- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.381
40 lira mı ben özel bir hastanenin acilinden bir kaç kez beta hcg ye sadece baktırmıştım 145 tl ydi 40 lira bedav benimkinin yanındarubellayi ve toksoplazmayi ozelde yaptırmamiz gerekiyor isteona bakmiyorlar, hiv virusune bakmislar ama, onun dışında seker, tsh,tam kan sayimi, idrar testi herseye bakiyorlar, ben idrar verememistim gittigimde sali gunu tekrar gideceğim o zaman veririm artik, testler tahliller çok pahaliymis, dun burada bir tip merkezine sadece beta hgc testini sordum 40 lira dedi
Demekki değişiyor benim almadılar idrarı da özelde verdimYukarids yazdim canim, toksoplazma ve rubella yapmiyorlar, idrar aliyorlar ama
Ben bayadir yapmamisim tahlil vs fiyatlardan haberim yok40 lira mı ben özel bir hastanenin acilinden bir kaç kez beta hcg ye sadece baktırmıştım 145 tl ydi 40 lira bedav benimkinin yanında
Aaa oyle mi, olabilir ben veremedim idrari ac karinla gitmistim zaten, hatta kap da verdi ama olmadi sali tekrar gidecegim idrar tahliline oglumunda asisi varDemekki değişiyor benim almadılar idrarı da özelde verdim
Yazarim canim sende haber ver banaIlacla düşer merak etme canim, benimde 2.de kullandim hatta emzirme doneminde de kullandim, yarin haber et bana da, bende yatin ilk defa gideceğim
Bende yazarım insallah 12:20 de benim randevum 5+2 hesaplamalara göre bakallim ultrasonda ne cikacakYazarim canim sende haber ver bana
Ben o bulaşıcı hastalıkları hep devlette yaptırdım. 400-500 tutar demişti 2018de özel hastane. Şimdi alıp başını gitmiştirrubellayi ve toksoplazmayi ozelde yaptırmamiz gerekiyor isteona bakmiyorlar, hiv virusune bakmislar ama, onun dışında seker, tsh,tam kan sayimi, idrar testi herseye bakiyorlar, ben idrar verememistim gittigimde sali gunu tekrar gideceğim o zaman veririm artik, testler tahliller çok pahaliymis, dun burada bir tip merkezine sadece beta hgc testini sordum 40 lira dedi
Oyle mi hic bir bilgim yok en son 2015 de yaptım ben ama rakam hatirlamiyorum malesefBen o bulaşıcı hastalıkları hep devlette yaptırdım. 400-500 tutar demişti 2018de özel hastane. Şimdi alıp başını gitmiştir
Kaçıncı çocuk? Allah bağışlasınHosgeldin. Benimde gebeligim surpriz oldu
8 haftada kalp atışını duymuştu kuzenim sakın canını sıkmaŞu an 3 yaşında fıldır fıldır koşturan bir çocuk
Merak etmeyin. Ben de duymamıştım. 8.haftada duyabildik. Gönlünüz ferah olsunDoktordan geliyorum kalp atışı göremedi 5+6 yiz ultrason 6+2 bu hatalarda kalp atışı oluşmayip sonradan oluşan var mı
Ben 72 tl ye yaptırdımrubellayi ve toksoplazmayi ozelde yaptırmamiz gerekiyor isteona bakmiyorlar, hiv virusune bakmislar ama, onun dışında seker, tsh,tam kan sayimi, idrar testi herseye bakiyorlar, ben idrar verememistim gittigimde sali gunu tekrar gideceğim o zaman veririm artik, testler tahliller çok pahaliymis, dun burada bir tip merkezine sadece beta hgc testini sordum 40 lira dedi
Nerde yaşıyorsunuz acaba ? Çok pahalı geldi testler bana. Biz 40 lira ödedik. Kahramanmaraşta yaşıyoruz. Özel hastahaneye gidiyoruz.Ben o bulaşıcı hastalıkları hep devlette yaptırdım. 400-500 tutar demişti 2018de özel hastane. Şimdi alıp başını gitmiştir
Ben folik 1 kullanıyordum ilk doktorum vermişti doktorumu değiştirdim bu seferki doktorum regenesis Multi vitamin verdi ben içeriğine çok dikkat etmemişim içinde 400 mg folik asit varmış ben bir de ayrıyeten folik 1 i içtim iki gün farkında olmadan çok baş ağrısı ve mide bulantısı yaşayınca multivitaminin içeriğine baktım fazla folikasit aldığımı farkedince folik1 i bıraktım baş ağrım ve mide bulantım azaldı doktoruma sordum o iki günde bebeğime bir zararı olmuş mudur diye asla günde 1000 mg a kadar alınabilir dedi içim rahatladı ama ben yinede sadece multivitamini içeceğimSelam kizlar, folik asit seviyenize bakilmis miydi? Benim 22 cikti 24 ust sinir. Doktorum gun asiri icebilirsin folik asidi ust sinira yakin dedi. Bir taraftan fazla folik asitin zarari olur mu diye endiseleniyorum, diger taraftan hata yapmaktan korkuyorum. Sizde durumlar nasil?
Üzülme sakın canım benimde 7+3 ama kese hala boş oksapar kullanıyorum aynı yaştayız senle yanlış hatırlamıyorsam benim kese 10 mm yani baya geride. Haftaya duyarsın merak etmeDoktordan geldim şimdi 6+1 kalp atışını duyamadıkDoktorum bana oksapar iğne başlamıştı geçen hafta kullanmadım ben,kullansaydın duyardık belki dedi Bugün başla muhakkak dedi,ileri yaş gebeliklerinde çok faydasını görüyoruz dedi.Kese büyümüş 15 mm,yolk sac ı da küçük görüyorum dedi.Haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için
Ben de özel hastanede yaptırdım hepsini doktor istedi ama doğum paketi almıştık 8300 lira içinde bütün testler on muayene diyetisyenle bir görüşme psikologla bir görüşme babaya çekap doğum bir gece yatış bebeğin doğum sonrası iki muayenesi var bu kan ve idara testleri normalde 1500 lira tutardı dedi hemşire çok pahalı gerçektenrubellayi ve toksoplazmayi ozelde yaptırmamiz gerekiyor isteona bakmiyorlar, hiv virusune bakmislar ama, onun dışında seker, tsh,tam kan sayimi, idrar testi herseye bakiyorlar, ben idrar verememistim gittigimde sali gunu tekrar gideceğim o zaman veririm artik, testler tahliller çok pahaliymis, dun burada bir tip merkezine sadece beta hgc testini sordum 40 lira dedi
Benim de tam tersi eskiye göre hiç akıntım yok gibiEvet canım benim ediyor. Eskisine göre daha sık günlük ped değiştiriyorum mesela
Merhaba, bir şey sorabilir miyim, 6+2den önce ne zaman gitmiştiniz doktora? Yani örneğin 5+2de gittini mi sadece keseyi gördüğünüz oldu muEvet 6+2 de gittim ne bebeği ne kalp atışını görmedik 7+2 de gördük ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?