- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.101
CANım iki tane alıyorum zaten prilamı ama faydası olmuyor zofer biraz daha iyi geliyordu ama artık oda çok etki etmiyor. Serum aldım geçen gün. Bakalım şimdilik daha iyiyim. Umarım uzun sürmez
Ayy ağlattı beniHerkese günaydın. Instagram'da böyle bir videoya denk geldim. Aklima kötü şeyler geldiğinde açıp izliyorum. Bana çok iyi geliyor
Baby Baby® on Instagram: "Hey, Mutlu Anneler ve Anne Adayları Bu Paylaşım Sizinler İçin 💖 Unutmadan 🙋🏻♀️Bebeğiniz ve Sizin İçin En Güvenilir Ürünler ve Bilgiler İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 🤗 #baby #anne #annebebek #babygirl #babyboy
1,522 likes, 202 comments - babybabyglobal on October 29, 2020: "Hey, Mutlu Anneler ve Anne Adayları Bu Paylaşım Sizinler İçin 💖 Unutmadan 🙋🏻♀️Bebeğiniz ve Sizin İçin En Güvenilir Ürünler ve Bilgiler İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 🤗 #baby #anne #annebebek #babygirl #babyboy #mom...www.instagram.com
ay cok tatliii gözlerim dolduHerkese günaydın. Instagram'da böyle bir videoya denk geldim. Aklima kötü şeyler geldiğinde açıp izliyorum. Bana çok iyi geliyor
Baby Baby® on Instagram: "Hey, Mutlu Anneler ve Anne Adayları Bu Paylaşım Sizinler İçin 💖 Unutmadan 🙋🏻♀️Bebeğiniz ve Sizin İçin En Güvenilir Ürünler ve Bilgiler İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 🤗 #baby #anne #annebebek #babygirl #babyboy
1,522 likes, 202 comments - babybabyglobal on October 29, 2020: "Hey, Mutlu Anneler ve Anne Adayları Bu Paylaşım Sizinler İçin 💖 Unutmadan 🙋🏻♀️Bebeğiniz ve Sizin İçin En Güvenilir Ürünler ve Bilgiler İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın 🤗 #baby #anne #annebebek #babygirl #babyboy #mom...www.instagram.com
Yok hamilelikte kan hacmi artar ondan olur normal. Burnun da kanayabilir hattaKızlar hepinize gunaydın bır ıkı gundur diş eti kanamalarım basladı durduk yere diş etimden kan geliyor kalsıyum eksıklıgınden mı sizce
Tamam cnm inş geçer bu haftalarda rahat edersinCANım iki tane alıyorum zaten prilamı ama faydası olmuyor zofer biraz daha iyi geliyordu ama artık oda çok etki etmiyor. Serum aldım geçen gün. Bakalım şimdilik daha iyiyim. Umarım uzun sürmez
Bende ilk izlediğimde ağlamıştım. Ama insanın içi umut doluyor de miAyy ağlattı beniçok güzelmiş, sağolun
Herkes aynı oluyor sanırımay cok tatliii gözlerim doldu
Cok yokmus aramızda ama benım hızlı döllenme gibi gorunuyor. 26 aralık sat 20 ocak bat di 2-6 ocak arası tutmuş . Doktor 5 şubata gel bakalım dediBenim sat 21 Aralık. Cuma günü yani 29 ocakta gittim sadece kese göründü. Kalp atışı vs yok 10 gün sonra gel dedi
Benim 8 haftaya doğru bitti çok oluyorduKasık ağrılarınız devam ediyor mu 7+4 deyim her gün mutlaka ağrıyor ara ara
İnşallah benim de biter evet normal olan bir şey ama her gün olması geriyor beni ister istemezBenim 8 haftaya doğru bitti çok oluyordu
8+2yim özellikle geceleri ağrıyor sağ tarafım ama ağrıdan ziyade noktasal sanci gibiKasık ağrılarınız devam ediyor mu 7+4 deyim her gün mutlaka ağrıyor ara ara
Diş eti cekılmesi yaşıyorsun dişleri sertce fırcala kanamadan korkma kanaması iyi birşeymiş eşim 1 ay diş eti tedavısı gordu ondan biliyorum diş araların için temizleyici ip yada mini fırçalardan alKızlar hepinize gunaydın bır ıkı gundur diş eti kanamalarım basladı durduk yere diş etimden kan geliyor kalsıyum eksıklıgınden mı sizce
Tehlikeli bişey olsa hiç geçmiyor bi an bile. Normal olan ara ara girip çıkıyorİnşallah benim de biter evet normal olan bir şey ama her gün olması geriyor beni ister istemez
Ben 3.5 haftalıkken ögrendım suan 6. Haftaya girdik bitmeyen kasık agrım var sag kasıgım özellikle uzanınca yada sola yatınca oluyor. Yer açıyor kendine rahim genisliyor enteresan ama eşim elini dokundugunda azalıyor onun hücresi neticede enerji birneviKasık ağrılarınız devam ediyor mu 7+4 deyim her gün mutlaka ağrıyor ara ara
Ben 3.5 haftalıkken ögrendım suan 6. Haftaya girdik bitmeyen kasık agrım var sag kasıgım özellikle uzanınca yada sola yatınca oluyor. Yer açıyor kendine rahim genisliyor enteresan ama eşim elini dokundugunda azalıyor onun hücresi neticede enerji birnevi
Elimi koyunca azalıyor gerçekten eşimde de deneyeyim bakayım
Evet doktor da öyle dedi söyledim her gün olduğunu lekelenmen olmadığı sürece ara ara batma gibiyse korkma dediTehlikeli bişey olsa hiç geçmiyor bi an bile. Normal olan ara ara girip çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?