- 26 Ekim 2021
- 168
- 123
- 31
Doktora genel bi kontrole gidin hormon ilacı oldugu ıcın bide uzun sure kullanım oldugu için dengenizin sasması normal aslında düzenli uzun sure kullanımda daha düzenli olması gerekirdi adet duzeninizin ama kontrole gidinDoğum yapan arkadaşlar veya doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir msiniz ? Evlendikten sonra 4 yıl doğum kontrol ilacı kullandım . 3 ay önce bıraktım çocuk istediğim için ama adetlerim çok düzensiz, niye böyle oldu korkuyorum. Aynı durumu yaşayan var mı ? KOnu ile ilgili tecrübesi olan..
İlacı bırakınca doktora gittim artık çocuk düşünüyorum, bir sorunum var mı diye sormak için. Vajinal muayene yaptı gayet güzel sorun yok dedi. hemogram kan testi güzel dedi. Folik asit yazıp denemelere başla dedi gönderdi. Ancak ilk ay 45 günde adet oldum. 2. ay 33 günde adet oldum. 3. ay bugün 50. günüm hala adet bekliyorumDoktora genel bi kontrole gidin hormon ilacı oldugu ıcın bide uzun sure kullanım oldugu için dengenizin sasması normal aslında düzenli uzun sure kullanımda daha düzenli olması gerekirdi adet duzeninizin ama kontrole gidin
19 aylık canımAnladım canim ben de ilk doğumumu anadoluda yaptım.Doktorumdan cok memnundum.kac yaşında ilk çocuğun
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah :)Eki Görüntüle 2948710
Degerim yukselmııss :)
Saglıkla al kucagına insallah hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2948710
Duzensizlik den kaynaklı git bide muhakkak görün ara cok acık gebelik testi yaptın mı belki hamilesindirİlacı bırakınca doktora gittim artık çocuk düşünüyorum, bir sorunum var mı diye sormak için. Vajinal muayene yaptı gayet güzel sorun yok dedi. hemogram kan testi güzel dedi. Folik asit yazıp denemelere başla dedi gönderdi. Ancak ilk ay 45 günde adet oldum. 2. ay 33 günde adet oldum. 3. ay bugün 50. günüm hala adet bekliyorum
Saglıkla al kucagına insallah hayırlı olsun canım
Aminn :)Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah :)
Geçmeyelim evet yaa inşallah bu ay kalcazzOraya geçmeyelim artikkkk. Kasım'da kalalım canım..gebe sayfasına geçeriz ins artık
Ben üçte kesiyorum sıvıyı beste eve gidince hemen yapıyorum. İns koyulaşır canimmm bekliyoruz bakalimmm
Bugunku iyi gibi canım koyulasmisEki Görüntüle 2948857
Boyle bi cizgi miydi dün olan kızarcak gıbı cıkıyo buda bugun ki testim
Evvet canım benimde iki güne kadar olur ozamn
Canım neden bu testten yapıyorsun kaset testler daha sağlıklı gösteriyor benceEki Görüntüle 2948857
Dünkü daha belirgindi canimmEki Görüntüle 2948857
Oyy küçükmüş benimki 3 bucuk olacak19 aylık canım
Gözün aydın canımm. Ben hic progesteron falan baktirmadim doktorunun mu önerisiEki Görüntüle 2948710
Canım kaset labaquik yapcam bundan elimde 2 tane vardı yaptım oyle bitsin dedimCanım neden bu testten yapıyorsun kaset testler daha sağlıklı gösteriyor bence
Daha erken ya canım ondandırOKYANUS302 canım ovülasyon testinde t çizgisinde hiç bi şekilde silikte olsa çizgi olmadı tek çizgi sadece normal mi merak ediyorum adetin 3. Günü silikti bu akşam adetim bitti hiç çıkmadı
Dünkü daha belirgindi canimm