- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
Her seferinde seni bir daha disari cikartmayacagim diyorum amaBebelerini dışarı çıkaran analar, bunu nasıl beceriyorsunuz? Gün öyle bir geçiyorki, nasıl akşam olduğunu anlamıyorum. Ek gıda ile birlikte bir maraton haline geldi. Meyve çorba mama, hazırla yedir, haftaya yoğurt da başlıyor. Ben hiç bir şeye vakit bulamıyorum, kızımı da dışarı çıkaramıyorum, çok üzülüyorum.
Ondan ziyade ekstra birseyle ugrasmak bana iyi geliyor. Ben aksam olsun da eşim gelsin diye 4 gozle saat sayiyorum bana aksam olmuyor sabaari gune erken basladigimiz icin surekli ayni tekrarlarda ben bunaliyorum. Ek gida derken ne yapiyorsun ki ?
Ben altini alip mamasini icirip cikariyorum. Disarda uyusun hava alsin diye. O esnada inatlasiyor ama bebek arabasinda.
Disari cikmak zorluyor aslinda canta hazirla su mama koy. Ustunu giymek istemiyor fln ama bana iyi geliyor.
Ben sadece gun icerisinde kendime vakit ayiramiyorum yemek yeme konusunda. Veya kendime birseyler hazirlama konusunda.
Yaz geliyor diye mutluyum en azindan hergun usutme derdi olmadan direk banyoda yikayabilirim. Aksamlari esimle beraber bebek arabasi ile turlayabiliriz.