- 29 Haziran 2019
- 726
- 566
Silik görünüyor canım ertesi tekrar yap yine silikse olma ihtimali var bende adete 6 gün önce öğrendim baya silikti ama normal erken çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik görünüyor canım ertesi tekrar yap yine silikse olma ihtimali var bende adete 6 gün önce öğrendim baya silikti ama normal erken çünkü
yaaaaaaaaaaa lnamm o kalbini öperimm seniiinnnn kutluolsunnn inşallahhhhBugün kızlar günüymüş Anneler ve anne adayları kızlar gününüz kutlu olsun @Magnifiaque @tiniminihaniim maibu Jou Hemsirecik @yoncakolyembenim @Fatmazel04 @Ceviz hanim @Meryeemmm_ @Etlibamya @Morlale8 ve aklıma gelmeyen tüm kızların
Aaaa kuzum görmemişim özür dilerim ya evet hayalet çizgi var kaç dkk içinde çıktı ay hadi İnşallah hamişsindir
Hahahaaah yok kuzum yok sıyırmıyorsun varrr hayalet çizgiCok az var aslinda ama dikkatli bakinca belli oluyor yada ben yavastan sıyırıyorum teste bakmaktan uyduruyoda olabilirim
Bende gecirdim kuzum Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim geçen ay 24 ünde kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay tekrar hamile kalabilirim :)
2 gün yumurtlama gördün canım 4 gün değerlendirme yarında değerlendir artık test yapma bundan sonrası ya nasipKızlar ben bugun catlamayı gördüm değerlendirdik. Yarın tekrardan mı değerlendirelim sizce yine 2 gunder bir devam mı edeyim ? Bence biz burada sıkıntı yaşıyoruz tek seferle bırakıyoruz
Evet cok hafif varmis sabredebilirsen 2 gun sonra bidaha yapCok az var aslinda ama dikkatli bakinca belli oluyor yada ben yavastan sıyırıyorum teste bakmaktan uyduruyoda olabilirim
Teşekkürler canim seninde kutlu olsunBugün kızlar günüymüş Anneler ve anne adayları kızlar gününüz kutlu olsun @Magnifiaque @tiniminihaniim maibu Jou Hemsirecik @yoncakolyembenim @Fatmazel04 @Ceviz hanim @Meryeemmm_ @Etlibamya @Morlale8 ve aklıma gelmeyen tüm kızların
Canımmm Jou um bende seni yanaklardan öperim canısıyaaaaaaaaaaa lnamm o kalbini öperimm seniiinnnn kutluolsunnn inşallahhhh
Evet yarında olsun eşimi kandırabilirsem2 gün yumurtlama gördün canım 4 gün değerlendirme yarında değerlendir artık test yapma bundan sonrası ya nasip
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah insan üzülüyor ama şükür ki sağlıklıyız olabiliyor diye teselli ediyorum kendimi.Bende gecirdim kuzum Rabbim tez zamanda sağlıklısını nasip etsin insallah
Bende 2 kez geçirdim canım kimyalsal o yüzden hayırlısı ile hamile kalırsın inşaallah sağlıklı gebelikler nasip etsin RabbimÇok teşekkür ederim canım amin inşallah insan üzülüyor ama şükür ki sağlıklıyız olabiliyor diye teselli ediyorum kendimi.
Tabi doktorum dedi bana en azından kalabiliyormuşsun korkmaÇok teşekkür ederim canım amin inşallah insan üzülüyor ama şükür ki sağlıklıyız olabiliyor diye teselli ediyorum kendimi.
Canim sen şimdi sakin ol testi 2 günde bir test yap ilk idararla bakalım ne çıkacakCok az var aslinda ama dikkatli bakinca belli oluyor yada ben yavastan sıyırıyorum teste bakmaktan uyduruyoda olabilirim
guzzummm benimm nasılsınnCanımmm Jou um bende seni yanaklardan öperim canısı
Amin canım allah razı olsun peki şimdi hamile misin? ne kadar sonra gene hamile kaldınBende 2 kez geçirdim canım kimyalsal o yüzden hayırlısı ile hamile kalırsın inşaallah sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim
Evet çok şükür canım rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)Tabi doktorum dedi bana en azından kalabiliyormuşsun korkma
İyiyim canısı sen nasılsın yargıdan sonra kendimi iyi hissediyorum her hafta heyecanguzzummm benimm nasılsınn
Ben 3 ay içinde 2 kez kimyalsal geçirdim canım yapılan testler de kan pıhtılaşma problemim çıktı o yüzden kimyalsal oluyormuş derim ki eğer olursa tekrardan genetik test yaptirmalisin şuanda kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kaldığımda da iğne kullanacağım hamile değilim ama uğraşıyorum inşallah birgün olacakAmin canım allah razı olsun peki şimdi hamile misin? ne kadar sonra gene hamile kaldın