Güzel haberler bekliyoruzbende öyle tahmin ediyorum aslında pco falan yok 28 günde bir oluyorum düzenli bir şekilde olsa çıkar bence de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler bekliyoruzbende öyle tahmin ediyorum aslında pco falan yok 28 günde bir oluyorum düzenli bir şekilde olsa çıkar bence de :)
bence gerek kalmıcak ben senden güzel haber bekliyorum.o zaman bende bu ay deneyim adetten sonra :)
Aramızda 1 gün var yumurtlama ve bat tarihlemiz yakın.. Bende de belirtiler aynıı... Beklemek çok zorHanımlar merhaba bende bu ay ki belirtilerimden bahsedeyim ovasyon takibi yaptım 16 sında yum oldu 20 sinde çatladi o günleri ovülasyon takipçisi bir hanimefendi yardımıyla uygun günleri bulup eşimle değerlendirdim çatlamadan sonra yoğun kasık bacak ve bel ağrısı yaşadım akıntım var akşam cok erken saatler uyku basıyor gündüz sürekli esniyorum karnım çokk şiş bat 3 kasım beklemedeyim
Evet sizin bat ne zamanAramızda 1 gün var yumurtlama ve bat tarihlemiz yakın.. Bende de belirtiler aynıı... Beklemek çok zor
kocaman bir amin diyim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) ama tek olmayım ya hepimiz olalım :)bence gerek kalmıcak ben senden güzel haber bekliyorum.
aminnnnn :)kocaman bir amin diyim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :) ama tek olmayım ya hepimiz olalım :)
1 yada 2 Kasımda bekliyorum bazen 28 bazen 29 gün sürüyo o yüzden.. 17 sinde pik gördüm 18 inde silikleşti o gün çatladı sanırım.. en son ilişkiye de 19 unda girdik ovulasyon takibi yaptım. Bakalım ne olacakEvet sizin bat ne zaman
İdrara sık çıkmada var bende1 yada 2 Kasımda bekliyorum bazen 28 bazen 29 gün sürüyo o yüzden.. 17 sinde pik gördüm 18 inde silikleşti o gün çatladı sanırım.. en son ilişkiye de 19 unda girdik ovulasyon takibi yaptım. Bakalım ne olacak
Ben dün gebelik testi yaptım maalesef negatif ama daha erken diye düsünüyorumBugünde ovl. Testi yaptım koyulaşırsa gebelik testi yaparım diye sonuç bu ilerleme yok
Olabilir canım erkendir yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmeli diyorlarBen dün gebelik testi yaptım maalesef negatif ama daha erken diye düsünüyorum
Sizin ilk gebeliğinizmiOlabilir canım erkendir yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmeli diyorlar
Oda zaten bat günümüz oluyo canimmmOlabilir canım erkendir yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmeli diyorlar
Evet ilk olacak allah nasip ederse o yüzden çok heyecanlı ve sabırsız davranabiliyorumSizin ilk gebeliğinizmi
Aynen malesef beklemek zorunda kalıyoruzOda zaten bat günümüz oluyo canimmm
Az kaldı canimmm 6gun varAynen malesef beklemek zorunda kalıyoruz
Oda zaten bat günümüz oluyo canimmm
Al benden de o kadar kaç aydır deniyorsunuzEvet ilk olacak allah nasip ederse o yüzden çok heyecanlı ve sabırsız davranabiliyorum
Bu da belirgin bir hamilelik belirtisi aslında inşallah vardır canım..İdrara sık çıkmada var bende
Evet gerçi erken öğrensekte bu sefer kese görmenin stresi olacak aslında varsa da geç öğrenmek en iyisi ama gel de kalbe söz geçirAz kaldı canimmm 6gun var