2021 Ekim Bursa Tüp Bebek Tedavi Günlüklerim

Selamlar
Hayırlı olsun süreciniz
Tüp bebek nedeniniz nedir ? Osman hocadan memnun musunuz? Ben muayene için gittim bir süre kendiniz deneyin dedi ben memnun kalmıştım eğer tedavi olursa aklımda olan isimlerden.
Bu fiyat ilaçlar dahil olmadan değil mi? Öncesinde aşılama denemiş miydiniz bir de raporunuz var mı? İlaçlar ne kadar tuttu acaba?

Nedense osman hoca tup bebek hemen yapmıyor 3 4 ay kendi haline bırakıyor o ara tedavi varsa uyguluyor ve kesinlikle şişko bayan istemiyor

Nedense osman hoca tup bebek hemen yapmıyor 3 4 ay kendi haline bırakıyor o ara tedavi varsa uyguluyor ve kesinlikle şişko bayan istemiyor
He he, kendisi de zayıf ondandır belki ama kilomu hamile kalmak çok da sağlıklı olmasa gerek.
Benim sebepsiz olduğu için tam bir yılı doldurmamı istedi.

çok çok teşekkür ederim :)) Ben doktorumdan memnunum. Osman hoca sert ve hasta psikolojisinden anlamıyor diye çok yorum okumuştum. Ancak bunun tamamen kişinin ne beklediği ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Ben kadın doğum doktorumun benim psikolojimden anlamasını beklemiyorum, benim için işini iyi yapsın ve net olsun yeter. Psikolojim için gerekiyor ise işin uzmanından destek alırım kafasındayım :) Bu fiyatlar ilaçlar dahil fiyatlar. Ben aşılama denemedim, 2 düşüğüm var ve 2 yıldır sebepsiz infertilite teşhisi ile mücadele ediyorum. Önceki gebeliklerim doğal yollarla oldu ama kucağıma alabilmekte nasip olmadı, 3.ye hamile kalabilmekte.. Rapor çıkarttırmadım, çalışıyorum ve hastanelerde oradan oraya koşturmak istemedim. Bu ilk tüp bebek denemem,bakalım hayırlısı inşallah :)

Hangisi ilaç hangisi Osman bey için ücret acaba?
Ben dediklerinize katılıyorum Osman bey iyi bir hekim ve onunla konuşurken benimle net olmadı tercih sebebim.
Şu an aşılama sürecindeyim ve olumsuz durumda onunla devam edebilirim aklımda kendisi

İlaçları kendisi mi temin ediyor size acaba?.

İlaçları Osman hoca veriyor,eczaneden almıyorum. O yüzden ilaç ücreti ne kadar bilmiyorum. Ama ilk ödememizi 8 bin tl olarak yaptık, ikinci ödememiz yumurta toplama da hastaneye olacakmış ve son kalan ücreti de transferde vereceğiz. Böyle konuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…