- 17 Ağustos 2023
- 123
- 20
- 38
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.961
Canım selam bizede bugün kasık fıtığı dediler nasıl oluyor ameliyat 2 buçuk aylık bebeğimiz genel anestezimi alıyor bayıltıyırlarmı tamamen ameliyattan sora entübe olur diye çok korkuyoruz kapalı nasıl oluyor bayıltıyorlarmıKapalı cnm
Genel anestezi alıyor sünnet +2 kasikta fıtık vardı onları aldirdik 50 dk sürmüştü sanırım korkmayın telaş edilecek birsey değilmiş bende çok korkmuştum ama şükür rahatlamış yavrum şuan 9 yasinda sıkıntı olmadı da bir dahaCanım selam bizede bugün kasık fıtığı dediler nasıl oluyor ameliyat 2 buçuk aylık bebeğimiz genel anestezimi alıyor bayıltıyırlarmı tamamen ameliyattan sora entübe olur diye çok korkuyoruz kapalı nasıl oluyor bayıltıyorlarmı
Beni merak etmemissin ama cvp vereyimKizlar nasılsıniz yaa benim kizlar 27. Aya girecekler 6 gün sonra büyüyorlar maşallah zaman nasıl aktı gitti rabbim yardımcımız oldu. Büyüttük yavrularımızı sizlerde durum ne napiyorsunuz
Çok gecmis olsun canım. Neden alındı rahminBeni merak etmemissin ama cvp vereyimbizim ikizler de 26. Aydalar oglumla bol bol yapma, etme , oyuncaklari atma, kardesine vurma cumleleri kuruyoruz. Sag olsun tum
evi birbirine katiyor, heryer heryerde hirsiz girmis gibi dagitiyor evi.
Cok sukur ki bebeklik bitti. Atlattik. Simdi akillari baslarina gelmesini bekliyorum hayirlisiyla.
Bu arada bir de rahim ameliyati oldum, rahmim alindi 2 ay once . 3. Cocuk zsten istemiyordum. Hic ihtimal kalmadi .
Kanser riski cikti, surekli kanamam vardi , polip vardi aldilar pataloji sonucu oyle cikinca doktor 1-2 sene sonra kesin kanser olursun dedi. Cok sukur kurtuldum.Çok gecmis olsun canım. Neden alındı rahmin
İyi olmuş o zaman. Allah evlatlarına uzun ömür versın. Nasıl gidiyor bebiş degiller artık çocuklarlaKanser riski cikti, surekli kanamam vardi , polip vardi aldilar pataloji sonucu oyle cikinca doktor 1-2 sene sonra kesin kanser olursun dedi. Cok sukur kurtuldum.
Cok saolasin kuzum. Cok rahatim simdi cok sukur, cok bikmistim duzensiz kanamalardan.İyi olmuş o zaman. Allah evlatlarına uzun ömür versın. Nasıl gidiyor bebiş degiller artık çocuklarla
Benımkılerde 27 aylık oldu. Daha cümle kuramıyorlar. Bizimkiler kavga halinde. Oğlan istedigi olmasın ne var ne yoksa fırlatıyor. Bende şükür diyelim idare ediyorum.Cok saolasin kuzum. Cok rahatim simdi cok sukur, cok bikmistim duzensiz kanamalardan.
Cocuklar da buyuyorlar 26 aylik oldular, baya konusuyorlar artik . Inatlasmalar da var.
Seninkiler nasil? Sen nasilsin?
Benim oglum da oyle istedigi olmayinca degil her zaman bir firlatma hakim, hem de boyle umarsizca, sanki denize tas atiyor mubarek.Benımkılerde 27 aylık oldu. Daha cümle kuramıyorlar. Bizimkiler kavga halinde. Oğlan istedigi olmasın ne var ne yoksa fırlatıyor. Bende şükür diyelim idare ediyorum.
Aynısı bizdede var. Durup dururken bile atıyor. Bana bile vuruyor. Sakinleştirmek istedigim zaman.Benim oglum da oyle istedigi olmayinca degil her zaman bir firlatma hakim, hem de boyle umarsizca, sanki denize tas atiyor mubarek.
Bu iki uc yas genel ozelligi sanirim. Merakla buyumelerini bekliyorum. Neyse ki bebeklikleri gecti, en zoru oydu.Aynısı bizdede var. Durup dururken bile atıyor. Bana bile vuruyor. Sakinleştirmek istedigim zaman.
Şimdide zor. Parka gidebiliyor musun tek başına cocuklarla. Wc eğitimine başladın mı ben 1 2 aya başlayacagımBu iki uc yas genel ozelligi sanirim. Merakla buyumelerini bekliyorum. Neyse ki bebeklikleri gecti, en zoru oydu.
Parka gidiyoruz, nerdeyse hergun goturuyorum, evde olmuyor ya, bakalim kışa ne yapicaz.Şimdide zor. Parka gidebiliyor musun tek başına cocuklarla. Wc eğitimine başladın mı ben 1 2 aya başlayacagım
Çok çok geçmiş olsun cnm bnmKanser riski cikti, surekli kanamam vardi , polip vardi aldilar pataloji sonucu oyle cikinca doktor 1-2 sene sonra kesin kanser olursun dedi. Cok sukur kurtuldum.
Çok sukur iyiyiz kuzum arada girip bakıyorum da vallahi ne gunlermisHellooooouzun zaman sonra yeniden bir bakayım dedim . Anılarım canlandı . O zamanlarında ayrı bir tadı heyecanı varmış . Şimdi günler ışık hızıyla geçiyor herkes iyidir umarım
Sonrası durumunuz ne olduKizlar gebelikte basuru olup sonra iyilesen var mi kendiliginden? Kabiz degilim gunde 6 7 kere cikiyorum aksine telef oldum