Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benim tanıdıklarda öyle dedi galiba oyuzdenIlk deneme olunca korunmasız iliskide yani adet düzeni değişebiliyormuş bi arkadaşım bahsetti. Benimdw bu ay erken geldi mesela o yuzden mi bilmiyorun
kızlar merhaba ben pkos hastasıyım bu ay femara ya başladım daha önce 3 klomen 1 de aşılama denemem var negatifbu ay inşallah pozitifi femara ile görürüm benimle aynı durumda olan var mı şuana ne durum dasınız
inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize :)Bende ayni surecten gectim canim. 2 klomen 1 aşılama. Ama benim sorunum cikolata kisti. Letrol kullandim bu ay, beklemedeyim.
Yaaa çok güzelmişHafta gösteren dijital test yaptım bu gün![]()
Hayırlı olsun kuzummm ay pozitifleri görmeye başladık bileHafta gösteren dijital test yaptım bu gün![]()
Hayırlı olsunnHafta gösteren dijital test yaptım bu gün![]()
Çok sağ ol canımHayırlı olsunntedavi görmüşmüydünüz bu ay
![]()
Ay bana yazdın sandım hahah sorryÇok sağ ol canımHayır ilk denememiz ovulasyonda takip etmedik akışına herşey
![]()
Evet pozitifle dolsun dört bir yanımızHayırlı olsun kuzummm ay pozitifleri görmeye başladık bile
Gözünüz aydinHafta gösteren dijital test yaptım bu gün![]()
Avusturya’dan ben siz?Gözünüz aydinyurttaşındasınız sanirim teste bakilirsa
![]()
Oo ne güzel yeni mi evlisiniz ? TebiklerrAvusturya’dan ben siz?![]()
Sağ tarafta iki tane yanyana dedi doktor, biri 2 biri 3cmSenin kaç cm cnm kistin
Maşallah maşallah senin gibisini görmek zor valla ilk denemedeÇok sağ ol canımHayır ilk denememiz ovulasyonda takip etmedik akışına herşey
![]()
Super hayirli olsun darisi butun isteyenlerim basina insHafta gösteren dijital test yaptım bu gün![]()
Yok 3 yıllık evliyizOo ne güzel yeni mi evlisiniz ? Tebiklerrben Turkiye den
![]()