- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.121
İlaçların dozu embriyo sayısıyla alakalı değil, senin hormon tahlili sonuçların ve en son ölçülen rahim duvarının kalınlığı ile ilgili.Ya ben sundan endiseliyim. Tek transfere gore vermistik ilaclari cift koymak istersen bu ilaçların fazlasını kullanmaliydin diyip madem cift istiyorsun onumuzdeki ay yapalim derler mi?
Soyledim canim ya. Gel konuşalım hic öneriyorum cift ngs li embriyo diyor. Tek koyalım diyor. Yasim 38 risk almak istemiyorum diyorum. Gerildim canim acikcasi ya.İlaçların dozu embriyo sayısıyla alakalı değil, senin hormon tahlili sonuçların ve en son ölçülen rahim duvarının kalınlığı ile ilgili.
Çift istiyorsan ara ve söyle gitmeden, çünkü ona göre çözdürecekler.
Benim çift olacağım transfer günü belli oldu o yüzden tek çift fark etmiyor ilaçlar aynı canım hakkında hayırlısı doktorlar yaştan dolayı çift taraftarı olmuyor risk diye yaşım 36 benim doktorum dua etti çift olmama rağmen tek tutsun diye kan değerine göre ikiz olma ihtimali vardı ama nasipte yokmuş bugün tek kese gözüktü diyorum ben ne kadar istersem istiyim Rabbim en hayırlısını biliyor evet belki çift şansı arttırıyor ama nasipte ne varsa onu yaşıyoruz hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar benim icin cok onemli bir konu var. Cok stres oldum. Cevaplarsanız sevinirim.
Ben doktoruma cift embriyo koymasını söylemiştim. Transfer surecindeyim. Transferime 3 gun kaldi. Bugun yazmıştım.tek embriyo koymayı oneriyor. Ama ben kesinlikle cift embriyo istiyorum. Yasim 38. Su an transfere 3 gun kaldi. Ben ciftte israr edicem ama. Bu surecte kullanılan ilaçlar farkli mi oluyor? Yani cift embriyo transferinde transfer oncesi verilen ilaclar daha mi fazla oluyor. Eger oyle ise ben vazgeçtim demek istiyorum.
Benim deil arkdsimin başına gelmişti canım tek 3.gun olucakti ikinci si okadr kaliteli deil başka da yoktu transfer zamanı tek deil çift transfer yapalım istersen dedi taze transferdi yanılmıyorsam yani fikrim de ilaç tek çift farketmezKizlar benim icin cok onemli bir konu var. Cok stres oldum. Cevaplarsanız sevinirim.
Ben doktoruma cift embriyo koymasını söylemiştim. Transfer surecindeyim. Transferime 3 gun kaldi. Bugun yazmıştım.tek embriyo koymayı oneriyor. Ama ben kesinlikle cift embriyo istiyorum. Yasim 38. Su an transfere 3 gun kaldi. Ben ciftte israr edicem ama. Bu surecte kullanılan ilaçlar farkli mi oluyor? Yani cift embriyo transferinde transfer oncesi verilen ilaclar daha mi fazla oluyor. Eger oyle ise ben vazgeçtim demek istiyorum.
Allah razı olsun canım çok sağolAyyyyyy çok güzel bir haber bu.
Maşallah maşallah.
Amiiiin.
Günün 2.güzel haberi.
Maşallah kızlar yaa.
Alttan mı bakti doktorun.Ustten denemeden mı.Zarari olmaz da ben yine de tedbir amaçlı yanaşmıyorumKızlar size bir soru bu alttan muayene bebeğe zarar vermez degilmi düşük kanama v.s. bi zararı olmaz zararı olsa bakmayız dedi doktorum tereddütte kaldım ben ya
Amin canım inşallah Allah razı olsunAyy canımmmm çok çokl sevindimm
Gözün aydındarısı bize inşallah Tek çift farketmez sağlıklı olsunlar inşallahhh benim de içime tek doğuyor ya kan değeri kesin bilgi değil demek
Sağlıcakla kucagına al inşallah cnm
Evet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyorA
Alttan mı bakti doktorun.Ustten denemeden mı.Zarari olmaz da ben yine de tedbir amaçlı yanaşmıyorum
Amin canım inşallah
Amin canım inşallah
Hıc stres olma canım, zaten prob vajina girisnde kalıyor ileri ıtmıyor bıle, Hıc acıda hissetmezsin, ve daha net goruyor herseyi.. Benım doktorum hep oyle muayene edıyor.. Hıc telas yapma Hıc bır zararı yok. Olsa zaten hıcbır doktor bakmaz.Evet canım hemşire devlet hastanesi ilk 3 ay alttan bakıyor dedi inşallah kalp atışında normal bakarlar bide bunun stresi oluyor
Canim ngs yapilmis ise embriyolarin kaliteli onun için doktoruj tek öneriyor diğerini inşallah bu tutar sonra denersin belki die düşünüyor. İkiz gebelik riskleri de var belki onun için tek istiyor bence doktoruna çok müdahale etme canım ya 2 si birden tutmazsa başka embriyon var mi yani sen bilirsin ama dediğim gibi ngs giden embriyonun demek ki doktorun kaliteli olduğunu düşündüğü için tek koymak istiyor bazen tek embriyo bölünüyor ikiz oluyorSoyledim canim ya. Gel konuşalım hic öneriyorum cift ngs li embriyo diyor. Tek koyalım diyor. Yasim 38 risk almak istemiyorum diyorum. Gerildim canim acikcasi ya.
Sağol canım Allah razı olsun
Icime su serptin canım bazi yerlerde bende böyle okudum daha net bazı şeyler gözüküyor diye doktorda bi sakınca yok dedi ama işte annelik böyle biseymis herseyi düşünüyorsunHıc stres olma canım, zaten prob vajina girisnde kalıyor ileri ıtmıyor bıle, Hıc acıda hissetmezsin, ve daha net goruyor herseyi.. Benım doktorum hep oyle muayene edıyor.. Hıc telas yapma Hıc bır zararı yok. Olsa zaten hıcbır doktor bakmaz.
Masallah canim rabbim sevincinizi daim etsin tam yaşatsın inşallahSağol canım Allah razı olsunEvet çift embriyo transfer edilmişti bir tanesi tutmuş tek kese gördük şükür
Pgt yapılmıştı evet
Teşekkür ederim canım, totem yaptım bu sefer.
Pozitifi alınca listeye ekleyecekCatlak-kurabiye beni.
Siz devlette mı yapıyorsanız?yoksa özelde?bende 35yaşındayım zaten 2 embriyo var ve hakkım da var . Bende istedim çift etsin ama sürekli hayır diyor((çok tehlikeli falan filan((((ben devlet hastanede yapıyorumKizlar benim icin cok onemli bir konu var. Cok stres oldum. Cevaplarsanız sevinirim.
Benim pgt li oldu transfer doktorum ekstra NGS istiyor musun dedi hayır dedim.Ngs olursa tek olmazsa çift tarnsfer yapacağım dedi.Ngs olunca neden tek onu bilmiyorum yaotirmadigim için sormadımSoyledim canim ya. Gel konuşalım hic öneriyorum cift ngs li embriyo diyor. Tek koyalım diyor. Yasim 38 risk almak istemiyorum diyorum. Gerildim canim acikcasi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?