2021 Aralık Anneleri

Bu arada son durumum pazartesi karından ultrason ile kese gözüktü ama çok küçük dedi doktor, o nedenle haftaya salı günü gibi kontrol sürem dolmadan tekrardan gideceğim
Bir tane düşük
Bir tane 4 yaşında kızım var
Kan sulandırıcı iğne ile coraspin ve folk asit kullanıyorum

2 tane sayfa olunca böyle oluyor, burayı uzun zamandır takip etmediğimi fark ettim

Ben burda başladım aslında, sonra dedilerki oraya taşınalım taşındık burdan da bildirim gelmedi nedense yoksa ikisini birden takip ederim

Ben alt kısımda çıkan gebelik haritalarini bile okuyorum

Bu bahsettiğin olay ne canım? Tam anlayamadım

Ben de oksapar kullanıyorum. Yarın inşallah kese için gidicem corasprin de ekleyecek o zaman.

Ben burda başladım aslında, sonra dedilerki oraya taşınalım taşındık burdan da bildirim gelmedi nedense yoksa ikisini birden takip ederim

Ben alt kısımda çıkan gebelik haritalarini bile okuyorum
Bildirimler bazen sorun yapıyor. Konuyu takipteysen takibi bırak tekrar al istersen canım. Iki tarafta da takıl tabi ki. Tek fark bu konuyu yönetim actığı için sabitlenmiş konu olacak kategoride.

Geleceğin güzel Anneleri merhaba en yeni anne adayı olarak yazıyorum dün kanda beta bakıldı ve çok şükür hamileyim ilk gebelik olacak şuan adet olacak gibi ağrılarım oluyor çok korkuyorum olurum diye bu sancılar normal mi akıntım gelse koşarak kan mı geldi diye tuvalete gidiyorum yarın doktor randevum var heralde doktoru görene kadar rahatlamayacağım

Hoşgeldiiin. Ağrılar akıntılar hep var olacak bu dönem. Kaç çıktı beta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…