- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.986
- 498
Ellerine sağlık canımguncel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canımguncel...
güzel tinnim iyi ki varsın dert arkadaşımİnşallah linoşum inşAllah Hepimizn kucakları dolacak
Gitme kuzum git yada bizi boşlama bu topicten devam bu topic uğurlu gelicek inşallah bizeBen kasıma gittim ama sizden gidemedim beybiler napiyosunuz bakalim
Gülüm hoş buldukkkAyhh! Mekanin sahibi geldi hoşgeldin maibu
Tabiki kuzum Gebeyim Gebesin gebeyizBiz gebe kalamazsak gene burdan da devam mı etsek acaba
Ah geldim kuzum çok yorgunum bedenen ve ruhen çöktümBekletme bizi kız özledikkk seniiiii
aynen kuzum gitmek yokkkBencede bu topic süper yaaaa
Sağolun kuzumEllerine sağlık canım
Güzelim valla benim bat yarin ama hiç regl olacak gibi degilim hamile degilsem bile yarın regl olmam bence. Koku hassasiyeti ve mide bulantısı var. Normal kaset test yaptım negatif çıktı ama kimisi diyor ki regl gecikmeden kaset testte cikmaz bakalim 2 3 gün daha olmazsam tekrar yapcam test@Flowers001
@ssummer
@Hiresa
@NergizGuney
@Teach_
Sadglozgrr
@Ppamuk01
@Ymnzmr
M Meraklihatunnn
@elba00
@Hemsirecik
Kızlar tek tek okudum ama kaçırmış olabilirim ne durumdasınız???
Hayırlı kuzum pozitifleri görücez bugün olmazsa yarınGüzelim valla benim bat yarin ama hiç regl olacak gibi degilim hamile degilsem bile yarın regl olmam bence. Koku hassasiyeti ve mide bulantısı var. Normal kaset test yaptım negatif çıktı ama kimisi diyor ki regl gecikmeden kaset testte cikmaz bakalim 2 3 gün daha olmazsam tekrar yapcam test
İnşallah canim benim sen ne durumdasinHayırlı kuzum pozitifleri görücez bugün olmazsa yarın
Benm bat 16 siydi 16 da başlayıp hala bitmeyen bi lekelemem var adetim de gelmiyor adete iki gün kala test yaptm çıkmadı@Flowers001
@ssummer
@Hiresa
@NergizGuney
@Teach_
Sadglozgrr
@Ppamuk01
@Ymnzmr
M Meraklihatunnn
@elba00
@Hemsirecik
Kızlar tek tek okudum ama kaçırmış olabilirim ne durumdasınız???
Bu zaman öyle bi geçiyor ki yeter ki oluversin olacak olan anlamayacaksın bile en güzel şekilde yasa herseyin en güzeliniYa amin inşaallah kuzum ama biz insanoğlu hemen olsun istiyoruz işte ondan oluyor ne oluyorsa hayırlısı artık bekliyoruz bakalım
O günleri görür de aklına biz geliriz inşallah böyle diyorduk diye uykusuz gecelere selam olsunAh ah inşallah o günleri görmek nasip olur mu kuzum uzak sankim biraz inşallah uyumaz da ayakta kalır yazarım napıcamm ben diye iyi yaptın ah etmekle Allah razı olsun canım
Geçmiş gitmiş çok şükür canim benim o hastalıktan değildi ama bende ilk zamanlar çok zorlandım ki keza hala zorlanıyorum bazen bitene cocuk doğurdum ama hala alttan muayene olamıyorum sen düşün sonumuAslında 27 yaşta evlendim canım ama vajınusmus illetiyle geçti.1yıldır da deniyorum olmuyor Rabbimin vardır bildiği ama sabredemiyorum galibaa
Koysanız gitmem diyormuşm canim çok sevdim sizleri cana yakinsiniz hic birinizi tanımadığım halde 40 yıldır taniyormuscasina iyi kiGitme kuzum git yada bizi boşlama bu topicten devam bu topic uğurlu gelicek inşallah bize
Gülüm hoş buldukkk
Tabiki kuzum Gebeyim Gebesin gebeyiz
Ah geldim kuzum çok yorgunum bedenen ve ruhen çöktüm
aynen kuzum gitmek yokkk
Sağolun kuzum
Olsun kuzum belki vardır insanlar tek ilişki ile hamile kalıyor yoksa da kasımlar bizimdirBu ay benden hiçbişey olmaz bat bile bilmiyorum o kadar yani hiç değerlendiremedik 1 haftadır sus pus ağzımızı bıçak açmıyor yarın 7 hayri var elden gelen bisey yok..
Zaten bizim oyle olacak birincisi kucaktayken 2. Gelecek yol açılınca insallah ben bana benzemem annem beni tam 10 yıl beklemiş ablamla aramızda 10 yaş var ve bende tedaviyle olan bir cocugumAh ah inşallah o günleri görmek nasip olur mu kuzum uzak sankim biraz inşallah uyumaz da ayakta kalır yazarım napıcamm ben diye iyi yaptın ah etmekle Allah razı olsun canım
Son kisi kalana kadar devam sonra anneler diye devam ederizGitme kuzum git yada bizi boşlama bu topicten devam bu topic uğurlu gelicek inşallah bize
Gülüm hoş buldukkk
Tabiki kuzum Gebeyim Gebesin gebeyiz
Ah geldim kuzum çok yorgunum bedenen ve ruhen çöktüm
aynen kuzum gitmek yokkk
Sağolun kuzum
Yaaaa inşaallah maviş olsunda uykusuz gecelere selam ederiz kahveyle açarız uykuyu sıkıntı yokBu zaman öyle bi geçiyor ki yeter ki oluversin olacak olan anlamayacaksın bile en güzel şekilde yasa herseyin en güzelini
O günleri görür de aklına biz geliriz inşallah böyle diyorduk diye uykusuz gecelere selam olsun
Geçmiş gitmiş çok şükür canim benim o hastalıktan değildi ama bende ilk zamanlar çok zorlandım ki keza hala zorlanıyorum bazen bitene cocuk doğurdum ama hala alttan muayene olamıyorum sen düşün sonumu
Koysanız gitmem diyormuşm canim çok sevdim sizleri cana yakinsiniz hic birinizi tanımadığım halde 40 yıldır taniyormuscasina iyi ki
Galiba öyle olacak kuzum sağlıkla gelsin inşallah umarım fazla bişi olmadan gelirler AminnnnZaten bizim oyle olacak birincisi kucaktayken 2. Gelecek yol açılınca insallah ben bana benzemem annem beni tam 10 yıl beklemiş ablamla aramızda 10 yaş var ve bende tedaviyle olan bir cocugum
Cok aminn sizin de mi uyku yok yoksa saat farkı mi kuzuYaaaa inşaallah maviş olsunda uykusuz gecelere selam ederiz kahveyle açarız uykuyu sıkıntı yok
Kuzum ya saat farkı 1 2 hafta sonra değişecek şuanda aynı sizle yatağın içinde mayıştım birazdan kaçıcam uykum yoktu gelmeye başladıCok aminn sizin de mi uyku yok yoksa saat farkı mi kuzu
Iyi geceler canım benim Allah rahatlık versin benimde şarj bitiyor takip yatayım bari görüşürüz sabahleyinKuzum ya saat farkı 1 2 hafta sonra değişecek şuanda aynı sizle yatağın içinde mayıştım birazdan kaçıcam uykum yoktu gelmeye başladı
Hayırlısı kuzum aynen kaset test icin gecikme beklenmeli bekle bakalimGüzelim valla benim bat yarin ama hiç regl olacak gibi degilim hamile degilsem bile yarın regl olmam bence. Koku hassasiyeti ve mide bulantısı var. Normal kaset test yaptım negatif çıktı ama kimisi diyor ki regl gecikmeden kaset testte cikmaz bakalim 2 3 gün daha olmazsam tekrar yapcam test
Valla ne yerdeyim ne gökte...gebelik filan hayatta olmaz bu ay ondan eminim olursa adı mucize olurİnşallah canim benim sen ne durumdasin
Bekle bakalim canım biraz daha durumu etiketleyiz bildirirsin canım benimBenm bat 16 siydi 16 da başlayıp hala bitmeyen bi lekelemem var adetim de gelmiyor adete iki gün kala test yaptm çıkmadı
Kovmayız kız gitme bir yere 2008de bebek kokusu diye bir sitede dostluk kurduk ozamandan bu zamana hep görüşürüz bizdeBu zaman öyle bi geçiyor ki yeter ki oluversin olacak olan anlamayacaksın bile en güzel şekilde yasa herseyin en güzelini
O günleri görür de aklına biz geliriz inşallah böyle diyorduk diye uykusuz gecelere selam olsun
Geçmiş gitmiş çok şükür canim benim o hastalıktan değildi ama bende ilk zamanlar çok zorlandım ki keza hala zorlanıyorum bazen bitene cocuk doğurdum ama hala alttan muayene olamıyorum sen düşün sonumu
Koysanız gitmem diyormuşm canim çok sevdim sizleri cana yakinsiniz hic birinizi tanımadığım halde 40 yıldır taniyormuscasina iyi ki
Insallalh tüm yarinlar tek bir cift çizgi görmek icinOlsun kuzum belki vardır insanlar tek ilişki ile hamile kalıyor yoksa da kasımlar bizimdir
Aynen kuzum bu topikten devam edelimSon kisi kalana kadar devam sonra anneler diye devam ederiz
iyi geceler kuzum Allah rahatlık versin inşallah sabah görüşürüzIyi geceler canım benim Allah rahatlık versin benimde şarj bitiyor takip yatayım bari görüşürüz sabahleyin