- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
Amin cnm İnşallah ne sıkıntılara katlaniyoruz minikler gelsinler diye daha kendilerini naza cekiyolar asla rahim filmine girmem diyodum onada girdim mecbur en sonundaInsallah canim cok amiinn darısı sanada olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm İnşallah ne sıkıntılara katlaniyoruz minikler gelsinler diye daha kendilerini naza cekiyolar asla rahim filmine girmem diyodum onada girdim mecbur en sonundaInsallah canim cok amiinn darısı sanada olsun ❤
Hayırlı sonuçların olsun canim analık zor işAmin cnm İnşallah ne sıkıntılara katlaniyoruz minikler gelsinler diye daha kendilerini naza cekiyolar asla rahim filmine girmem diyodum onada girdim mecbur en sonunda
Ben regl oldum cnm yeni bat 17 kasımArkadaşlar listedeki son durumda regl günü geçenler yada yaklaşanlar durumlar nedir pozitif yada negatif görenler olursa guncelleyelim❤❤❤ kasım ayında eğer isterse Lna16 yaparsa listeyi çok sevinirim ben ise giricem kasımda bu topic dağılsın istemiyorum uğurlu bu topikkk
Ben listede vardım ama adımı göremedim cnmBen regl oldum cnm yeni bat 17 kasım
Sildim kuzum regl olduğunu görünce ben hatta 2 tane ismin vardı bi listenin basında birde sonuna dogruobur aya inşallahBen listede vardım ama adımı göremedim cnm
Canım benim öncelikle inşallah geceliktir ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve regl oldum ama oğluma hamile olduğumu öğrendiğim ay sivilce çıkmamıştı ama normalde de çıkmaz...sivilce yağlı yedigimizde yada cildimizin ph derecesine göre değişiyor ben duymadım ama en iyisi sanırım beklemek ben geçen ay çok umutlandım amannn dedim kesin hamileyim ama malesef kırmızıları gördüm umarım sen pozitifi görürsün hepimiz görelim insallahhhŞimdi benim sorum var lütfen dönüş sağlarsanız çok sevinirim. bat 26 Ekim kasık ağrılarım var kaç gündür Hafiften göğüs şişkinliği ve hassasiyeti de var ve bel ağrısı da var. Ama sanki sivilcelendim adet sivilcesi gibi. Umitliydim bu sivilce benim moralimi bozdu adetim mi gelicek benim gibi olan varmı? Sivilce çıkıp hamile olduğunu öğrenen
Kuzum sen yine devam et girdikçe halledersin sana yakışıyor bu işBen yine devam ederim o zaman ama yapabilecek olan varsa bu gruptan devam edelim diyorum ama sizlerinde fikri önemli
Tamamdır o halde kuzum ama inşallah daha çok nazar boncuğu takalım listeyeKuzum sen yine devam et girdikçe halledersin sana yakışıyor bu iş
Hadi inşallah kuzum ben kendimden ümitli değilim de her neyse gene de nasip kısmet kuzummmmmTamamdır o halde kuzum ama inşallah daha çok nazar boncuğu takalım listeye
Bende öyle bu ay boşa geçti vallaHadi inşallah kuzum ben kendimden ümitli değilim de her neyse gene de nasip kısmet kuzummmmm
Oyle canım bı tane var çok şükür Rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömür versinHayırlı sonuçların olsun canim analık zor iş
Burdan devam ediceksek benim yeni bat 4 KasımAslında pcye gerek.yok ama çok daha kolay yapılıyor ben son listeyi telden yaptım ama ben yinede devam ederim gidebildiğim yere kadar
Ya bende geçen ay dedim kesin hamileyim gerçek hamile olan insan bile benim gibi belirtileri yoktur ama regl oldum. Benim yüzüm tertemiz hiçbir leke sivilce yok ama adete yakın hep 1 tane sivilce çıkıyor o yüzden çok moralim bozulduCanım benim öncelikle inşallah geceliktir ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve regl oldum ama oğluma hamile olduğumu öğrendiğim ay sivilce çıkmamıştı ama normalde de çıkmaz...sivilce yağlı yedigimizde yada cildimizin ph derecesine göre değişiyor ben duymadım ama en iyisi sanırım beklemek ben geçen ay çok umutlandım amannn dedim kesin hamileyim ama malesef kırmızıları gördüm umarım sen pozitifi görürsün hepimiz görelim insallahhh