- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Eşinde bi sıkıntı yoksa her gün de yapabilirsin bu sana kalmış koyu oldugu her gün siliklestiği gün genel de 3 4 gün ilişki canım yada dur yap dur yap bu size kalmış yaniİkiside koyu olunca o iki üç günü değerlendirmek iyi olur mu yani sperm açısından iki gün arayla daha iyi diyolar ya ovulasyonda nasıl oluyo nasıl yapıyosunz?
Bana gittiğim doktor bu haftayı iyi degerlendir demıstı mesela gecen ay ilişki tamemen. Sana kalmıs planİkiside koyu olunca o iki üç günü değerlendirmek iyi olur mu yani sperm açısından iki gün arayla daha iyi diyolar ya ovulasyonda nasıl oluyo nasıl yapıyosunz?
Eşim spermlerinde ileri hareketde yetersizlik var takviye verdi vitamin en iyisi yumurtlamayı hergün yapmak sonuçta ilaç kullanıyo diğer günler gün aşırı yaparızEşinde bi sıkıntı yoksa her gün de yapabilirsin bu sana kalmış koyu oldugu her gün siliklestiği gün genel de 3 4 gün ilişki canım yada dur yap dur yap bu size kalmış yani
Belki hep erken yumurtluyosun ama orta da sanıyosun denk gelmedi bu ay insallah göre göre olur canımİns iyi olur canımmm . Eşim hastaydı bu hafta adetliyken keki çayını çok içtik üç dört kere icmisimdir bitki çayını . Belki ondandir
Bana gittiğim doktor bu haftayı iyi degerlendir demıstı mesela gecen ay ilişki tamemen. Sana kalmıs plan
Evet belki bilmiyorum bu ay öğrenelim bakalım bu ay hamile kalırsam eşime doğum günü sürprizi olucakBelki hep erken yumurtluyosun ama orta da sanıyosun denk gelmedi bu ay insallah göre göre olur canım
Evet 5 yıl sonra oldu sancidan sevincimide yaşayamıyorumİlk gebelik mi canım
Allah tamamına erdirsin gecer canım merak etmeEvet 5 yıl sonra oldu sancidan sevincimide yaşayamıyorum
Hadi inşallah Dr soruyorum hep sancın geçiyorsa sıkıntı yok diyor ama korkuyor insan ne bilim rabbim hayırlısıyla kucagima almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese versinAllah tamamına erdirsin gecer canım merak etme
Evvet olabilir canimmm. İns bu ay olur artikkkBelki hep erken yumurtluyosun ama orta da sanıyosun denk gelmedi bu ay insallah göre göre olur canım
Amin canım korkma gececek yeni zaman oluyoHadi inşallah Dr soruyorum hep sancın geçiyorsa sıkıntı yok diyor ama korkuyor insan ne bilim rabbim hayırlısıyla kucagima almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese versin
Olcak inanıyorum canım bugun senin koyu cıkar testinEvvet olabilir canimmm. İns bu ay olur artikkk
Hadi inslalh canım bı an önce geçse şu günler de kucağıma aldım gunleride görsemAmin canım korkma gececek yeni zaman oluyo
İns canım akşam beste yapcam..senin kaçıncı gün oldu. Nezamn başlıca testeOlcak inanıyorum canım bugun senin koyu cıkar testin
Sende erken başla istersen canim teste.bak bende erken yumurtlucakmisim.iyiki baslamisimmİkiside koyu olunca o iki üç günü değerlendirmek iyi olur mu yani sperm açısından iki gün arayla daha iyi diyolar ya ovulasyonda nasıl oluyo nasıl yapıyosunz?
İnssss olur canimmmEvet belki bilmiyorum bu ay öğrenelim bakalım bu ay hamile kalırsam eşime doğum günü sürprizi olucak
Bu ay olmazsa gebelik .gelecek ay yapacam bunudaEki Görüntüle 2947868 yapmak isteyen olur belki
Yok canm valla her ay cok duzenli adet oluyorum 26 gubde birCanim estradiol biraz düşük biraz yüksek olmali gibi.... ama prolaktin yani süt hormonun yüksek onun düşmesi gerekli... regli olmayi engeller bu.
Bugün 6. Günü çok açık pembe geliyo aksama baslıyorum sen değerlendirdin mi canım ?Sende erken başla istersen canim teste.bak bende erken yumurtlucakmisim.iyiki baslamisimm
Karnına düştükten sonra vakit nasıl gectı diyeceksin sonra karnındaki haraket edişini bile özlüyo insanHadi inslalh canım bı an önce geçse şu günler de kucağıma aldım gunleride görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?