- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
Heyecandan hepimiz ikişer üçer beşer diyip bat gününe gelecegizYarın bebiş 8 kalıyor günleri 2 2 mı yiyorsun kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecandan hepimiz ikişer üçer beşer diyip bat gününe gelecegizYarın bebiş 8 kalıyor günleri 2 2 mı yiyorsun kız
Yok anam bunlar iflah olmaz o değil benim yarin 5 gun kalıyor bnde gaza gelicem eczanelerde kapali olurLna16 Bebişim yarın 7 günümüz kalıyor şeytan dürtüyor beni yine yarın test yapiyim diye hahahha
Hahahahaha bu gidişle öyle olacakHeyecandan hepimiz ikişer üçer beşer diyip bat gününe gelecegiz
Hahahaha valla bak @cileklipapatya dürtüyor beni görüyorsun onu şeytan benide bu kızYok anam bunlar iflah olmaz o değil benim yarin 5 gun kalıyor bnde gaza gelicem eczanelerde kapali olur
Ben 2018 ağustos anneler grubundaydim efsaneydik valla kardeş gibi olmuştuk cok popüler bi topik olmuştuk o dönemYaaaaaaaa inşallah çok istiyorum Allahım hepimiz hamiş kalalım bu ay umut ayı olsunnnnnnn
Oyyy linoşum aklımdakı şu mağazaya gidip bebek kıyafetlerinin olduğu yerde tabi bu diyecek gel orası bize göre değil diye çıkarıcam testi al kocam bu sefer olduu bırak gönlümce alayım diye ay hayali bile çok güzelTiniminimavihanim kız biz ne yapacağız gebe kalınca kocalara hediye
Gercek terapiHee onu desene valla bende kayinvalidem e gidince paso o programları izliyorum o müdavimi çünkü tüm dertlerini unutur insan olanları görünce
Yaaaaaa tinnimmm yerim seni güzel kalbinden öperim şu inceliğe bak .Oyyy linoşum aklımdakı şu mağazaya gidip bebek kıyafetlerinin olduğu yerde tabi bu diyecek gel orası bize göre değil diye çıkarıcam testi al kocam bu sefer olduu bırak gönlümce alayım diye ay hayali bile çok güzel
Valla darısı ya 2021 sonu ya 2022Ben 2018 ağustos anneler grubundaydim efsaneydik valla kardeş gibi olmuştuk cok popüler bi topik olmuştuk o dönem
Ayy inşAllah bizde toplu temmuz anneleri topiğinee giderizz canımmBen 2018 ağustos anneler grubundaydim efsaneydik valla kardeş gibi olmuştuk cok popüler bi topik olmuştuk o dönem
Insallah hayal degil gerçek olur hemencecik canimOyyy linoşum aklımdakı şu mağazaya gidip bebek kıyafetlerinin olduğu yerde tabi bu diyecek gel orası bize göre değil diye çıkarıcam testi al kocam bu sefer olduu bırak gönlümce alayım diye ay hayali bile çok güzel
İnşallah virgocummInsallah hayal degil gerçek olur hemencecik canim
Aç balımmTamam konu açıyorum bat Tiniminimavihanim bat 23 benim 24 hangi gün test yapmalıyız
Benim kızda temmuz da doğmuştu zaten.. ay ne güzel olur yaaa yine aynı ay aynı konu altında heyecanlarımızı paylaşmakAyy inşAllah bizde toplu temmuz anneleri topiğinee giderizz canımm
En erken 6 gun kala hic duramazsan 4 gun kala yapTamam konu açıyorum bat Tiniminimavihanim bat 23 benim 24 hangi gün test yapmalıyız
Ya geç döllenme iseEn erken 6 gun kala hic duramazsan 4 gun kala yap
Ben bu gidişle Lna16 bebeğim regl geçerse arkadaşını biliyorsunnEn erken 6 gun kala hic duramazsan 4 gun kala yap
O zaman adet geçmesi gerek sanırım. Valla test konusunda bende iyi değilim demiştim ya ben yapmıyorum bakalim sabrediyorumYa geç döllenme ise
Biliyorum çiçeğim tinnime kalsa bat geçince yapacakBen bu gidişle Lna16 bebeğim regl geçerse arkadaşını biliyorsunn