Çok yeni evet balım. Aslında doktora gitmek içij çok erken. 2 gün sobra tekrar kan verip düzenli artışa bak. Artış güzelse biz burda hesaplarız sana ne zaman gideceğini. Değer 3bin üzeri olunca kese karından görünüyo binbeşyüz üzeri olunca da vajinal.33 çıktı anladığım kadarıyla çok yeni daha
Ay sus sus geçmiyo valla.Oooo çok varmış saatler geçmez şimdi
Insallah koyarız fotoğrafınıbende 3 de görürsek hemen yazalım burdan :)
Ben kullanıuordum çok uzun zamandır. Ve kan için gittiğimde değistirdi. Benimki biraz da yumurta kalitesine yönelik prowomendi. İnnateye geçtik. Nasıl kullanmazsın bebişim. Bu dönemde çok onemli.kızlar ben şuan hiç bi vitamin felan kullanmıyorum folik asit felan doktora gidince yazınca alıcam siz kendiniz aldınız mı doktor mu yazdı mervee sen kullanıyomusun
Hoşgeldiiin. Hadi güzel haberlerle gel. Önemli olan güzel artış sadeceSelam kızlar ben de aranıza katıldım
2 gün önce öğrendim hamiş olduğumu 4 haftalık betam 93 çıktı
Birazdan tekrar kan vermeye gideceğim inşallah sağlıklıdır doktor gözümü korkuttu kimyasal gebelik olmasın artışa bakcaz diye 2.kan vermeye gidişim olucak umarım güzel artış göstermiştir.
Dualarınızı unutmayın
ya bana sağlık ocağı yazdı bi tane almak istemeidm kadın doğumcuma yazdırcam yarınBen kullanıuordum çok uzun zamandır. Ve kan için gittiğimde değistirdi. Benimki biraz da yumurta kalitesine yönelik prowomendi. İnnateye geçtik. Nasıl kullanmazsın bebişim. Bu dönemde çok onemli.
Teşekkür ederim canım inşallahh cok heycanlı ve önemli bir süreçHoşgeldiiin. Hadi güzel haberlerle gel. Önemli olan güzel artış sadece
Beta kaç olunca gösteriyor kiiimerve doktorumun asistanıyla konuştum yarın belki gösterir kendini dedi beta 1272 ya şansımızı deneriz dedi :))
kimisi 3.000 diyor kimisi 1.000 den sonra gösterir diyor keseye düşmüş olması önemli sanırım bende çok cahilim bu konularda okudukça yaşadıkça tecrubeleniyorum bakalım benim yarın 1400 felan olması lazı gösterecek mi :)Beta kaç olunca gösteriyor kiii
Bebişim alsaydın keşke zaren receteli bi şey de değil parası neyse ödüyosun.ya bana sağlık ocağı yazdı bi tane almak istemeidm kadın doğumcuma yazdırcam yarın
Hadi bakalım inşallah görürsün.merve doktorumun asistanıyla konuştum yarın belki gösterir kendini dedi beta 1272 ya şansımızı deneriz dedi :))
ne biliyim belki değerlerime göre felan başka birşey yazar diye almadım o yüzden çok kafama takılıyordu artık bi gün daha bekliyim bariBebişim alsaydın keşke zaren receteli bi şey de değil parası neyse ödüyosun.
Ben 1500 civarı vajinal 3bin civarı da karından diye biliyorum.Beta kaç olunca gösteriyor kiii
Sürpriz gebelik miydi? Önceden neden başlamadın?ne biliyim belki değerlerime göre felan başka birşey yazar diye almadım o yüzden çok kafama takılıyordu artık bi gün daha bekliyim bari
Yaaa bn dayanamadım kan verdim adet 1 gün geciktiBen 1500 civarı vajinal 3bin civarı da karından diye biliyorum.
Dur hesabımı bulayım ne demişin benYaaa bn dayanamadım kan verdim adet 1 gün gecikti760 çıkmış senin hesap tutmadı
Perşembe 760 oldu diğerleri bakalım tutacak mıBeşyüzküsür persembe desek
Binküsür cumartesi desek
Ikibinküsür de pazartesi olur.
Taam izin verdim git vajinalden görünür.