- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
Ben yengeç burcuyum hep istemişimdir birde yengeç doğurmaakBenim kızda temmuz da doğmuştu zaten.. ay ne güzel olur yaaa yine aynı ay aynı konu altında heyecanlarımızı paylaşmak
Ahhh teşekkürler arkadaşım yinede şaka diyorum geç döllenme olursa zaten görmeyiz anca bat baya geçer sonra görürüz inşallah varsaO zaman adet geçmesi gerek sanırım. Valla test konusunda bende iyi değilim demiştim ya ben yapmıyorum bakalim sabrediyorum
Yaaaaa inşallah meleğimmmm tinnimmmmmBen yengeç burcuyum hep istemişimdir birde yengeç doğurmaakahh keşke olsaa yavrum annem gel artık geell
Insallah kuzum yaa yengeç çocuk zor oluyor ama yaa cok fena bi sıpa 3 yasinda hala uykuyla arası yokBen yengeç burcuyum hep istemişimdir birde yengeç doğurmaakahh keşke olsaa yavrum annem gel artık geell
Yaaaaa inşallah meleğimmmm tinnimmmmm
Yaa severim onuuuInsallah kuzum yaa yengeç çocuk zor oluyor ama yaa cok fena bi sıpa 3 yasinda hala uykuyla arası yok
En önemlisi kardeş istemiyorYaa severim onuuu
Uyumayan çocuk buyusede uyumuyo. Allh kolaylık versin canimm zorrInsallah kuzum yaa yengeç çocuk zor oluyor ama yaa cok fena bi sıpa 3 yasinda hala uykuyla arası yok
Okula başlayınca uyurlar merak etme. Sabah yataktan çıkamazlarUyumayan çocuk buyusede uyumuyo. Allh kolaylık versin canimm zorr
Onlar uyuyana kadar diğeri olur bize yine uyku yokkkOkula başlayınca uyurlar merak etme. Sabah yataktan çıkamazlar
Insallah canim Allah nasip ederse.. sağlıkları yerinde olsunda varsın uyumasınlar ben zaten alıştımOnlar uyuyana kadar diğeri olur bize yine uyku yokkk
Ben çok daha canım 2kasim
Amin canimmm. Herkesin çocuğuyla ins.Insallah canim Allah nasip ederse.. sağlıkları yerinde olsunda varsın uyumasınlar ben zaten alıştım
Geçen ay beş gün gecikmem oldu öyle olunca kasima kaldı adetim .Ben çok daha canım 2kasim
BenimdeGeçen ay beş gün gecikmem oldu öyle olunca kasima kaldı adetim .
Yaaa benimkide eğer sağlıklı ilerlerse yengeç olacakInsallah kuzum yaa yengeç çocuk zor oluyor ama yaa cok fena bi sıpa 3 yasinda hala uykuyla arası yok
KatılıyorumBen şey dicem eğer ovuluyasyon kullanmıyorsanız, bence akıntıya fln bakmayın. Ben bu ay kullandım ilk defa o testlerden, bugun pik yaptı yumurtlama zamanım mış, ama ne kasığımda ağrı nede akıntım var fazla.. 12.günde yumurtladım. Oyuzden bence o akıntıya bakmayın 2 günde bi yapalım
Şanslısın annesiiYaaa benimkide eğer sağlıklı ilerlerse yengeç olacakyandım O zaman