Yumurta catladiktan sonra yapmıyorsunuz siz. Ben hiç ovulasyon yapmadığım için bilemiyorum sonuna kadar değerlendiriyoruz.Değerlendirmek gerekiyor muymuş canımmm ? Ben sallıyorum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta catladiktan sonra yapmıyorsunuz siz. Ben hiç ovulasyon yapmadığım için bilemiyorum sonuna kadar değerlendiriyoruz.Değerlendirmek gerekiyor muymuş canımmm ? Ben sallıyorum ?
Valla ben ovulasyon geçince bırakıyorum regle kadarYumurta catladiktan sonra yapmıyorsunuz siz. Ben hiç ovulasyon yapmadığım için bilemiyorum sonuna kadar değerlendiriyoruz.
Himmm . ovulasyon kullanmadığım için bilemem.Valla ben ovulasyon geçince bırakıyorum regle kadar
İns pozitif sizinnn. En azından silikte olsa bı çizginiz var. Ben daha hiiic görmedim çizgiAy kasıklarımda çoook hafif ağrılar var ya. İnşallah olmuştur ya. Negatif olduğuna inanıyor beynim ama umut fakirin ekmeği işte
İnşallah canım ama işte çizgi çok erken olduğu için kesin değil. Yine kimyasal olursa psikolojik olarak çok üzülücemİns pozitif sizinnn. En azından silikte olsa bı çizginiz var. Ben daha hiiic görmedim çizgi
Ama gununede daha var. Koyulaşır ins. Yine yapacakmisin testİnşallah canım ama işte çizgi çok erken olduğu için kesin değil. Yine kimyasal olursa psikolojik olarak çok üzülücem
Bende salladım son günleri ama bide su var sağlıklı bir sperm içinde 2 günde bir uygunmuş diye biliyorumDeğerlendirmek gerekiyor muymuş canımmm ? Ben sallıyorum ?
Oooo iyi bilgiler bende yarin tam gaz devam edeyim o zaman.. peki ne aralıklarla yapıyorsunuz son günleri deBı ayda iki kez yumurtlayan oluyormuş.adetten iki üç gün önce yumurtlayip adetten on gün sonra pozitif gören oluyo. Belki geç yumurtlucaz bilmiyoruz ki canim. Sonuna gelmişim zaten o günlerde boş gecmiyoz biz
Canım yanlış anlama ama bisey dicem onu yapan vajinusmus flan olabilir. Postu okumadım ama neden yapmış orası onemli.Ayy kızlar gördünüz mü biri şırıngayla sperm enjekte etmiş birde post açmış allah akıl fikir versin
Öyle yapmak lazım canım vallaBende salladım son günleri ama bide su var sağlıklı bir sperm içinde 2 günde bir uygunmuş diye biliyorum
Anammm benimki de üç yaşında wc öğretiyorum isemeli sicmali fenalardayım canim çiş okey de kakasını tutuyor tutmayınca da altında yapiuor napcam ben yavrum yaBen epeydir vermiyorum canim alayım bari bi ara. 3 benimkide
Yaaa ben yaaa ben 23 Ekim unutma beni canimsssTamam konu açıyorum bat @tiniminihaniim bat 23 benim 24 hangi gün test yapmalıyız ha birde @cileklipapatya var oda bat 24
Hahahah olur öyle sonrasında alışır heveslenir canim kiz mi erkek mi benim oğlan bebek bebek diyor istiyor gibi ama bakalimEn önemlisi kardeş istemiyor
Çok teşekkür ederim cnm bakalım bekliyorum halaM mucizeanne20 regl gelene kadar umut var canim olumlu dusunelim
Kız canim 3 yasinda benimki de çişimizi öğrendik şükür yazın. Zor bir donem ama kararlı ol bezi takma asla kafası karışır. Surekli cisin var mi diye sorma düzenli olarak sen teklif et yaptırmayı.kaka ilk zmnlar sıkıntı cok normal eğer kötü olur günlerce yapmazsa ılık suya oturt biraz cocugu.surubuda var ama o son çare.kaka tutuyorsa bay bay yapin sifonu çekin.bazu çocuklar kendinden parca koptuğu icin kaka yapmak iştemezmiş o dönemde.kolaylıklar canim takılırsan yazAnammm benimki de üç yaşında wc öğretiyorum isemeli sicmali fenalardayım canim çiş okey de kakasını tutuyor tutmayınca da altında yapiuor napcam ben yavrum ya
Hahahah olur öyle sonrasında alışır heveslenir canim kiz mi erkek mi benim oğlan bebek bebek diyor istiyor gibi ama bakalim
Tesekkurler canim deneyecegimKız canim 3 yasinda benimki de çişimizi öğrendik şükür yazın. Zor bir donem ama kararlı ol bezi takma asla kafası karışır. Surekli cisin var mi diye sorma düzenli olarak sen teklif et yaptırmayı.kaka ilk zmnlar sıkıntı cok normal eğer kötü olur günlerce yapmazsa ılık suya oturt biraz cocugu.surubuda var ama o son çare.kaka tutuyorsa bay bay yapin sifonu çekin.bazu çocuklar kendinden parca koptuğu icin kaka yapmak iştemezmiş o dönemde.kolaylıklar canim takılırsan yaz
Bir gebenin günlüğü takip ediyorum ben sperm kalitesi için yumurtlama dönemi haricinde de haftada iki gün değerlendirin diyor canım spermin tazelenmesl için sanirimValla ben ovulasyon geçince bırakıyorum regle kadar
Oooo iyi bilgiler bende yarin tam gaz devam edeyim o zaman.. peki ne aralıklarla yapıyorsunuz son günleri de
Günaydın canımmm sabırsızım hala sen ?Günaydın hanımlar nasılsınız?
Bende öyle sayılır.. ya uyku düzenim cok kotu bu ara sizdede Var mi? Çok uykum var ama uyuyamiyrm bikac gundur.Retronun etkisi diyorlar ama bilmemGünaydın canımmm sabırsızım hala sen ?