşallah sabrımızın sonu selamet olsunAnladım canım merkez önemli hayırlısı böyleymiş deneyimlemeniz gerekiomus dier yerleri bu sefer güzel haberleri alırsın canım insallah merkez çok önemli evet hazirandan beri bekliorum ama keşke sole yapılsa demedim inşallah Allah emeklerimizin karşılığını versin canim
Anladim canim cok tesekkur ederimm cevapların için nasip olursa kendi aracımız ile gideceğiz bizim yolumuz 7 saatlik sürüyor ortalamaYani bu on gün içinde bir sıkıntı olmuyor ama uzandığımda falan kasık ağrım olmuştu M Mucizelereinanin55
Anladım canım hakkında hayırlısı olsunHenüz belli değil kuzum bugün geldim doktora ama tahlillerin sonucuna göre bakılacak başlayıp başlamayacağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?