- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versin inşallahBende sabah ise gidicem öğlen gelince görüşürüz canlar hayırlı geceler herkeze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versin inşallahBende sabah ise gidicem öğlen gelince görüşürüz canlar hayırlı geceler herkeze
Yaaa inşallah kuzum inşallah ağzın bal yesinHayırlısı kuzum aynen kaset test icin gecikme beklenmeli bekle bakalim
Valla ne yerdeyim ne gökte...gebelik filan hayatta olmaz bu ay ondan eminim olursa adı mucize olur
Bekle bakalim canım biraz daha durumu etiketleyiz bildirirsin canım benim
Kovmayız kız gitme bir yere 2008de bebek kokusu diye bir sitede dostluk kurduk ozamandan bu zamana hep görüşürüz bizde
Insallalh tüm yarinlar tek bir cift çizgi görmek icin
Aynen kuzum bu topikten devam edelim
Canımmm linoşummm sende iyiki varsınn daha bebelerimizi konuşcaz çiçeğimmgüzel tinnim iyi ki varsın dert arkadaşım
Canim ben gecikmenin 3. Günündeyim ama normaldede boyle gecikmelerim oluyor o yüzden bekliyorum test icin@Flowers001
S ssummer
@Hiresa
@NergizGuney
@Teach_
@Sadglozgrr
@Ppamuk01
@Ymnzmr
@Meraklihatunnn
E L B A
Hemsirecik
Kızlar tek tek okudum ama kaçırmış olabilirim ne durumdasınız???
Oda sıkıntı tabi ama her sey Allah dan zamanını bekliyosun gencsınız olur Allah ın izniyle teyzem den biliyorum 3 sene yapamadı yine atlatmıssınızAslında 27 yaşta evlendim canım ama vajınusmus illetiyle geçti.1yıldır da deniyorum olmuyor Rabbimin vardır bildiği ama sabredemiyorum galibaa
Günaydın ben iyiyim çok şükür yumurtlama testi attım yorumladık bakalım sen nasılsınnn@Flowers001
S ssummer
@Hiresa
@NergizGuney
@Teach_
@Sadglozgrr
@Ppamuk01
@Ymnzmr
@Meraklihatunnn
E L B A
Hemsirecik
Kızlar tek tek okudum ama kaçırmış olabilirim ne durumdasınız???
dün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)@Flowers001
S ssummer
@Hiresa
@NergizGuney
@Teach_
@Sadglozgrr
@Ppamuk01
@Ymnzmr
@Meraklihatunnn
E L B A
Hemsirecik
Kızlar tek tek okudum ama kaçırmış olabilirim ne durumdasınız
Gözünüz aydın olsun insallah saglıklı bi gebelik gecirirsinizdün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)
teşekkür ederim inanın ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok :)Gözünüz aydın olsun insallah saglıklı bi gebelik gecirirsiniz
Gectı mi adetiniz gününüz varsa 2 gün falan gecmesini bekleyin öyle kan verin zaten 2 gün sonra yine bakcaklar saglıklı artıs var mı diye öyle ilerliyor 6 haftalık oldu mu kalp atısı 12 haftalık oldu mu ikili tarama 16 da cinsiyet yaptırırsanız 4 lü tarama 20 li haftalar da ayrıntılı ultrason Boyle gidiyo artık telase guzel duygusal sürec Allah herkese nasip etsin bütün isteyen herkeseteşekkür ederim inanın ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok :)
Benim görümcem 41de doğum yapti. Hende hiç tedavi görmeden. Biz genciz allh nasip ederse daha olur canimmmGeç mi evlendiniz hiç cocugunuz yok mu yazınca merak ettim rabbim nasip eder insallah 35 diyolar sonra da nasip olunca yine oluyo ben de 91 doğumluyum
aminnnn insallahhGectı mi adetiniz gününüz varsa 2 gün falan gecmesini bekleyin öyle kan verin zaten 2 gün sonra yine bakcaklar saglıklı artıs var mı diye öyle ilerliyor 6 haftalık oldu mu kalp atısı 12 haftalık oldu mu ikili tarama 16 da cinsiyet yaptırırsanız 4 lü tarama 20 li haftalar da ayrıntılı ultrason Boyle gidiyo artık telase guzel duygusal sürec Allah herkese nasip etsin bütün isteyen herkese
Ay inşallah tinnimmm insallahhh ağzın bal yesinnnCanımmm linoşummm sende iyiki varsınn daha bebelerimizi konuşcaz çiçeğimm
Testini atar mısın canım bize de umut olsun hayırlı olsun bu arada tebriklerdün yaptığım test pozifit tatlım kan vermeye gideceğim acile mi gideyim kadın doğuma mı ? :)
Valla masallah iyi göze almış Allah verdikten sonra niye olmasın ama anne bebek acısından 35 den once olsun dıyolar ya 35 den sonra riskli gebelik o bakımdan dedimBenim görümcem 41de doğum yapti. Hende hiç tedavi görmeden. Biz genciz allh nasip ederse daha olur canimmm
Canim başka topiclere test atıyorsun sonuç da burda listede ismin var paylaşmıyorsun test yapıyorsun pozitif dün yine paylaşmıyorsun anlamıyorum nedenaminnnn insallahh
Biraz cesaret bişi canım oValla masallah iyi göze almış Allah verdikten sonra niye olmasın ama anne bebek acısından 35 den once olsun dıyolar ya 35 den sonra riskli gebelik o bakımdan dedim