2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kucuk dusunuyodum ama dedigin gibi biraz buyunce az gelme sorunu yasama ihtimalini dusunmemistim. Yorumlar sonucu camdan kesin vazgectim ama sanki jokerde ikili satilan biberonlarin kodlari farkli emzik boyutu 0-6 diyor mesele e bebekte 0+ diyor o kafami karistirdi
aynidir cnm ikisi de, 0 aydan itibaren kullanilabiliyor demekki.

canim merhaba, benim doktorum muayene oldugum hastane icinde calisan bir doktor ama, sezeryanin planlandigi gun ve saatte olamadigi takdirde hastanedeki nobetci kadin dogum doktoru yapacak dogumu. elbette gonul ister ki hep takibimizi yapan doktorda yapalim dogumumuzu ama belki de mumkun olamayacak. 1.5 saat de az mesafe degil, bence bir sonraki kontrolunde doktorunla da konus acil bir durumda ne yapman gerektigini. ve eger o da mesafe uzun, risk olur derse daha yakinlarda yenidogan yogun bakimi olan bir hastane arastir, belki doktorun acil bir durumda o anda gittigin hastaneyle gebeliginle ilgili dosyani bilgilerini paylasabilir, faydasi olur. insallah hersey planladigimiz tarihlerde planladigimiz sekilde olur ama ikinci bir plan da yedekte dursun derim, ne olur ne olmaz.
Canım merhaba
Yenidoğan yoğun bakımi olan çok yakınımda bı özel hastane var acil durum olursa illaki koşturacagiz ama tüp bebek doktorumu bırakıp bırakmama konusunda endişeliyim.30 haftaya bı gelelim konuşacağım doktorumla.

Günaydın kızlar
Vajinal fitil kullanıyorum sabah akşam 1 er tane 200 mg olandan bu haftalarda hormonal akıntı artarmis birde fitil olunca çamaşırım çok islaniyo afedersiniz günde 2/3 defa degisiyorum sizde de akıntı yogunlugu varmı fitille bir.

Günaydın kızlar
Vajinal fitil kullanıyorum sabah akşam 1 er tane 200 mg olandan bu haftalarda hormonal akıntı artarmis birde fitil olunca çamaşırım çok islaniyo afedersiniz günde 2/3 defa degisiyorum sizde de akıntı yogunlugu varmı fitille bir.
Benim de oyle 2 hafta falan once bi artis oldu akintida simdi tekrar azaldi muhtemelen senin de oyle olacak canim fitil ben de kullaniyorum 🤗

Kızlar merhaba 20. Haftanın içinde ikizlerime hamileyim, dünden beri ilk kez vajinada hafif baskı ve böyle anlık birkaç kez batma gibi bir his yaşadım, normalde vajinada hiçbirşey hissetmiyordum, doktorum ikiz gebeliklerde normal, olur böyle şeyler dedi, sizler de yaşadınız mı benim haftalarımda? İnsan hemen tedirgin oluyor farklı birşey hissedince ... Bugün uyandım, sanki çok hafif baskı var hala vajinada, bebişlerin ayağı falan mı aşağıda acaba?

Günaydın kızlar
Canım ben fitil kullanımını çok uzun zaman önce bıraktım. Ama akıntı artışı oldu ki normalde benim hiç akıntım olmaz doktorum su tarzı değilse sorun olmaz dedi. Bazen gebeler suyun geldiğini anlamıyor dedi enfeksiyon olunca keselerde sızıntı olabiliyormuş. Yani hafif yapışkan ise normal

Canım ben fitil kullanımını çok uzun zaman önce bıraktım. Ama akıntı artışı oldu ki normalde benim hiç akıntım olmaz doktorum su tarzı değilse sorun olmaz dedi. Bazen gebeler suyun geldiğini anlamıyor dedi enfeksiyon olunca keselerde sızıntı olabiliyormuş. Yani hafif yapışkan ise normal
Canım aminyon sıvısı deniliyo genelde jöle gibi diyolar rengi sarı veya ihlamur rengi yaziyo.Bu normal su gibi şeffaf mesela gece yatarken atıyorum fitil sabah uyanip gezinmeye başlayınca birden geliyo sıvı.

Kızlar merhaba 20. Haftanın içinde ikizlerime hamileyim, dünden beri ilk kez vajinada hafif baskı ve böyle anlık birkaç kez batma gibi bir his yaşadım, normalde vajinada hiçbirşey hissetmiyordum, doktorum ikiz gebeliklerde normal, olur böyle şeyler dedi, sizler de yaşadınız mı benim haftalarımda? İnsan hemen tedirgin oluyor farklı birşey hissedince ... Bugün uyandım, sanki çok hafif baskı var hala vajinada, bebişlerin ayağı falan mı aşağıda acaba?
Baskı gibi değilde bebislerin teknelerini hatta parmaklarının batmasını vajinada hissettim.
İstersen ihmal etme bı kontrole git.
Buarada hayırlı olsun bebislerin

Günaydın kızlar
Ben günde 4 tane kullanıyorum progestan çok fazla akıntı oluyor canım

Ben günde 4 tane kullanıyorum progestan çok fazla akıntı oluyor canım
Canım İlk 12 haftaya kdr bnmde günde 4 taneydi çok fazlaydı akıntı.
17 haftadan snra sabah akşam birer fitil oldu.
Bu haftalarda sanırım hormonal artışla birlikte oldu böyle.

Batma hissi ara sira yasiyorum canim doktorum normal demisti baski hissi de mutlaka bebekler buyudukce farkli baskilar oluyor. Ama biz ne desek de en iyi sonuc doktorda hassas bir konu en iyisi doktoruna danis ama bence olumsuz bir durum yoktur strese sokma kendini 🤗

Canım aminyon sıvısı deniliyo genelde jöle gibi diyolar rengi sarı veya ihlamur rengi yaziyo.Bu normal su gibi şeffaf mesela gece yatarken atıyorum fitil sabah uyanip gezinmeye başlayınca birden geliyo sıvı.
Canım bahsettiğim amniyon sıvısı geçen hafta bir arkadaşım hastanede yattı 25. Haftasında doktor ciğer geliştirici yaptı ona . Onun doktoru da demiş renksiz yani çamaşırına su dökülmüş gibi hissediyorsan haberim olsun . Yani akintini elle herhangi bir yapisiklik varsa sorun yoktur içini ferah tut.

Canım bahsettiğim amniyon sıvısı geçen hafta bir arkadaşım hastanede yattı 25. Haftasında doktor ciğer geliştirici yaptı ona . Onun doktoru da demiş renksiz yani çamaşırına su dökülmüş gibi hissediyorsan haberim olsun . Yani akintini elle herhangi bir yapisiklik varsa sorun yoktur içini ferah tut.
Arkadaşının durumu nasıl 😔çok üzüldüm.
Fitil kullanırken yapışık sivi olmuyo ayrıca fitilin etkisi geçince kesiliyo akıntı.Surekli mi gelmiş arkadaşının?bı arkadaşımda crp yüksekliğinden bebeğini kaybetti onun da jel gibi sarı WC ye oturdukca artan cinsten olmuş bahsetmisti.Bilemiyorum ya fitili kesmem gerek bu durumu anlamam için.😔

Arkadaşının durumu nasıl 😔çok üzüldüm.
Fitil kullanırken yapışık sivi olmuyo ayrıca fitilin etkisi geçince kesiliyo akıntı.Surekli mi gelmiş arkadaşının?bı arkadaşımda crp yüksekliğinden bebeğini kaybetti onun da jel gibi sarı WC ye oturdukca artan cinsten olmuş bahsetmisti.Bilemiyorum ya fitili kesmem gerek bu durumu anlamam için.😔
Arkadaşımın tek bebek bir de 14 yıl çocuğu olmamış tüp bebeğe başlayacaktı kendiliğinden hamile kaldı 😊 iki hafta kadar akıntı devam etti ama bebeğin suyu azalmadı iki hafta ömründen ömür gitti çok şükür doğum başlamadı sonra akıntı kesildi.
Senin doktor fitili doğuma kadar mı kullanacak onun akıntısı bende kireç gibi oluyordu 🙄 benim doktor rahim ağzı uzunluğun çok iyi sonra gerek görürsek başlayalım dedi bilmiyorum başlar Mi tekrar

Arkadaşımın tek bebek bir de 14 yıl çocuğu olmamış tüp bebeğe başlayacaktı kendiliğinden hamile kaldı 😊 iki hafta kadar akıntı devam etti ama bebeğin suyu azalmadı iki hafta ömründen ömür gitti çok şükür doğum başlamadı sonra akıntı kesildi.
Senin doktor fitili doğuma kadar mı kullanacak onun akıntısı bende kireç gibi oluyordu 🙄 benim doktor rahim ağzı uzunluğun çok iyi sonra gerek görürsek başlayalım dedi bilmiyorum başlar Mi tekrar
Tedbir amaçlı kullanıyorum canım haftalık iğne ile birlikte.Kac rahim uzunlugun?benim en son perinatolog da 40 mm idi.Aradan 1 ay gecmis olacak bakalım haftaya kontrol de kaç çıkacak.Hormonal akıntıyla birlikte fitil artiyo sanırım fitil akıp geçince tekrar çok olmuyo.

X